Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun kan testi yaptırdım sonuç 0.1 negatif o kadar ümitliydim ki ama bu seferde olmadı bakalım doktorum ne diyecek 2 nisanda randevum var :/Test yaptınız mı??? Çatlama iğnesini aynı zamanda olmuşuz ben 15 de olmuştum benimde göğüslerimde ağrı kasiklarimda ağrı oluyor ama bakalım adet sancısıda olabilir allah hayırlısını nasip etsin bende test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama iğnenin vücutta 12 gün belirtileri oluyomuş hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Test yapıp sonuc aldınız mı? Bende ayın 20sinde catlatma iğnemi olmuştum, sizin durumu merak ettim.Merhaba bende ayın 20sınde oldum çatlatma iğnemi 2.5 yıllık evliyim apandis ameliyatı olmuştum tuplerıme parcaları yapışmıs ameliyatla aldılar normal yollarla gebe kalırsın dedi ama olmadı 2.5 yıldır ılkndefa başka doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi ılk ayım cok heyecanlıyım hnmlar hamile olan var mi bizle paylaşsın belırtılerı
Cnm test yapmadım adetımı bekliyorum korkuyorum yapmayaTest yapıp sonuc aldınız mı? Bende ayın 20sinde catlatma iğnemi olmuştum, sizin durumu merak ettim.
Merhaba durumunuzu merak ettim acaba hamile misiniz? Bendede şefaf akıntı olmadı aksine beyaz krem kıvamında akıntım olduMerhaba kizlar bir sorum olacak aralik ayinda kimyasal gebelik yasadim simdi bu ay tekrar tedaviye basladim pazartesi gunu catlatma ignesini oldum doktor sali gunu ayni saat iliski olsun dedi sonrada persembe cumartesi olsun dedi ama heryerde 36 saat yazio kafam karisti birde kasigimda agrim cok dun ve bugun ama akinti olmadi sefaf uzayan onceki tedavimde olmustu bu normalmirdir
Evet canım çok şükür 7 haftalik hamileyimMerhaba durumunuzu merak ettim acaba hamile misiniz? Bendede şefaf akıntı olmadı aksine beyaz krem kıvamında akıntım oldu
Merhabalar sonucunuz ne çıktı ben dayanamayıp erken test yaptım 8 gün 27 10 gün 128 12 gün 0.34 yanıltıyor iğneTest yaptınız mı??? Çatlama iğnesini aynı zamanda olmuşuz ben 15 de olmuştum benimde göğüslerimde ağrı kasiklarimda ağrı oluyor ama bakalım adet sancısıda olabilir allah hayırlısını nasip etsin bende test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama iğnenin vücutta 12 gün belirtileri oluyomuş hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
İğnenin etkisiyse giderek azalması gerekmiyor mu sizin giderek çoğalmış 12.gun birden düşmüş. 10. gün iğnenin etkisiyle 128 cikmasi çok saçma ve iki gün sonra birden cakilmis bir yanlışlık olmasınMerhabalar sonucunuz ne çıktı ben dayanamayıp erken test yaptım 8 gün 27 10 gün 128 12 gün 0.34 yanıltıyor iğne