- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyacanlı bekleyeşimin 10. Günü bugün :)Günaydın kızlar test yapacak olan vardı heyecanla bekliyorum. Sonucu :)
Cnm neden umudunu kaybettin ki silik te olsa ciZgi var Sanki12. Gün böyle
Canım bence de hafiften bir gölge var gibi. Umudunu kaybetme, daha çok erken zaten en fazla silik çizgi çıkar. Olumlu düşün hep inşallah güzel haberini alacağız12. Gün böyle
Birkaç gün kalmış canım test yapacak mısın, yoksa batı mı bekleyeceksinHeyacanlı bekleyeşimin 10. Günü bugün :)
Cnm su anda tam olarak kaç haftalıksın kese yi görmek icin ne zaman gideceksin doktoraCanım bence de hafiften bir gölge var gibi. Umudunu kaybetme, daha çok erken zaten en fazla silik çizgi çıkar. Olumlu düşün hep inşallah güzel haberini alacağız
Umarım senden guzel haberler alırız, test yapsan cıkar aslında.En son geçen
En son Geçen ay muayene olmuştum yarım cm bir Polip var ve bir tane çikolata kisti bu ay kürler falan uyguladım batı bekliyorum yeni bir muayene için çatlatma iğnesinden sonra 16. Günüm beklemedeyim
Canım iğneye göre hesaplarsam 4+5iz, yani 5.haftadayızCnm su anda tam olarak kaç haftalıksın kese yi görmek icin ne zaman gideceksin doktora
Off cok pahalı ya. Sigortanın böyle durumlarda geçmemesi ne kadar kötü. Sağlık sorunu sonuçta. Sanki biz zevkle isteyerek gidip rahim filmi çektiriyoruz.. yine bir şekilde yaptırdık biz ama allah durumu olmayanlara daha çok sabır versin. Psikolojimizi kötü sınıyorlarCanım normalde 700 ama Osman hocanın hastalarına 500 e çekiyorlardı. Ben 500 verdim ama internette okumuştum pazarlık yapınca indirim yapıyorlarmış
Günaydın kızlar test yapacak olan vardı heyecanla bekliyorum. Sonucu :)
2 gün daha bekleyip testi yenile bence canım, daha erken. Umudunu kaybetme.12. Gün böyle
Heyacanlı bekleyeşimin 10. Günü bugün :)
Cnm son adet tarihine göre hesaplıyorum ben doktor da öyle persembe günü benim beta hcg 2500 du keseyi çok küçük gördü pazartesi yanı yarık tekrar çağırdı 5+3 günlüğüz biz teyzesi :)Canım iğneye göre hesaplarsam 4+5iz, yani 5.haftadayız
Kese için Salı günü gideceğiz inşallah... Cuma günü bhcg 556 çıktı elhamdulillah
Siz ne durumlar nasıl canım
Canım 10.gün kan için de çok erken. Biraz daha sabır, idrar testi varsa evde 11. veya 12.günden itibaren her gün onu yapıp çizgi var mı, koyulaşma var mı takip et canımCanım cesaret edemiyorum yani daha doğrusu bugün 10. Gün kan testi yapsam değerim ne kadar olmalı onuda bilmiyorum. Diyorumki acaba salımı yapsam 12. Gün artık netleşmiş olur
Kan testinde değerin 9 ila 15 arası çıkar bence Cnm aynen bekle 12 günde 26.8 çıkmıştı benim :)Canım cesaret edemiyorum yani daha doğrusu bugün 10. Gün kan testi yapsam değerim ne kadar olmalı onuda bilmiyorum. Diyorumki acaba salımı yapsam 12. Gün artık netleşmiş olur
Maşallah canım Rabbim esirgesinCnm son adet tarihine göre hesaplıyorum ben doktor da öyle persembe günü benim beta hcg 2500 du keseyi çok küçük gördü pazartesi yanı yarık tekrar çağırdı 5+3 günlüğüz biz teyzesi :)
Kaçıncı günü vuruldun ki iğneyi Cnm geç oluştu diyorsun 14 yada 15 gün ben iğneyi vuruldum galiba adetim de düzenli 30 günde bir olurumMaşallah canım Rabbim esirgesin
Ben sattan hesaplamıyorum çünkü geç büyüdü yumurtam, geç oldum iğneyi. 4 gün fark var şimdi. Bakalım zaten ilerleyen günlerde doktor daha net bilgi verir herhalde
Senin tam zamanında olmuş canım.Kaçıncı günü vuruldun ki iğneyi Cnm geç oluştu diyorsun 14 yada 15 gün ben iğneyi vuruldum galiba adetim de düzenli 30 günde bir olurum
Aynen Cnm sabret birde şüpheli bir değer çıkar ona stres yaparsın hakkında hayırlısıBende salı günü 12. Gün test yapıcam. Bugünden kan testi yapmak yanıltır. Bakalım hayırlısı o kadar sabreddik 2 güncük daha beklerim