Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Ben yumurta büyütme iğnesi kullandım kontrole gittiğimde 3 büyük yumurta vardı. Doktor biri 24 biri 18 mm biri biraz daha küçük dedi. O gün de E2 tahlili verdim fakat sonuç 57 çıkmış. 2 gün sonra çatlatma oldum yumurtalar çatladı fakat 57 değeri 3 tane olgun yumurta için az değil mi?

Cok umutlu degilim zaten. Progesteronum cok dusuktu. Bir tane yumurtam oluşmuştu
Canim bu arada sınava çalışıyorum demişsin KPSS mi ? Bu yıl benimde 2. Yılım ben çalışıyorum memurum ama bi yandan öğretmenlik icin bekliyorum mülakat olmasa kontenjandayım atanicam bakalım mülakat sonuçları bi belli olsun korkuyorum çünkü

Canım benimki sıfırlı bişeydi cok düsük yani. Evet canım ögretmenlik. Üçüncü yılım benim de .

Canim sen bilirsin :) ben negatifi görünce çok üzülüyorum yapmicam test adetimi beklicem iğneden dolayı gecikecektir normalde bugün olmam lazımdı :) senin de erken gibi ama :)
15.gün kanda kesin çıkar beklemek daha zor batır kanda gitsin ben 24 ünü bekliyorum ben gidiyorum o kaçıyor sanki Bi türlü 24 ü olamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…