- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.261
- 133
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Rahimin gebelik için hazır olmasını sağlayab bi hormon. Doktor istemedi mi sendeno ne demek
yok canım öle bsey istemediRahimin gebelik için hazır olmasını sağlayab bi hormon. Doktor istemedi mi senden
Hangi hormon canim oyok canım öle bsey istemedi
progesteron HORMONUNDAN BAHSEDİYOLAR AMA BEN BİLMIOrmHangi hormon canim o
Benim 12. Gün canim ama yapmadım muhtemelen hamile değilim 10. Gün yapmıştım tamamen negatifti ignenin etkisi de geçmişti o yüzden adetimi bekliyorumKızlar bugün iğne vurulalı 11 gün oldu. Test yapayım mı sizce. Cok heyecanlanıyorum
Ben 6. Gün yaptım o bile negatif. Ne kadar çabuk geçmiş etkisi. Yada etki etmedi mi acabaBenim 12. Gün canim ama yapmadım muhtemelen hamile değilim 10. Gün yapmıştım tamamen negatifti ignenin etkisi de geçmişti o yüzden adetimi bekliyorum
Canım inşallah 15.gününde pozitif cıkar. Evde test oldugu için kendimi zor tutuyorum.Benim 12. Gün canim ama yapmadım muhtemelen hamile değilim 10. Gün yapmıştım tamamen negatifti ignenin etkisi de geçmişti o yüzden adetimi bekliyorum
Yok canim öyle düşünme catlamistir her bünye farklı benceBen 6. Gün yaptım o bile negatif. Ne kadar çabuk geçmiş etkisi. Yada etki etmedi mi acaba
Canim sen bilirsin :) ben negatifi görünce çok üzülüyorum yapmicam test adetimi beklicem iğneden dolayı gecikecektir normalde bugün olmam lazımdı :) senin de erken gibi ama :)Canım inşallah 15.gününde pozitif cıkar. Evde test oldugu için kendimi zor tutuyorum.
Yaptım canım. Tek çizgiCanim sen bilirsin :) ben negatifi görünce çok üzülüyorum yapmicam test adetimi beklicem iğneden dolayı gecikecektir normalde bugün olmam lazımdı :) senin de erken gibi ama :)
11 erken sanki canim hemen geçmez ki varsa da cidden bak 14-15 gün daha kesin olurdu benceYaptım canım. Tek çizgiyine elim durmadı. Yine moralim sıfır
Cok umutlu degilim zaten. Progesteronum cok dusuktu. Bir tane yumurtam oluşmuştu11 erken sanki canim hemen geçmez ki varsa da cidden bak 14-15 gün daha kesin olurdu bence
21. Gün mü canim ne zaman yapıldı kaç çıktı ? Benim 12,1 çıkmışCok umutlu degilim zaten. Progesteronum cok dusuktu. Bir tane yumurtam oluşmuştu
Canim bu arada sınava çalışıyorum demişsin KPSS mi ? Bu yıl benimde 2. Yılım ben çalışıyorum memurum ama bi yandan öğretmenlik icin bekliyorum mülakat olmasa kontenjandayım atanicam bakalım mülakat sonuçları bi belli olsun korkuyorum çünküCok umutlu degilim zaten. Progesteronum cok dusuktu. Bir tane yumurtam oluşmuştu
Canım benimki sıfırlı bişeydi cok düsük yani. Evet canım ögretmenlik. Üçüncü yılım benim de .Canim bu arada sınava çalışıyorum demişsin KPSS mi ? Bu yıl benimde 2. Yılım ben çalışıyorum memurum ama bi yandan öğretmenlik icin bekliyorum mülakat olmasa kontenjandayım atanicam bakalım mülakat sonuçları bi belli olsun korkuyorum çünkü
Canim doktor niye yaptı ki iğne o zaman kaç mm di yumurtaCanım benimki sıfırlı bişeydi cok düsük yani. Evet canım ögretmenlik. Üçüncü yılım benim de .
15.gün kanda kesin çıkar beklemek daha zor batır kanda gitsin ben 24 ünü bekliyorum ben gidiyorum o kaçıyor sanki Bi türlü 24 ü olamadıCanim sen bilirsin :) ben negatifi görünce çok üzülüyorum yapmicam test adetimi beklicem iğneden dolayı gecikecektir normalde bugün olmam lazımdı :) senin de erken gibi ama :)
Canim ben umutlu deilim hamile oldugumu düşünmüyorum o yüzden yapmicam15.gün kanda kesin çıkar beklemek daha zor batır kanda gitsin ben 24 ünü bekliyorum ben gidiyorum o kaçıyor sanki Bi türlü 24 ü olamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?