Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12. Gün böyle

Eklentiler

• IMAG0406.jpg
    IMAG0406.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
En son geçen

En son Geçen ay muayene olmuştum yarım cm bir Polip var ve bir tane çikolata kisti bu ay kürler falan uyguladım batı bekliyorum yeni bir muayene için çatlatma iğnesinden sonra 16. Günüm beklemedeyim
Umarım senden guzel haberler alırız, test yapsan cıkar aslında.
Senin doktor poliple ilgili bir şey diyor mu, aldırmak lazım vs gibilerden?

Canım normalde 700 ama Osman hocanın hastalarına 500 e çekiyorlardı. Ben 500 verdim ama internette okumuştum pazarlık yapınca indirim yapıyorlarmış
Off cok pahalı ya. Sigortanın böyle durumlarda geçmemesi ne kadar kötü. Sağlık sorunu sonuçta. Sanki biz zevkle isteyerek gidip rahim filmi çektiriyoruz.. yine bir şekilde yaptırdık biz ama allah durumu olmayanlara daha çok sabır versin. Psikolojimizi kötü sınıyorlar :KK43:

Canım iğneye göre hesaplarsam 4+5iz, yani 5.haftadayız :KK200:
Kese için Salı günü gideceğiz inşallah... Cuma günü bhcg 556 çıktı elhamdulillah :KK36:

Siz ne durumlar nasıl canım:KK36:
Cnm son adet tarihine göre hesaplıyorum ben doktor da öyle persembe günü benim beta hcg 2500 du keseyi çok küçük gördü pazartesi yanı yarık tekrar çağırdı 5+3 günlüğüz biz teyzesi :)

Canım cesaret edemiyorum :KK45: yani daha doğrusu bugün 10. Gün kan testi yapsam değerim ne kadar olmalı onuda bilmiyorum. Diyorumki acaba salımı yapsam 12. Gün artık netleşmiş olur :halay:
Canım 10.gün kan için de çok erken. Biraz daha sabır, idrar testi varsa evde 11. veya 12.günden itibaren her gün onu yapıp çizgi var mı, koyulaşma var mı takip et canım:KK200:

Cnm son adet tarihine göre hesaplıyorum ben doktor da öyle persembe günü benim beta hcg 2500 du keseyi çok küçük gördü pazartesi yanı yarık tekrar çağırdı 5+3 günlüğüz biz teyzesi :)
Maşallah canım :KK200: Rabbim esirgesin :KK200:

Ben sattan hesaplamıyorum çünkü geç büyüdü yumurtam, geç oldum iğneyi. 4 gün fark var şimdi. Bakalım zaten ilerleyen günlerde doktor daha net bilgi verir herhalde

Maşallah canım :KK200: Rabbim esirgesin :KK200:

Ben sattan hesaplamıyorum çünkü geç büyüdü yumurtam, geç oldum iğneyi. 4 gün fark var şimdi. Bakalım zaten ilerleyen günlerde doktor daha net bilgi verir herhalde
Kaçıncı günü vuruldun ki iğneyi Cnm geç oluştu diyorsun 14 yada 15 gün ben iğneyi vuruldum galiba adetim de düzenli 30 günde bir olurum

X