Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ezo3223

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
33
6
31
Merhaba kizlar bir sorum olacak aralik ayinda kimyasal gebelik yasadim simdi bu ay tekrar tedaviye basladim pazartesi gunu catlatma ignesini oldum doktor sali gunu ayni saat iliski olsun dedi sonrada persembe cumartesi olsun dedi ama heryerde 36 saat yazio kafam karisti birde kasigimda agrim cok dun ve bugun ama akinti olmadi sefaf uzayan onceki tedavimde olmustu bu normalmirdir

Günaydın kızlar iğnemin 11.günü. bat 14 mart.yorumlarınızı alabilirmiyim.geçen ay 11. Günde idrar testinde çıkmamıştı....11.günde test yapıpta hafif çizgi çıkan varmı aranızda.yarın sabah testi yeniden yapacağım

Eklentiler

• 20180308_071031.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 99
12 ci güne kadar benimki de pozitif çıkmıştı 13 cu gün negatif oldu

Eyvah eyvah...yarın yne tekararlayım bakalım silikleşmemi var yoksa belirginleşmemi
Cnm psikolojini bozacaksın haklısın banada burda diyenler oldu :))) dinlemedim bu ay iğneden 15 gün sonra test yapicam doktora da 6,7 haftalık olunca gidecem tövbe ettim tabi hamile kalabilirsem

Cnm psikolojini bozacaksın haklısın banada burda diyenler oldu :))) dinlemedim bu ay iğneden 15 gün sonra test yapicam doktora da 6,7 haftalık olunca gidecem tövbe ettim tabi hamile kalabilirsem
İnan bende bu ay için öyle demiştim.14.güne kadar test yapmayacağım diyordum.ama bu ay yine dayanamadım.hatta ben böyla pozitif çıktıgınğ bilmiyordum iğnenin 5.gününden itibaren test yapıyordum.bu ay akıllancam dedim yine 11.güne kadar anca dayandım

Sonucun ne oldu cnm merak etrm

Tedaviniz hangi şekilde devam etti acaba merak ettim . Rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasn inşallah

Merhaba bende ayın 15 de çatlatma iğnesi oldum sabırsızlıkla bekliyorum...5 yaşında oğlum var oda çatlatma iğnesi tedavisiyle olmuştu ilk ayda inşallh allah yüzüme güler bundada hayırlısı ile güzel sonuçlar alırım.

Amin inşallah bende bu ayın 14 unde oldum ilk iğnem benimde , belirtiler var ama daha erken sanırım test için beklemek çok zor :/

Merhaba bende ayın 20sınde oldum çatlatma iğnemi 2.5 yıllık evliyim apandis ameliyatı olmuştum tuplerıme parcaları yapışmıs ameliyatla aldılar normal yollarla gebe kalırsın dedi ama olmadı 2.5 yıldır ılkndefa başka doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi ılk ayım cok heyecanlıyım hnmlar hamile olan var mi bizle paylaşsın belırtılerı

Ben bugun idrar testi yapacam , Çarşamba günüde kan testi vermeyi düşünüyorum. Belirtiler var ama iğneden dolayı mi yoksa gebelikden dolayı mi bilemiyorum

14 ünde vurulmuştum canım , göğüslerimde çok acı var akıntım değişik bel ağrısı var , inşallah gebelikten dolayidır

14 ünde vurulmuştum canım , göğüslerimde çok acı var akıntım değişik bel ağrısı var , inşallah gebelikten dolayidır
Test yaptınız mı??? Çatlama iğnesini aynı zamanda olmuşuz ben 15 de olmuştum benimde göğüslerimde ağrı kasiklarimda ağrı oluyor ama bakalım adet sancısıda olabilir allah hayırlısını nasip etsin bende test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama iğnenin vücutta 12 gün belirtileri oluyomuş hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

Bende ayin 15 de vuruldum iğneyi merakla bekliyorum beklemesi çok zor dün akşam öylesine test yaptım çok sıvı tüketmiştim negatif çıktı salı sabahı test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum da

Beklemek gerçekten çok zor allh hakkımızda hayırlısını nasip etsin sanki zamn duruyo ve vakit gecmiyor

Bu belirtiler adet belirtisi olarak kabul ediliyor cnm allahım işllah güzel haberlerinizi alırız allahım isteyen herkese versin cnm ya bende birde idrarımı yaparken aşağı dogru baskı hissediyorum cıkaxak gibi sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…