Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde 4yıllık evliyim aşılama şansı çok düşük cnm hakknda hyrlısı olsn yaş kaç ben geçen yıl tüp bebek yaptrmştm düşük oldu bu yılda normal denedik olmadı tekrar tüp bebeğe başlcz aslında aşılama hiç denemedm denesemmi diye düşünüyorum histeroskopi oldn mu cnm bnde senn gibi herşeyim normal yapmadığm bi histeroskopi kaldı tüp bebeğe başlamadan onudamı denesem diyorum kafam çok karışık hayrlısı olsn hakkzmda uzun yazdm k.bkma
Estagfurullah zevkle okudum. Histrekopi olmadim o ne icin?
Yasim 28, asilama sansi dusuk evet okudum ama tüp bebek yaptirmak icin hic bir sebepte yok ayrica maddiyatta ayri konu. Doktor ne diyecek bilmiyorum ama bu ay muhtemelen asilama diyecek. Sen neden denemedin asilama

Estagfurullah zevkle okudum. Histrekopi olmadim o ne icin?
Yasim 28, asilama sansi dusuk evet okudum ama tüp bebek yaptirmak icin hic bir sebepte yok ayrica maddiyatta ayri konu. Doktor ne diyecek bilmiyorum ama bu ay muhtemelen asilama diyecek. Sen neden denemedin asilama
Aşılama şansı düşük diye biraz daha garanti amaçlı tüp bebek denedik hiçbi sorun olmamasına rağmen ama zaten sebepsiz İnfertilite olarak geçiyor bizimki ve okadar bu sebpte tüp bebek yaptıran var ki... şuanki bulundupum bölge şartları be aşılamaya nede tüp bebeğe müsait anca memlekete gidicem e çalıyorm nasl olcak çok zor Allah yardmcımz olsn :( :KK43: bu arada histeroskopi de rahim içinin kamera ile incelenmesi hsg gibi daha farklıymş bnde araştrdım yaptırıp hamile kalan da çok genelde rahime çizik atıyolar rahim kendi kendini onarırken gebelik şansı artıyormş falan bilemedim bende ne yapsam diye

Aşılama şansı düşük diye biraz daha garanti amaçlı tüp bebek denedik hiçbi sorun olmamasına rağmen ama zaten sebepsiz İnfertilite olarak geçiyor bizimki ve okadar bu sebpte tüp bebek yaptıran var ki... şuanki bulundupum bölge şartları be aşılamaya nede tüp bebeğe müsait anca memlekete gidicem e çalıyorm nasl olcak çok zor Allah yardmcımz olsn :KK43: :KK43: bu arada histeroskopi de rahim içinin kamera ile incelenmesi hsg gibi daha farklıymş bnde araştrdım yaptırıp hamile kalan da çok genelde rahime çizik atıyolar rahim kendi kendini onarırken gebelik şansı artıyormş falan bilemedim bende ne yapsam diye
Himm degisik bir tedaviymis. Arastirin akliniza yatarsa neden olmasin?
Sebepsiz hamile kalamamak ayri bir stres. Sebebi olsa tedavi oluruz ama boyle daha zor sanki. İmtihan dunyasi iste. Rabbim isteyen herkesin kucagini çifter doldursun insallah:KK76:

Yarın benim 4. Günüm doktor gel dedi 2 ve 3. Gün haftasonuydu çünkü :KK43: yarın sabah gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum çünkü ramazanda nasıl olacak diye düşünüyorum eşim çok yoruluyor :) :)
Canım git bence erteleme. Ramazanda insan yoruluyor ama mecbur dayanıcaz artık. Kuru yemiş takviyesi yap bence eşine :oops:

Hormon sonuçlarım çıkacak canim söylerim :) çok üzülüyorum kendimi olumsuz düşünmekten alamıyorum siz nasıl düşünüyorsunuz
Canım öyle düşünme, allah can saglıgı versin başta. Huzur versin. Şimdi her şeyin bi tedavisi var cok şükür. Bu ay olmaz diger ay olur, iki ay sonra olur, ama hayırlsını dilemek gerekiyor. Takıntı haline gelirse egerse olacagı varsa da olmaz.ben bu ay bunları düsünürek hareket edicem. İdrar testi yapmicam . Giderim 14. Gün yine kan veririm. Amaaan olur inşallah:halay:

Canım öyle düşünme, allah can saglıgı versin başta. Huzur versin. Şimdi her şeyin bi tedavisi var cok şükür. Bu ay olmaz diger ay olur, iki ay sonra olur, ama hayırlsını dilemek gerekiyor. Takıntı haline gelirse egerse olacagı varsa da olmaz.ben bu ay bunları düsünürek hareket edicem. İdrar testi yapmicam . Giderim 14. Gün yine kan veririm. Amaaan olur inşallah:halay:
Of bilmiyorum bazen burda kötü şeyler okuyorum üzülüyorum ya :(

Back