Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan adet belirtilerim var sadece her ay olandan farklı göğüs ucum yanıyor hele sütyen değince filan sızlıyor. Daha önce vardı da ben mi farkedemedim diyorum. Birde bu sabah hayatımda ilk ama ilk defa uçuk çıktı dudağımın üstünde. Bikaç yerde okudum hamile olanlarda görülen bi durummuş. Hele ilk defaysa biraz daha ihtimal varmış ama tabikide kendimi kaptırmıyorum
Benimde göğüs ucum acıyor ama sadece biri iğnenin etkisinden de olabilir sende öyle düşün canım birde akıntım çok benim adet oldum sanıyorum onun dışında adet belirtim yok sadece bunlar birde sabah yumurta yerken midem bulandı onu da havaların ısınmasına verdim bakalım hayırlısı ben kendimi hsg ye hazırlıyorum korkuyorum çünkü bu ay yapılacak

Günaydın kızlar
Bir rüya gördüm rüyamda hepimiz toplanmışız galiba burda mersinde çünkü çok güzel deniz kenarındayız tanışma toplantısı gibi bişey sanırsam üzerimizde beyaz uzun elbiseler hani şu uçuş uçuş olandan :) veeee hepimiz hamişiz
Ay hadi inşallah hayır olsun rüyam bu ay olmadı inşallah gelecek ay herkesten güzel haberler gelir

Günaydın kızlar
Bir rüya gördüm rüyamda hepimiz toplanmışız galiba burda mersinde çünkü çok güzel deniz kenarındayız tanışma toplantısı gibi bişey sanırsam üzerimizde beyaz uzun elbiseler hani şu uçuş uçuş olandan :) veeee hepimiz hamişiz
Ay hadi inşallah hayır olsun rüyam bu ay olmadı inşallah gelecek ay herkesten güzel haberler gelir
Ay hadi canım hayra cıkar rüyan inşallah, hepimiz hamiş oluruz :anneadayı:

Canım östrojen hormonuyla ilgili bir şey sanırım. Zaten benimkini de ilk defa istedi. Her gitmemde farklı bişey istiyor. Çok şükür iyi cıktı. 19 mm kistim var ama , o nolacak bilmiyorum
Kuzu benimde var kist yumurtalık kisti olurmuş yumurta döllenmeyince oluyormuş adetle atılabilir iş ama Dr çok normal bunu stres yapma dedi

Günaydın kızlar
İnşallah canım ben mersinliyim hayır olsun rüyan canım

Kızlar geçen ay bir yumurtam olmuştu. Klomenle her ay bir öncekine göre daha fazla yumurta olma şansı artıyormuş. Bir bilginiz var mı

Kızlar geçen ay bir yumurtam olmuştu. Klomenle her ay bir öncekine göre daha fazla yumurta olma şansı artıyormuş. Bir bilginiz var mı
Yok canım bende öyle olmadı ilk kullandığımda 5 yumurta olmuştu hiçbiri çatlamayıp kist olmuştu şimdi ki kullandığımda ise sadece 1 yumurta vardı yani dediğin gibi olabilir ama ilaç bende böyle bir etki yapmıştı

Yok canım bende öyle olmadı ilk kullandığımda 5 yumurta olmuştu hiçbiri çatlamayıp kist olmuştu şimdi ki kullandığımda ise sadece 1 yumurta vardı yani dediğin gibi olabilir ama ilaç bende böyle bir etki yapmıştı
Anladım canım. Ya ilaçlardan artık tiksinti geldi, sabah akşam. Üstüne bi de iğne. Ben aşırı duygusal oluyorum, bi de kilo aldım:olamaz:

Back