- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
Bgn iğnenin 13.günüydü negatif çıktı idrar testim resmen o silik bi çizgi görmek için neler yaptm ama yokKızlar hiç güzel haber Yok mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bgn iğnenin 13.günüydü negatif çıktı idrar testim resmen o silik bi çizgi görmek için neler yaptm ama yokKızlar hiç güzel haber Yok mu![]()
Hadi ya bence adetinin geçmesini bekle canım benimde bugün 12. Günüm ama ben beklicem zaten yoktur da en azından testle uğraşmamış olurumBgn iğnenin 13.günüydü negatif çıktı idrar testim resmen o silik bi çizgi görmek için neler yaptm ama yok
Yarın benim 4. Günüm doktor gel dedi 2 ve 3. Gün haftasonuydu çünküBen de adet oldum. Üçüncü günü doktora gidicem.
Estagfurullah zevkle okudum. Histrekopi olmadim o ne icin?Bnde 4yıllık evliyim aşılama şansı çok düşük cnm hakknda hyrlısı olsn yaş kaç ben geçen yıl tüp bebek yaptrmştm düşük oldu bu yılda normal denedik olmadı tekrar tüp bebeğe başlcz aslında aşılama hiç denemedm denesemmi diye düşünüyorum histeroskopi oldn mu cnm bnde senn gibi herşeyim normal yapmadığm bi histeroskopi kaldı tüp bebeğe başlamadan onudamı denesem diyorum kafam çok karışık hayrlısı olsn hakkzmda uzun yazdm k.bkma
Aşılama şansı düşük diye biraz daha garanti amaçlı tüp bebek denedik hiçbi sorun olmamasına rağmen ama zaten sebepsiz İnfertilite olarak geçiyor bizimki ve okadar bu sebpte tüp bebek yaptıran var ki... şuanki bulundupum bölge şartları be aşılamaya nede tüp bebeğe müsait anca memlekete gidicem e çalıyorm nasl olcak çok zor Allah yardmcımz olsnEstagfurullah zevkle okudum. Histrekopi olmadim o ne icin?
Yasim 28, asilama sansi dusuk evet okudum ama tüp bebek yaptirmak icin hic bir sebepte yok ayrica maddiyatta ayri konu. Doktor ne diyecek bilmiyorum ama bu ay muhtemelen asilama diyecek. Sen neden denemedin asilama
Himm degisik bir tedaviymis. Arastirin akliniza yatarsa neden olmasin?Aşılama şansı düşük diye biraz daha garanti amaçlı tüp bebek denedik hiçbi sorun olmamasına rağmen ama zaten sebepsiz İnfertilite olarak geçiyor bizimki ve okadar bu sebpte tüp bebek yaptıran var ki... şuanki bulundupum bölge şartları be aşılamaya nede tüp bebeğe müsait anca memlekete gidicem e çalıyorm nasl olcak çok zor Allah yardmcımz olsn![]()
bu arada histeroskopi de rahim içinin kamera ile incelenmesi hsg gibi daha farklıymş bnde araştrdım yaptırıp hamile kalan da çok genelde rahime çizik atıyolar rahim kendi kendini onarırken gebelik şansı artıyormş falan bilemedim bende ne yapsam diye
Canım git bence erteleme. Ramazanda insan yoruluyor ama mecbur dayanıcaz artık. Kuru yemiş takviyesi yap bence eşineYarın benim 4. Günüm doktor gel dedi 2 ve 3. Gün haftasonuydu çünküyarın sabah gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum çünkü ramazanda nasıl olacak diye düşünüyorum eşim çok yoruluyor :) :)
Hayırlısı olsun canım bugün bende Dr a gidicemBen de adet oldum. Üçüncü günü doktora gidicem.
Canım sen adet olmuş muydun. Ben unuttumHayırlısı olsun canım bugün bende Dr a gidicem
Gittim kan verdim canimCanım git bence erteleme. Ramazanda insan yoruluyor ama mecbur dayanıcaz artık. Kuru yemiş takviyesi yap bence eşine![]()
Sonucunu söyle cıkınca :) canım bizden de henüz istemedi doktor ama ben talep edicem belki sorun vardır aynı anda tedavi görürürüz.Gittim kan verdim canimeşim sperm ornegi vermedi vermesi gerekiyor mu ya da ne zaman vermesi lazım
Hormon sonuçlarım çıkacak canim söylerim :) çok üzülüyorum kendimi olumsuz düşünmekten alamıyorum siz nasıl düşünüyorsunuzSonucunu söyle cıkınca :) canım bizden de henüz istemedi doktor ama ben talep edicem belki sorun vardır aynı anda tedavi görürürüz.
Canım öyle düşünme, allah can saglıgı versin başta. Huzur versin. Şimdi her şeyin bi tedavisi var cok şükür. Bu ay olmaz diger ay olur, iki ay sonra olur, ama hayırlsını dilemek gerekiyor. Takıntı haline gelirse egerse olacagı varsa da olmaz.ben bu ay bunları düsünürek hareket edicem. İdrar testi yapmicam . Giderim 14. Gün yine kan veririm. Amaaan olur inşallahHormon sonuçlarım çıkacak canim söylerim :) çok üzülüyorum kendimi olumsuz düşünmekten alamıyorum siz nasıl düşünüyorsunuz
Of bilmiyorum bazen burda kötü şeyler okuyorum üzülüyorum yaCanım öyle düşünme, allah can saglıgı versin başta. Huzur versin. Şimdi her şeyin bi tedavisi var cok şükür. Bu ay olmaz diger ay olur, iki ay sonra olur, ama hayırlsını dilemek gerekiyor. Takıntı haline gelirse egerse olacagı varsa da olmaz.ben bu ay bunları düsünürek hareket edicem. İdrar testi yapmicam . Giderim 14. Gün yine kan veririm. Amaaan olur inşallah![]()
Kötü şeyleri okuma cok arastırma. Benim eşimin halasının cocugu psikolojik olarak yıllarca olmamış. O yüzden olumlu bak, akışına bırakOf bilmiyorum bazen burda kötü şeyler okuyorum üzülüyorum ya![]()
Bu süreci bizimle birlikte binlerce kadın yasıyor. Olumlu bakalım ki olumlu olsunKötü şeyleri okuma cok arastırma. Benim eşimin halasının cocugu psikolojik olarak yıllarca olmamış. O yüzden olumlu bak, akışına bırak
Canim haklısın ben biraz olumsuz düşünüyorum evetBu süreci bizimle birlikte binlerce kadın yasıyor. Olumlu bakalım ki olumlu olsun