Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen adet olmuş muydun. Ben unuttum
Evet tatlım cumartesi oldum şimdi de yeni Dr dan çıktım erken adet olmamla ilgili bir problem yok hamile olamayınca yumurta kendini atmaya çalışıyor çok normal dedi bu ay tedavi yok beklemedeyiz ki oluşan yumurta kabuklarını atsın hem de ilaç etkisi devam ediyormuş. Yine ilişki için gün verdi bakalım hayırlısı olsun bu arada sporla da yumurta haraketini sağlayacağım bakalım ya

Kızlar aklıma takıldı acaba çatlatma dan sonra olan yumurtalık kistler nasıl geçer şimdi Dr onarı dert ettim Dr çatlayabilir de adetle de atabilirsin dedi ama aklım takıldı

Hanımlar benim de bugün 5. Günüm. İlk iki gün agrilarim coktu ama şimdi hiç ağrım yok. Sadece akintim var. Gecen yıl klomen ve catlatma ignesinin ikinci ayında ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Gecen ay yeniden tedaviye başladık ama vücudum tepki vermedi hiç yumurtam yoktu. Bu ay klomenin yaninda inofolik içtim 3 kadar yumurtam var. 31 Mayıs bat bakalım hayirlisi

Hanımlar benim de bugün 5. Günüm. İlk iki gün agrilarim coktu ama şimdi hiç ağrım yok. Sadece akintim var. Gecen yıl klomen ve catlatma ignesinin ikinci ayında ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Gecen ay yeniden tedaviye başladık ama vücudum tepki vermedi hiç yumurtam yoktu. Bu ay klomenin yaninda inofolik içtim 3 kadar yumurtam var. 31 Mayıs bat bakalım hayirlisi
Canim sen iğne vuruldun mu?

:KK33:
Aminn hepimize dua ediyorum. Hiç olmuyor dediğimiz 4 arkadaşım hamile. Böyle haberleri duydukca kendim hamileymisim gibi seviniyorum. Hep birlikte mutlu olalım o güzel haberleri birlikte alalım.
Ay ne güzel canim allahım bizlere de su güzel günlerde nasip etsin :110: ben de ağladım şimdi bi posta :) adetliyken iyice olumsuz oluyorum :KK1:hayırlısı bakalım ne diyelim benim ztn hemen olmaz islerim 30 yaşında ancak evlenebildim :KK73::rolleyes: öyle iste canim

:KK33:
Ay ne güzel canim allahım bizlere de su güzel günlerde nasip etsin :110: ben de ağladım şimdi bi posta :) adetliyken iyice olumsuz oluyorum :KK1:hayırlısı bakalım ne diyelim benim ztn hemen olmaz islerim 30 yaşında ancak evlenebildim :KK73::rolleyes: öyle iste canim
Bende 27 yaşımda yaşımda evlendim şimdi 30 oldum. Bende öğretmenim ama atanamadim 2 yıldır kpssye girmiyorum bile. Sen memur olmuşsun nasip olursa öğretmen olacaksın geç de olsa işlerin halloluyor sonuçta. Sukredecegimiz o kadar çok şey var ki canım inan başkasının derdini dinleyince derdim var demeye utanıyorum. Sende sabret, olacak inşallah. Şimdi olsun diye ağlıyoruz ya yarın olmasın diye ağlayacağız korunma yöntemlerinin hepsini deneyeceğiz:))

Bende 27 yaşımda yaşımda evlendim şimdi 30 oldum. Bende öğretmenim ama atanamadim 2 yıldır kpssye girmiyorum bile. Sen memur olmuşsun nasip olursa öğretmen olacaksın geç de olsa işlerin halloluyor sonuçta. Sukredecegimiz o kadar çok şey var ki canım inan başkasının derdini dinleyince derdim var demeye utanıyorum. Sende sabret, olacak inşallah. Şimdi olsun diye ağlıyoruz ya yarın olmasın diye ağlayacağız korunma yöntemlerinin hepsini deneyeceğiz:))
Canim İnan ben de kolay olmadım ki memurluk icin çok yüksek almak gerekiyordu neyse ki nasip oldu, 2 yıldır hem çalışıp hem dershaneye gittim akşamları hala daha atamadığım da Yok :( hayırlısı olsun evet inş o zaman da buraya yazarız nasıl korunuyoruz falan diye :)

Back