- 6 Aralık 2017
- 892
- 525
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.581
Bende hissetmemistim sadece bacagimda bi agri olmustu doktora gittigimde catlamisti ama akinti falanda yoktuÇatlatma iğnesi oldum fakat akıntı olmadı
Ben hissetmedim yani varmı hissetmeyen ?
Geçmiş olsun canım... Rahim filmi çektirmiş miydin?günaydın kızlar, benim de iğnenin 15.günü ve bu sabah kırmızıları gördüm.
3.günde hormon testleri tekrarlanacak. ona göre doktorla bir yol çizeceğiz.
günaydın kızlar, benim de iğnenin 15.günü ve bu sabah kırmızıları gördüm.
Cnm bnm Rabbım buyuk en kısa zamanda bebişlerımızı alacağız hiç pes etme pozitif başla tedavıyegünaydın kızlar, benim de iğnenin 15.günü ve bu sabah kırmızıları gördüm.
Bende aynı durumdayım cnm 15.gun korkuyorum yapmayaİgneden sonraki 16.gün gelen giden yok test yapasim yok
Ben 11.gun yaptim sonradan silik cizgi cikti ignenin etkisiydi heralde 13.gunde negatifti olsa cikardi heralde ama sen yap canim insallah hamissindirBende aynı durumdayım cnm 15.gun korkuyorum yapmaya
Cnm ıdrar da cıkma ya biliyor umitsizliğe kapılma bekle bakalım geç dollenme olabılır yarın da olmazsam yapacam cnm korkuyorumBen 11.gun yaptim sonradan silik cizgi cikti ignenin etkisiydi heralde 13.gunde negatifti olsa cikardi heralde ama sen yap canim insallah hamissindir
İyi bari rahatladım :) benımde bacagımda ağrı oldu.Bende hissetmemistim sadece bacagimda bi agri olmustu doktora gittigimde catlamisti ama akinti falanda yoktu
Bende de oldu bu ay gece sancıya uyanıyordum Cnm insallah bebeğinin tutunma sancısıdır :)Kızlar Günaydın :) benim dün akşam kasıklarımda çok sancım oldu . Hatta biraz korktum birşeymi oldu die sabah uyandığımdan hafif beyaz akıntım vardı. Şu an için pek birşey yok ara ara bir ağırlık hissediyorum o kadar. Yumurtam geçen hafta perşembe çatlamıştı.
Cnm İnan çok sevindim cunku yeni bir ay yeni umud öyle beklemekten iyi stres yapma Cnm hormon sonuçlarını stres etkilemesingünaydın kızlar, benim de iğnenin 15.günü ve bu sabah kırmızıları gördüm.
Cnm bilmiyorum ki kişinin ihtiyacına göre belki doktoruna güveniyorsan eğer düşünme Cnm sonuca odaklanKızlar ya birşey sorcam klomeni herkes beş gün kullanmış ama benim doktorum 7 gün günde iki tane dedi kist felan oluşacak diye çok korkuyorum birde bu akşam ofiste unutmuşum bir kere içmesem çok etkisi olur mu ?
Bende de oldu bu ay gece sancıya uyanıyordum Cnm insallah bebeğinin tutunma sancısıdır :)
Canım içini ferah tut doktoruna güven zararsız kistse hiç etkilemiyor bebeği. Benim bir arkadaşımın hamileliği boyunca hiç kist görülmedi ultrasonda. Normal doğum istiyordu. Hiçte ağrısı yoktu çok rahat hamilelik geçirdi hiç progestan kullanmadan. Ama bebek kanala girmediği için sezeryana aldılar. Allahtan öyle olmuş 2 tane kocaman tüy kaplı kisti varmış. Onu da temizlemişler. Normal olsa sonradan yine ameliyat gerekecekmiş. Hiç takma kafana yani baştan bilmeniz daha iyi önlemini alırsınızKızlar ben bugün doktora gittim kontrole. Yumurtalardan biri kist olmuş, 6cm aşırı ağrım vardı, ondan oluyormuş. Dua edin inşallah kötü bir şey olmaz.. Beta hcgnin değeri yükselişe devam ediyor elhamdulillah 217çıktı, sağlıklı bir şekilde yükseliyormuş ama kist beni çok korkuttu..
Allah razı olsun canım... İnşallah sağlık sıhhatle kavuşuruz hepimiz... Rabbim tüm meleklerini korusunCanım içini ferah tut doktoruna güven zararsız kistse hiç etkilemiyor bebeği. Benim bir arkadaşımın hamileliği boyunca hiç kist görülmedi ultrasonda. Normal doğum istiyordu. Hiçte ağrısı yoktu çok rahat hamilelik geçirdi hiç progestan kullanmadan. Ama bebek kanala girmediği için sezeryana aldılar. Allahtan öyle olmuş 2 tane kocaman tüy kaplı kisti varmış. Onu da temizlemişler. Normal olsa sonradan yine ameliyat gerekecekmiş. Hiç takma kafana yani baştan bilmeniz daha iyi önlemini alırsınız
Canım hiç korkma benim bir arkadaşımda da vardı hiç problemsiz hamileliğini tamamladı doğumunu da yaptıKızlar ben bugün doktora gittim kontrole. Yumurtalardan biri kist olmuş, 6cm aşırı ağrım vardı, ondan oluyormuş. Dua edin inşallah kötü bir şey olmaz.. Beta hcgnin değeri yükselişe devam ediyor elhamdulillah 217çıktı, sağlıklı bir şekilde yükseliyormuş ama kist beni çok korkuttu..
Allah razı olsun canım, bunları duymak çok iyi geliyor... Doktordan çıktım eve gelene kadar ağladım... O kadar kötü etkilendim ki. Bir de doktor moralini çok yüksek tutmalısın dedi...Canım hiç korkma benim bir arkadaşımda da vardı hiç problemsiz hamileliğini tamamladı doğumunu da yaptı
Hiç korkma hatta bebek büyüdükçe o küçülmüştü diye hatırlıyorum sonraları ultrasonda görmediler bile hiç sıkma canını bebişini de üzmeAllah razı olsun canım, bunları duymak çok iyi geliyor... Doktordan çıktım eve gelene kadar ağladım... O kadar kötü etkilendim ki. Bir de doktor moralini çok yüksek tutmalısın dedi...
Kaçıncı günün iğnenin hadi inss bebisin etkileridir :)İnşallah canım çok dua ediyorum. Benim birde çok tuhaf 3 dür kan şekerim düşüyor. Bayılcakmış gibi oluyorum. Hatta şirketdeki yöneticim bile farkına varıp ben birşey demeden hemen yiyecek birşeyler getirdi. Kendime gelim diye . Ondan biraz tedirginim sadece.