Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneyi vurundugum günü sayarsak 13.gun bugün sonucum 5 çıkmış. Gecen yıl ilk kullanisimda 14.gun 7 çıkmıştı iki gun sonra 3 e düştü sonra adetim gelmişti. Bu değer kandaki değerdir heralde

İğneyi vurundugum günü sayarsak 13.gun bugün sonucum 5 çıkmış. Gecen yıl ilk kullanisimda 14.gun 7 çıkmıştı iki gun sonra 3 e düştü sonra adetim gelmişti. Bu değer kandaki değerdir heralde
Canim bende 14,15,16 gunleri test 2 cizgi olsa da , kan testi 1.20 cikmisti. Insallah hamilesindir:anneadayı:

İğneyi vurulduğum günü sayarsak benim de 10. Gün oldu ama aşılamanın 7. Günü oldu sizce ben ne zaman test yapmalıyım ??

Hmm anladım aslında bizim doktor bizde teklif etse keşke. Ben desem çok kızar adam ilacın dozunu bile yukseltmyor sabır diyor ama ona göre hava hoş tabi bana sor birde

Senin kaçıncı günüydü canim ignenin, bir de olduğu günü sayıyor musun

Kızlar bugün kontrolüm var. Yumurta oluşumuna göre çatlatma iğnesi olacagım. Ama dünden beri hastayım , ateş ve ishal var. Yerimden kımıldayamıyorum. Acaba gitmesem bu ayı pas mı geçsem

Kızlar bugün kontrolüm var. Yumurta oluşumuna göre çatlatma iğnesi olacagım. Ama dünden beri hastayım , ateş ve ishal var. Yerimden kımıldayamıyorum. Acaba gitmesem bu ayı pas mı geçsem
Klomen kullanmışsan git bence, boşuna hormon yüklemiş gibi olma. Ama bir de iğne yapılır, iliski günlerini değerlendirmezsen ona da sen karar ver

Aynen canim gittin mi bilmiyorum ama inş gitmissindir onca hormon aldın boşa gitmesin
Canım kanımda enfeksiyon varmış. Serum falan takıldı. Kadın doguma da perşembe gidicem, doktoromu aradım. Yine giderdim ama iğne vuruldugu gün ilişki istiyor doktor. Ona gücüm yok yatıyorum sürekli

Back