- 23 Kasım 2016
- 1.206
- 1.292
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Kuzum inşallah öyledir. Rabbim hayırlısını nasip etsin ama hayal kırıklıgı yaşarım diye korkuyorum. Doktorum 12.gün yap demişti. Birazdan aricamCanım mm çok mutlu oldumm hamilesin hemen kan baktır beta hcg takibi yap Allahım sağlıklı hamiş ler olmayı nasip etsin hepimizeeee
Ben heyecanlandım sankim hamiş benimmm :)))) hamilesin hamile naz kııızzzzzCanım böyle cıktı
Canım dua edin nolur. Sabah yaptım hemen cıkmadı. Ben de öyle köseye koydum. Üzüldüm. Sonra tesadüfen baktım böyleydiAma dün negatifti ayrıca bu biraz belirgin benceeeee silik çıkardı iğne olsaydi :) :)
Ay canımm inşallahBen heyecanlandım sankim hamiş benimmm :)))) hamilesin hamile naz kııızzzzz
Canım çok küçükse öyle çıkıyor hemen kan yap Dr u araCanım dua edin nolur. Sabah yaptım hemen cıkmadı. Ben de öyle köseye koydum. Üzüldüm. Sonra tesadüfen baktım böyleydi
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzAy canımm inşallah
Amin kuzum şu mübarek ayda Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
SağolHi yok canim ya ben bilmiyorum hiç onları
canımmm çok sevindim ilk miydi hamileliğin ilk kez mi oldu yani :) maşallah diyorum hemen doktoru araaa :) bize de dua et nolurrr diğer ay isteyen herkesin içinde benimde yüzüm gülsünAmin kuzum şu mübarek ayda Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Kuzum ilk olacak Rabbim nasip ederse. İlk kez iğne oldum işte. Ama daha inanamıyorum kanda belli olana kadar . Ederim tabi kuzum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah . Doktorumu aradım ama hastası var sanırım açmadı.canımmm çok sevindim ilk miydi hamileliğin ilk kez mi oldu yani :) maşallah diyorum hemen doktoru araaa :) bize de dua et nolurrr diğer ay isteyen herkesin içinde benimde yüzüm gülsün
ay allahım mübarek günde hepimize nasip etsin canımmmKuzum ilk olacak Rabbim nasip ederse. İlk kez iğne oldum işte. Ama daha inanamıyorum kanda belli olana kadar . Ederim tabi kuzum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah . Doktorumu aradım ama hastası var sanırım açmadı.
yumurtan kaç mm di canım :) birde progesteron sonucunu da yazar mısın merak edyorumKuzum ilk olacak Rabbim nasip ederse. İlk kez iğne oldum işte. Ama daha inanamıyorum kanda belli olana kadar . Ederim tabi kuzum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah . Doktorumu aradım ama hastası var sanırım açmadı.
Maşallah canım inşallah bizim de vardır belirtin var mıydıKuzum ilk olacak Rabbim nasip ederse. İlk kez iğne oldum işte. Ama daha inanamıyorum kanda belli olana kadar . Ederim tabi kuzum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah . Doktorumu aradım ama hastası var sanırım açmadı.
Canım kaç mm oldugunu inan bilmiyorum. Progesteronum sıfırlarda bişeydi ama doktorum çok takılma bunlar basit şeyler dediyumurtan kaç mm di canım :) birde progesteron sonucunu da yazar mısın merak edyorum
Canım kasıklarımda batma vardı sadece. Cok bi belirtim yoktu. Ama işte kanda cıkana kadar inanamıyorum daha :))Maşallah canım inşallah bizim de vardır belirtin var mıydı
anladım canım :) tebrik ederim tekrardan görüştün mü doktorlaCanım kaç mm oldugunu inan bilmiyorum. Progesteronum sıfırlarda bişeydi ama doktorum çok takılma bunlar basit şeyler dedi
Hayırlısı ile o da pozitif çıkar canım kalbini ferah tutCanım kasıklarımda batma vardı sadece. Cok bi belirtim yoktu. Ama işte kanda cıkana kadar inanamıyorum daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?