- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi denizyildizi001
Sen test yaptın mı canım aynı gündeydik sanırım seninle amin inşallahİnşallah gelmez adetin ve inşallh bebişini alırsın kucağına. Sonrada oturup bize dua edersin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen test yaptın mı canım aynı gündeydik sanırım seninle amin inşallahİnşallah gelmez adetin ve inşallh bebişini alırsın kucağına. Sonrada oturup bize dua edersin :)
Yaptım tatlım bu sabah önce çok tatlı bi çizgi çıktı ama sonra puffff gözlermin önğnden uçtu gitti. Sonra çok çokkk çok ince bir çizgi vardı ya da benim beynim oyun oynadıSen test yaptın mı canım aynı gündeydik sanırım seninle amin inşallah
İnşallah vardır canım bir iki güne netleşir durumumuz dualarım seninle Allah gönlüne göre versinYaptım tatlım bu sabah önce çok tatlı bi çizgi çıktı ama sonra puffff gözlermin önğnden uçtu gitti. Sonra çok çokkk çok ince bir çizgi vardı ya da benim beynim oyun oynadı
Amin kuzum amin her gece dualarımda burdaki arkadaşlar da var. Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah vardır canım bir iki güne netleşir durumumuz dualarım seninle Allah gönlüne göre versin
Bakılıyor canım ben bir kez verdim tüm hormonlar yapılmıştıKızlar doktora gittim, sol yumurtalıgımda 19mm kist oluşmuş klomenden dolayı sanırım. Bi de kanda E2 hormonuma bakıcak. Onun sonucunu bekliyorum. Kanda hepsine birden bakılmıyor mu anlamıyorum, her gitmemde kan veriyorum
Geçmiş olsun benimde ilk klomende 5 tane kist olmuştu ağrıdan duramıyordum geçiyor sonra merak etme canımKızlar doktora gittim, sol yumurtalıgımda 19mm kist oluşmuş klomenden dolayı sanırım. Bi de kanda E2 hormonuma bakıcak. Onun sonucunu bekliyorum. Kanda hepsine birden bakılmıyor mu anlamıyorum, her gitmemde kan veriyorum
Yaşadığın belirtiler var mı canımAmin kuzum amin her gece dualarımda burdaki arkadaşlar da var. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Şuan adet belirtilerim var sadece her ay olandan farklı göğüs ucum yanıyor hele sütyen değince filan sızlıyor. Daha önce vardı da ben mi farkedemedim diyorum. Birde bu sabah hayatımda ilk ama ilk defa uçuk çıktı dudağımın üstünde. Bikaç yerde okudum hamile olanlarda görülen bi durummuş. Hele ilk defaysa biraz daha ihtimal varmış ama tabikide kendimi kaptırmıyorumYaşadığın belirtiler var mı canım
Canım bu e2 hormonu önemliymiş sanırım. O yüzden tedirginim birazGeçmiş olsun benimde ilk klomende 5 tane kist olmuştu ağrıdan duramıyordum geçiyor sonra merak etme canım
Yok canım 3Adetin 2. Günü mü canim bugün
Canım e2 degerim 39 larda bişey prolaktinim 5,8değerlerini atsana canım merak ettm
Evet canım benim prolaktin yüksekti, ona kontrol amaclı baktı. Daha önce de baktırmıştım. Bi de ilk defa e2 ye baktısadece ikisine mi bakıldı canım
E2 neymiş canım benden bişey istemedi hiçCanım e2 degerim 39 larda bişey prolaktinim 5,8