Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen yaz ben de 2 aylik bebegimi kaybettim. Ameliyyat oldum. 6 ay aradan sonra deniyoruz olmuyor( hayirlisi insallah
Bizde 6 ay ara verdik o arada araştırma filanda yapıldı. İki aydır deniyiruz klomen kullanıyorum ilerlemiş pco var geçen ay ilaç fayda etmedi yumurta oluşmadı bile. Bu ay vardı şükür çatlatma ignesiivurundum şimdi beklemedeyim çarşamba günü belli olur

Bizde 6 ay ara verdik o arada araştırma filanda yapıldı. İki aydır deniyiruz klomen kullanıyorum ilerlemiş pco var geçen ay ilaç fayda etmedi yumurta oluşmadı bile. Bu ay vardı şükür çatlatma ignesiivurundum şimdi beklemedeyim çarşamba günü belli olur
Insallar olur bu ay canim. Gecen ay bende 5 yumurta vardi, cok umitliydim. Tsh ve prolaktinim yuksek cikmiwdi ilac kullaniyordum ama. Bakalim dr a gidicem 1-2 gune.

Kızlar bende ogme yaptim üç gun önce bu aksam aşırı bir kasik agrim var sizce neyden kaynakli ?? Igneden mi yoksa bebek yerlesiyor olmaz daha cok erken onun icin

Tsh kaç çıkmisti canim hipotiroid teşhisi mi konuldu ?
Canim kac ciktigini bilmiyorum, doktorum kendisi aldi testin sonucunu telefonda soyledi tsh ve prolaktinin yuksek diye. Dostineks ictim. Bu ay yine yoklatsam mi acaba? Belki yine yuksek. Cunku 5 yumurtam vardi catlatma ignesi vurdum cok umutluyduk ama olmadi((

Back