Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin tam zamanında olmuş canım.
Ben 18.gün vuruldum iğneyi.. Benim de ilaçlarla 28gündü dönemim. En az 4-5gün gecikme oldu...
Cnm iste şaşırdığım nokta benim adetim yıllardır şaşmaz ilaç vs kullanmam önceki hamileliklerim kendi kendine sorunsuz bunda nasıl polistik over dedi sasırdım hiçbir belirtisi Yok bende polistik overin

Cnm iste şaşırdığım nokta benim adetim yıllardır şaşmaz ilaç vs kullanmam önceki hamileliklerim kendi kendine sorunsuz bunda nasıl polistik over dedi sasırdım hiçbir belirtisi Yok bende polistik overin
Canım herkes belirtisini göstermek zorunda değil. Hatta; Pko yani polikistik over, bu yumurtalıkların çoklu kist göstermesine deniyor. Pkos yani polikistik over sendromu da hastalığın belirtilerini de taşımaya deniyor.
Pko kendisiyle birlikte başka hastalıklara sebebiyet de veriyor, insülin direnci gibi. Mesela bu da illa her pkoluda olacak diye bir kaide yok ama varsa sebebi pkos oluyor.

Canım bence de hafiften bir gölge var gibi. Umudunu kaybetme, daha çok erken zaten en fazla silik çizgi çıkar. Olumlu düşün hep inşallah güzel haberini alacağız
Canım evet senin 11. Güne baktım benim de aslında iğne gününü saymazsak 11. Gün ve senin ki de aynı bunun gibi neyse takip edeceğim 15. Güne kadar ama içimde olumsuz gibi ama hayırlısı inşallah

İnsülin direncin az yüksek çıktı Cnm evet

Canım valla sabah kahvaltıya dışarı çıktık yapıp çektim 5 dk içinde hiçbirşey yok gibiydi hayırlısı bakalım takip edeceğim canım umudumuz Rabbim den hep var ama olmazsa da nasip ya
Silik ciZgi yokmu resim de Cnm var gibi ama yarın testi tekrar la olurmu umudunu kaybetme 11 günü negatif 12 günü pozitif çıktı bende :)

Canım evet senin 11. Güne baktım benim de aslında iğne gününü saymazsak 11. Gün ve senin ki de aynı bunun gibi neyse takip edeceğim 15. Güne kadar ama içimde olumsuz gibi ama hayırlısı inşallah
İğne gününü sayma canım, bak moralin bozuluyor 12.gün niye çizgi yok diye... Yarın da tekrarla bakalım, olumsuzluğu da kenara bırakıyorsun hemen :)

İnsülin direncin az yüksek çıktı Cnm evet
Çok acayip bir hastalık canım. Ben kendimi bildim bileli pkoluyum, biliyorum, çok çektim kendisinden ama bir parçam o da. Zaten genetik bir rahatsızlık, bununla doğuyoruz. Eskiden erken evlenildiği ya da erkenden çocuk sahibi olunduğu için farkına varılmazmış. 3-4 çocuktan sonra bile aslında pkolu olduğunu öğrenen olurmuş hatta ileri yaşlarda. Gebeliğe engel değil, sadece biraz tümsek çıkarıyor işte yaş ilerledikçe...

Silik ciZgi yokmu resim de Cnm var gibi ama yarın testi tekrar la olurmu umudunu kaybetme 11 günü negatif 12 günü pozitif çıktı bende :)
Insallah canım bakalım tekrarlayacagim test evde Biz disaridayiz sabah aceleyle yaptım bıraktım yok gibiydi bakalım gidince bakarım yine de bakalım yarın yada salı tekrarlarim inş

Aynen Cnm diğer 2 çocuğumda yoktu herşey normal di 11 yıl sonrA oldu

Öyle yapıyorum canım RABBİM den umudumu kesmiyorum ya olmazsa da nasip

Öyle canım allah olmayanın yardımcısı olsun.doktorumun yazdığı İlçaları bile karşılamıyor sgk muayenehane olduğu İçin çok masraflıymış valla içine girince anlıyor insan. Sorması ayıp muayenelere ne kadar veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…