- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Evet tatlım cumartesi oldum şimdi de yeni Dr dan çıktım erken adet olmamla ilgili bir problem yok hamile olamayınca yumurta kendini atmaya çalışıyor çok normal dedi bu ay tedavi yok beklemedeyiz ki oluşan yumurta kabuklarını atsın hem de ilaç etkisi devam ediyormuş. Yine ilişki için gün verdi bakalım hayırlısı olsun bu arada sporla da yumurta haraketini sağlayacağım bakalım yaCanım sen adet olmuş muydun. Ben unuttum
Canim sen iğne vuruldun mu?Hanımlar benim de bugün 5. Günüm. İlk iki gün agrilarim coktu ama şimdi hiç ağrım yok. Sadece akintim var. Gecen yıl klomen ve catlatma ignesinin ikinci ayında ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Gecen ay yeniden tedaviye başladık ama vücudum tepki vermedi hiç yumurtam yoktu. Bu ay klomenin yaninda inofolik içtim 3 kadar yumurtam var. 31 Mayıs bat bakalım hayirlisi
Evet:) seninle konuştuk ya :) yumurtalarim varmış dedim ama doktor biraz daha büyüsün dedi dedim. Pazartesi doktora gittim çarşamba iğne yapildiCanim sen iğne vuruldun mu?
Tmm tmm canim ismini farklı gördüm bi An hatırlıyorum hayırlısı olsun inş :)Evet:) seninle konuştuk ya :) yumurtalarim varmış dedim ama doktor biraz daha büyüsün dedi dedim. Pazartesi doktora gittim çarşamba iğne yapildi
Bu grup da pek olumlu haber çıkmadı mayıs grubu çok iyi çok hamile var orda :)Evet:) seninle konuştuk ya :) yumurtalarim varmış dedim ama doktor biraz daha büyüsün dedi dedim. Pazartesi doktora gittim çarşamba iğne yapildi
Adımı oraya da yazdırdım:)) ben Nisan grubunda da vardım hamile sayıları baya fazlaydi ama bana vurmadıBu grup da pek olumlu haber çıkmadı mayıs grubu çok iyi çok hamile var orda :)
Hehe Nisan mayıs ikisi de vurmadi canim bana :)Adımı oraya da yazdırdım:)) ben Nisan grubunda da vardım hamile sayıları baya fazlaydi ama bana vurmasıo yüzden totem yapmiyorum :)
Vuracak geç olsun güç olmasın. Ben evlendigimden beri her sene hamile kaldım ama kucağım boş maalesef. Marifet hamilelikte değil yani Allah'ım kavusturacaklarini göndersin gec olsun güç olmasınHehe Nisan mayıs ikisi de vurmadi canim bana :)
Alacaksın canim ben inanıyorumVuracak geç olsun güç olmasın. Ben evlendigimden beri her sene hamile kaldım ama kucağım boş maalesef. Marifet hamilelikte değil yani Allah'ım kavusturacaklarini göndersin gec olsun güç olmasın
Aminn hepimize dua ediyorum. Hiç olmuyor dediğimiz 4 arkadaşım hamile. Böyle haberleri duydukca kendim hamileymisim gibi seviniyorum. Hep birlikte mutlu olalım o güzel haberleri birlikte alalım.Alacaksın canim ben inanıyorum
Ay ne güzel canim allahım bizlere de su güzel günlerde nasip etsinAminn hepimize dua ediyorum. Hiç olmuyor dediğimiz 4 arkadaşım hamile. Böyle haberleri duydukca kendim hamileymisim gibi seviniyorum. Hep birlikte mutlu olalım o güzel haberleri birlikte alalım.
Bende 27 yaşımda yaşımda evlendim şimdi 30 oldum. Bende öğretmenim ama atanamadim 2 yıldır kpssye girmiyorum bile. Sen memur olmuşsun nasip olursa öğretmen olacaksın geç de olsa işlerin halloluyor sonuçta. Sukredecegimiz o kadar çok şey var ki canım inan başkasının derdini dinleyince derdim var demeye utanıyorum. Sende sabret, olacak inşallah. Şimdi olsun diye ağlıyoruz ya yarın olmasın diye ağlayacağız korunma yöntemlerinin hepsini deneyeceğiz:))
Ay ne güzel canim allahım bizlere de su güzel günlerde nasip etsinben de ağladım şimdi bi posta :) adetliyken iyice olumsuz oluyorum hayırlısı bakalım ne diyelim benim ztn hemen olmaz islerim 30 yaşında ancak evlenebildim öyle iste canim
Canim İnan ben de kolay olmadım ki memurluk icin çok yüksek almak gerekiyordu neyse ki nasip oldu, 2 yıldır hem çalışıp hem dershaneye gittim akşamları hala daha atamadığım da YokBende 27 yaşımda yaşımda evlendim şimdi 30 oldum. Bende öğretmenim ama atanamadim 2 yıldır kpssye girmiyorum bile. Sen memur olmuşsun nasip olursa öğretmen olacaksın geç de olsa işlerin halloluyor sonuçta. Sukredecegimiz o kadar çok şey var ki canım inan başkasının derdini dinleyince derdim var demeye utanıyorum. Sende sabret, olacak inşallah. Şimdi olsun diye ağlıyoruz ya yarın olmasın diye ağlayacağız korunma yöntemlerinin hepsini deneyeceğiz:))
14.gun adet olur musun bilmiyorum ama hamile olup olmadığın belli olurKızlar bugün 14. Günüm bugün mü adet olmam lazım
Test yapsana canım. Belli olur diye düşünüyorumKızlar bugün 14. Günüm bugün mü adet olmam lazım
Birkaç gün geçsin diye düşünüyorum canımTest yapsana canım. Belli olur diye düşünüyorum
İnşallah gelmez adetin ve inşallh bebişini alırsın kucağına. Sonrada oturup bize dua edersin :)Birkaç gün geçsin diye düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?