Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen test yaptın mı canım aynı gündeydik sanırım seninle amin inşallah
Yaptım tatlım bu sabah önce çok tatlı bi çizgi çıktı ama sonra puffff gözlermin önğnden uçtu gitti. Sonra çok çokkk çok ince bir çizgi vardı ya da benim beynim oyun oynadı

Yaptım tatlım bu sabah önce çok tatlı bi çizgi çıktı ama sonra puffff gözlermin önğnden uçtu gitti. Sonra çok çokkk çok ince bir çizgi vardı ya da benim beynim oyun oynadı
İnşallah vardır canım bir iki güne netleşir durumumuz dualarım seninle Allah gönlüne göre versin

Kızlar doktora gittim, sol yumurtalıgımda 19mm kist oluşmuş klomenden dolayı sanırım. Bi de kanda E2 hormonuma bakıcak. Onun sonucunu bekliyorum. Kanda hepsine birden bakılmıyor mu anlamıyorum, her gitmemde kan veriyorum

Kızlar doktora gittim, sol yumurtalıgımda 19mm kist oluşmuş klomenden dolayı sanırım. Bi de kanda E2 hormonuma bakıcak. Onun sonucunu bekliyorum. Kanda hepsine birden bakılmıyor mu anlamıyorum, her gitmemde kan veriyorum
Bakılıyor canım ben bir kez verdim tüm hormonlar yapılmıştı

Geçmiş olsun benimde ilk klomende 5 tane kist olmuştu ağrıdan duramıyordum geçiyor sonra merak etme canım

Yaşadığın belirtiler var mı canım
Şuan adet belirtilerim var sadece her ay olandan farklı göğüs ucum yanıyor hele sütyen değince filan sızlıyor. Daha önce vardı da ben mi farkedemedim diyorum. Birde bu sabah hayatımda ilk ama ilk defa uçuk çıktı dudağımın üstünde. Bikaç yerde okudum hamile olanlarda görülen bi durummuş. Hele ilk defaysa biraz daha ihtimal varmış ama tabikide kendimi kaptırmıyorum

Bişey sorucam kızlar iğneden sonra adet olan var mı benim adetimin 4.günü kanamam çok koyu siyaha yakın normal mi acaba bilen var mı

Back