Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 11.gun yaptim sonradan silik cizgi cikti ignenin etkisiydi heralde 13.gunde negatifti olsa cikardi heralde ama sen yap canim insallah hamissindir
Cnm ıdrar da cıkma ya biliyor umitsizliğe kapılma bekle bakalım geç dollenme olabılır yarın da olmazsam yapacam cnm korkuyorum

Bende de oldu bu ay gece sancıya uyanıyordum Cnm insallah bebeğinin tutunma sancısıdır :)

günaydın kızlar, benim de iğnenin 15.günü ve bu sabah kırmızıları gördüm.
3.günde hormon testleri tekrarlanacak. ona göre doktorla bir yol çizeceğiz.
Cnm İnan çok sevindim cunku yeni bir ay yeni umud öyle beklemekten iyi stres yapma Cnm hormon sonuçlarını stres etkilemesin

Cnm bilmiyorum ki kişinin ihtiyacına göre belki doktoruna güveniyorsan eğer düşünme Cnm sonuca odaklan

Bende de oldu bu ay gece sancıya uyanıyordum Cnm insallah bebeğinin tutunma sancısıdır :)

İnşallah canım çok dua ediyorum. Benim birde çok tuhaf 3 dür kan şekerim düşüyor. Bayılcakmış gibi oluyorum. Hatta şirketdeki yöneticim bile farkına varıp ben birşey demeden hemen yiyecek birşeyler getirdi. Kendime gelim diye . Ondan biraz tedirginim sadece.

Kızlar ben bugün doktora gittim kontrole. Yumurtalardan biri kist olmuş, 6cm aşırı ağrım vardı, ondan oluyormuş. Dua edin inşallah kötü bir şey olmaz.. Beta hcgnin değeri yükselişe devam ediyor elhamdulillah 217çıktı, sağlıklı bir şekilde yükseliyormuş ama kist beni çok korkuttu..

Canım içini ferah tut doktoruna güven zararsız kistse hiç etkilemiyor bebeği. Benim bir arkadaşımın hamileliği boyunca hiç kist görülmedi ultrasonda. Normal doğum istiyordu. Hiçte ağrısı yoktu çok rahat hamilelik geçirdi hiç progestan kullanmadan. Ama bebek kanala girmediği için sezeryana aldılar. Allahtan öyle olmuş 2 tane kocaman tüy kaplı kisti varmış. Onu da temizlemişler. Normal olsa sonradan yine ameliyat gerekecekmiş. Hiç takma kafana yani baştan bilmeniz daha iyi önlemini alırsınız

Allah razı olsun canım... İnşallah sağlık sıhhatle kavuşuruz hepimiz... Rabbim tüm meleklerini korusun

Canım hiç korkma benim bir arkadaşımda da vardı hiç problemsiz hamileliğini tamamladı doğumunu da yaptı

Allah razı olsun canım, bunları duymak çok iyi geliyor... Doktordan çıktım eve gelene kadar ağladım... O kadar kötü etkilendim ki. Bir de doktor moralini çok yüksek tutmalısın dedi...
Hiç korkma hatta bebek büyüdükçe o küçülmüştü diye hatırlıyorum sonraları ultrasonda görmediler bile hiç sıkma canını bebişini de üzme

Kaçıncı günün iğnenin hadi inss bebisin etkileridir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…