- 30 Ocak 2017
- 567
- 221
- 34
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.901
Hadi ins. Gusel haberlerle dolsun sayfa bi sorun varmiydi kist falan yada pcoInsallah canım bakalım akşam yine bakacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ins. Gusel haberlerle dolsun sayfa bi sorun varmiydi kist falan yada pcoInsallah canım bakalım akşam yine bakacağım
İnşallah canım. Göğüs ağrısı kasık ağrısı vs varmı yada akıntıKızlar şimdi geldim böyle yani silikde olsa netleşir di bekledikçe ama yine de bekleyeceğim çarşamba ya kadar umudu kesmek yok
Göğüs de sızıntı var kasiklarda da sürekli yok günde bir iki hissediyorum akıntim da sarı ve akışkan valla ben bunları adete de yoruyorum çünkü çarşamba pozitif olmazsa ya o gün ya sonra ki gün adet olurumİnşallah canım. Göğüs ağrısı kasık ağrısı vs varmı yada akıntı
Benım bu ay hiç yapışkan akıntım olmadı.Göğüs de sızıntı var kasiklarda da sürekli yok günde bir iki hissediyorum akıntim da sarı ve akışkan valla ben bunları adete de yoruyorum çünkü çarşamba pozitif olmazsa ya o gün ya sonra ki gün adet olurum
Kist yok da adet düzensizliği var pko içinde doktorum tam pko lu diyemeyiz sana sadece adetlerim düzensiz diğer hormon yada rahmim temiz diyor her seferinde zaten bu ay da olmaz sa tekrar eşim in testlerini yapacağını söylediHadi ins. Gusel haberlerle dolsun sayfa bi sorun varmiydi kist falan yada pco
Canım adetim yarın son gün. Bu ay tedavi yok. Doktor 1 ay tedavi 1 ay dinlenme şeklinde plan yaptı. Bu sekilde toplamda 6 ay deneyeceğiz insallah olur.Chloen adetin ne zaman bitiyor klomen E başladın mi ne durumdasın Cnm :)
İkinci ay ben tekrar denedim ara vermedim ama kendin icin en iyisini kendin bilirsin Cnm hakkında hayırlısı evet bakalım yarın doktor kontrolüm var inss herşey yolundadırCanım adetim yarın son gün. Bu ay tedavi yok. Doktor 1 ay tedavi 1 ay dinlenme şeklinde plan yaptı. Bu sekilde toplamda 6 ay deneyeceğiz insallah olur.
Bu ay kendimiz denicez canım, ilişkiyi sıklaştıracağız. Bu ay ovulasyon testi bile almadım, kafamı biraz rahatlatmaya calısıcam.
Sen de ne var ne yok, yarın doktor kontrolun vardı dimi?
Ya bu pko benim cok kafamı karıştırdı, buraya hormon testi degerlerimi koyunca bir arkadas pco başlangıcı gibi duruyor demişti. Bir de doktor insulin direncime baktı biraz yüksek çıktı, şekeri kes falan demişti. Ama onun haricinde adetlerim vs hep çok düzenlidir. Acaba bende de pco var mı yok mu kafam iyice gittiCanım herkes belirtisini göstermek zorunda değil. Hatta; Pko yani polikistik over, bu yumurtalıkların çoklu kist göstermesine deniyor. Pkos yani polikistik over sendromu da hastalığın belirtilerini de taşımaya deniyor.
Pko kendisiyle birlikte başka hastalıklara sebebiyet de veriyor, insülin direnci gibi. Mesela bu da illa her pkoluda olacak diye bir kaide yok ama varsa sebebi pkos oluyor.
Benim de biraz yüksek cıkmıstıİnsülin direncin az yüksek çıktı Cnm evet
Canım onun teşhisini buradan biz koymayız tabi ama öyle durumlar oluyor ki yumurtalıkta pko görünmüyor ultrasonda, dış görünüşte hiçbir belirti yok ama ilaçlı mr çekince bariz görünüyor. O yüzden olabilir de olmayabilir de, bilemiyorum.. Fakat pko hamile kalmaya engel değil, sadece biz pkolular, yumurtalıklarımız bu şekilde doğuyoruz. Malesef gebe kalmayı biraz zorlaştırıyor işte ama engel değil, stres çok daha büyük bir engel buna emin ol canım. Pko var mı yok mu kafanı bir de ona takıp stresini arttırma... Zaten zor süreçlerden geçiyorsun...Ya bu pko benim cok kafamı karıştırdı, buraya hormon testi degerlerimi koyunca bir arkadas pco başlangıcı gibi duruyor demişti. Bir de doktor insulin direncime baktı biraz yüksek çıktı, şekeri kes falan demişti. Ama onun haricinde adetlerim vs hep çok düzenlidir. Acaba bende de pco var mı yok mu kafam iyice gitti
İş yerimden dolayı özel sigortam var, o nedenle şu anda hiç para vermiyorum muayenelere, ama normalda 380 liraymış doktor fiyatı. Cok pahalı gebelik olunca da sigorta da yüzde 80’inini karşılıyor. O zaman başlayacağız 70 80 lira bir şey vermeye. Seninki ne kadr?Öyle canım allah olmayanın yardımcısı olsun.doktorumun yazdığı İlçaları bile karşılamıyor sgk muayenehane olduğu İçin çok masraflıymış valla içine girince anlıyor insan. Sorması ayıp muayenelere ne kadar veriyorsun
Canım malesef hasta oldum buğün adetim bitince doktora gidicem son duruma baktırıcam kist ve polipe gelecek Aylarda tüp bebek düşünüyorum doktorum yumurtaları toplarken baygın olacaksın o esnada da polipi temizlerim kistinde içini boşaltırım dedi mantıklı geldi nerdeyse 3 yıllık evliyim artık kendim deneyerek vakit kaybetmek istemiyorum (Umarım senden guzel haberler alırız, test yapsan cıkar aslında.
Senin doktor poliple ilgili bir şey diyor mu, aldırmak lazım vs gibilerden?
Dünden beri 3. üyeliği, her seferinde reklamdan atıyoruz yine ısrarla reklam yapmaya geliyor, böylesine ne denir bilemedim.
Çok doğru diyorsun canım, zaten hepimizin aklında psikolojik olarak hep olumsuzluklar var. Daha da üstüne eklememek lazım. Yaa iyiki varsınızCanım onun teşhisini buradan biz koymayız tabi ama öyle durumlar oluyor ki yumurtalıkta pko görünmüyor ultrasonda, dış görünüşte hiçbir belirti yok ama ilaçlı mr çekince bariz görünüyor. O yüzden olabilir de olmayabilir de, bilemiyorum.. Fakat pko hamile kalmaya engel değil, sadece biz pkolular, yumurtalıklarımız bu şekilde doğuyoruz. Malesef gebe kalmayı biraz zorlaştırıyor işte ama engel değil, stres çok daha büyük bir engel buna emin ol canım. Pko var mı yok mu kafanı bir de ona takıp stresini arttırma... Zaten zor süreçlerden geçiyorsun...
Ben 17 yaşından beri günde 2bin mg şeker ilacı glifor kullanıyorum canım. Engel olsaydı en başta bana engel olurdu.. İnsülin direncinin de en büyük düşmanı stres ve üzüntü.Benim de biraz yüksek cıkmıstı