Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belirtilere bakmaz bence bu iş sen ne zaman test yapacaksın
Ben salı yada çarşamba yapayım diyorum. İğneyi 29 martta olmuştum.
Kızlar yumurta takibi öncesi birliktelik yasağı koyuyo mu doktorlarınız
Bana hiç yasak koymadı. Tüp bebek de koyduklarunı biliyorum.
Canım bende akıntım yok sadece göğüs ucum biraz hassas o kadar yani hafif kaşınıyor gibi salı 12. Günümde bir test yapıcam.
hepimiz güzel ve mucizevi haberi alırız inşallah ya.

Canım belirtilere bakmaz bence bu iş sen ne zaman test yapacaksın
Ben salı yada çarşamba yapayım diyorum. İğneyi 29 martta olmuştum.
Kızlar yumurta takibi öncesi birliktelik yasağı koyuyo mu doktorlarınız
Bana hiç yasak koymadı. Tüp bebek de koyduklarunı biliyorum.
Canım bende akıntım yok sadece göğüs ucum biraz hassas o kadar yani hafif kaşınıyor gibi salı 12. Günümde bir test yapıcam.
hepimiz güzel ve mucizevi haberi alırız inşallah ya.

Öncelikle başınız sağolsun, nurlar içinde uyusun babacığın.

Stres gercekten cok etkiliyor her şeyi. Benim de prolaktini düşüremiyoruz bir şekilde, çok yüksek değil ama yine de düşmüyor olması gereken değerlere bir türlü. Doktor strese bağladı en son. Ama gel de bu istanbulda stresli yaşama. Hep bir koşturmaca, hep bir hayat mücadelesi ya

Üzülme canım, bu ay olmadı ama yeni döngün başladı. Öyle düşün. Yeni umutlar başlıyor.
Gercekten eger imkanlar el veriyorsa, tüp bebek için beklemeye de gerek yok diye düşünmeye başladım ben de. Aşılama denemiş miydiniz?
Benim de doktorum eğer tüp bebek yaparsak, o işlemden önce polibi alırız demişti. Tüp bebekten önce olasılıkları arttırmak için rahmin içini temizlemek istiyorlarmış anladığım kadarıyla

Ben yurt disindayim canim tup bebek baya Pahali 60 bin tl evet 2 defa asilama yaptim tutmadi benim doktorumda oyle dedi temizleyecek rahmi Çünkü bebek polipe tutunursa düşük olabilirmiş

Ama çikolata kisti korkutuyor beni 5 defa tüp bebek yaptırıp tutmayanlar olmuş

Prolaktin de strese bağlı oluyor malesef... Biliyorsundur gerçi ama dereotu gibi bazı yiyecekler prolaktini arttıyormuş, onları ağzına bile sürmüyorsundur bu süreçte. Gerçi yediklerimiz içtiklerimiz de hep sıkıntı, İstanbul'un stresi ayrı sıkıntı... Mümkün değil bu zamanda stresten uzak yaşam.

Ben yurt disindayim canim tup bebek baya Pahali 60 bin tl evet 2 defa asilama yaptim tutmadi benim doktorumda oyle dedi temizleyecek rahmi Çünkü bebek polipe tutunursa düşük olabilirmiş
Uuu cok cok pahalı ama allah kolaylıklar versin canım. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Umudunu hiç kaybetme.

Ama çikolata kisti korkutuyor beni 5 defa tüp bebek yaptırıp tutmayanlar olmuş
Bak ama yapma bunu, olumsuz şeyler okuma, biri kistin polibin için çok olumsuz konusursa gülümse geç. Daha pozitiflere odaklan. Mesela bende de var cikolata kisti, doktor gebeliğe engel değil diyor hep. Başka doktorlara da gitmiştim, polip için olumsuz konuşuyorlardı ama çikolata kisti için çok net olumsuz konuşan hiç olmadı. Sen pozitif düşün, olumlama yap :) gercekten cok inanmazdım olumlu düşün olumlu olsun kafasına, ama şu anda elimizde en iyi tutanacak dal bu var. Beynimizi olumlu şartlayalım.

Evet, yediklerime içtiklerime de dikkat etmeye calısıyorum bu aralar. Madem hala gebe kalamadım, bari kilo vermeye calışayım diyorum. Hoş o da olmuyor ama :))

Haklısın canım çok teşekkür ederim inş bizde güzel haberlerimizi paylaşırız burada :)

Canım benim de 350 tl muayene ücretim ben ne yazık ki 25 günde bir yani ayda iki kere veriyorum özel sağlık sigortası çok büyük nimet zamanında kıymetini bilemedim şimdi yok çatır çatır ödüyorum her yere .
Bu arada pco sormuşsun benim adetlerim düzenlidir tüylenme vs. Hiçbir belirtim yok ama doktorum pco başlangıcı dedi onunda çeşitleri varmış mesela benim doktorum engel kesinlikle değil fakat bu hastalığın ilk tedavi yöntemi kilo vermektir asla kilo almaman lazım pco varsa diyor zaten insilün direnci için ilaca başladım. Ama etrafımda pco olup hemencecik hamile kalan çok oldu o yüzden korkma hiç

Senin doktorun doğum için hangi hastahaneleri kullanıyormus? Valla ne yalan söyliyeyim canım, özel sigorta olmasa sanırım bu doktora gidemezdim ben cok pahalı ya.. ama işte doktoru da sevip güvenince değiştiremiyorsun. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Canım ayıptır sorması fazla kilon var mı peki? Veya kilo vermekte zorlanma vs oluyor mu sende bu aşamada?

Canım onu duruma göre Doğum zamanı birlikte kararlaştırıyoruz demişti ama geçen gün bir hastasından Şişli kolan mı Memorial mı karar veremedim diye duydum.
Var tabi öyle çok değil ama olmadı gerekenin üzerinde doktor her gittiğimde kilo veriyor musun diye soruyor ama daha tam diyet kafasına girip dikkat etmeye başlayamadım ne yalan söyleyeyim. Yemeyi bırakırsam veriyorum biliyorum

Off ben de öyle, 7 8 kilo versem öyle iyi olacak ki. Bir de diyet forumlarına mı girsek ne yapsak :)) daha diyet kafasına ben de giremedim malesef.

kerem34gul tebrik ederim bebisinin olmasina cok sevdim gecen ay senin olmadigi ay bende catlatka ignesi vurulmustum ozaman takip ediyordum seni bu ayda tesadufen gordum cok sevindim senin adina insallah saglili bir sekilde kucagina alirsin bebegini darisi bana insallah

Off ben de öyle, 7 8 kilo versem öyle iyi olacak ki. Bir de diyet forumlarına mı girsek ne yapsak :)) daha diyet kafasına ben de giremedim malesef.
Aynen benimde 7-8 kilo versem iyi olacak. Yarın kontrolüm var doktor yine soracak kilo ne durumda diye ya o kk zayıflama takımlarına baktım hatta bir tanesine girdim ama saçma geldi bana millet sadece yiyip içtiğini yazıyor öğün öğün o kadar ya grubun kötü bir zamanına denk geldim ben şu havalar düzelsin akşamları eşimle yürüyüşe başlayacağım birde karbonhidrat ve şekeri kesebilirsek tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…