Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bu ay ilk defa bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 27.02 Salı günü yumurtam 22mm büyümüştü (solda). Perşembe saat 13:00 de iğnemi vurdurdum ve akşam 19:00 da dr um tekrardan çağırdı ve yumurtanın çatladığını söyledi. Tahminimce iğne olmadan çatlamıştı zaten yoksa iğne 6 saatde etki gösterceğine inanmıyorum .Bu akşamı değerlendirin dedi. O akşamı değerlendirdik. Cumayı boş bıraktık cumartesi sabah tekrar değerlendirdik. Şu an beklemedeyim inş tutmuştur .yani 27-29-31 tarihlerinde ilişki oldu. Hakkımızda hayırlısı olsn. :) İğnenin 6. günündeyim :)
Bende 7. Günümdeyim canım iğnenin seninkiyle ama nerdeyse aynı zamanlarda çatlamış ama ben çarşamba sabah oldum o akşam ertesi gün ağrılarım oldu catladigini Anladım perşembe bu cuma catladigini düşünüyorum 2 tane yumurtam vardı ve biz üst üste kaçırmamak için ve doktorun önerisiyle perşembe cuma cumartesi yaptık ama benim merak ettiğim devamında nasıl olacak benim ağrılarım cumartesi günü kesildi ve şuan açıkçası ilişki takip etmiyorum geçti günlerim diye

Benim işte perşembe akşamı çatlamış. Bnde şu an ilişki takip etmiyorum. Benim az akıntım var birde hafif bir sızlama ama bence psikolojik. Yani vıcıdum bu kadar erken belirti gösteremez. Doktorum bana tam 14 gün sonra regl olman lazım eğer olmazsan test yaptır dedi. Çok olumlu konuştu . Artık allahın takdiri biz elimizden geleni yaptık. Ama beklemek gerçekten zormuş :KK66:

Tamam iste adet oluyorsun sonra yeni bir döngü gün gün takip edip sonra önce bebis haberi sonda da beşik beğenecez daha neler var dün biraz baktım :)))

Ya evet negatif olduğunda adet gelmemesi de sıkıntıya sokuyor insanı Allah yardımcın olsun canım ben çok yaşadım zor inşallah zamanın çabuk geçer güzel geçirmeye gezmeye eğlenmeye bak bu süreçte kendini bu durumdan uzaklaştır elinden geldiğince:KK200:

iyi ki işteyim kızlar, vakit geçiyor. olumsuz haberi de yanımda bir çok insan varken gördüm, o nedenle yalnız başıma ağlamaya veya üzülmeye fırsatım da olamadı. evde yalnız olsam kesin daha sert tepkiler verebilirdim. siz de çok iyi geldiniz sağolun :KK54:

iyi ki işteyim kızlar, vakit geçiyor. olumsuz haberi de yanımda bir çok insan varken gördüm, o nedenle yalnız başıma ağlamaya veya üzülmeye fırsatım da olamadı. evde yalnız olsam kesin daha sert tepkiler verebilirdim. siz de çok iyi geldiniz sağolun :KK54:
Hayirlisi canim nasibin ne zamansa bekliyodur bebisin seni en azindan calisiyosan kafan dagilir

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bu ay ilk defa bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 27.02 Salı günü yumurtam 22mm büyümüştü (solda). Perşembe saat 13:00 de iğnemi vurdurdum ve akşam 19:00 da dr um tekrardan çağırdı ve yumurtanın çatladığını söyledi. Tahminimce iğne olmadan çatlamıştı zaten yoksa iğne 6 saatde etki gösterceğine inanmıyorum .Bu akşamı değerlendirin dedi. O akşamı değerlendirdik. Cumayı boş bıraktık cumartesi sabah tekrar değerlendirdik. Şu an beklemedeyim inş tutmuştur .yani 27-29-31 tarihlerinde ilişki oldu. Hakkımızda hayırlısı olsn. :) İğnenin 6. günündeyim :)
Bende bu ay klomen ve çatlama iğnesi vurdurdum Perşembe öğlen 12 oldum. :) cuma gecesi 12 de dedi doktor . Dediğini yaptık ama o kdar stres oldum ki saat beklemek çok etkiledi.ben sanki cumartesi yumurtaladım. Eşimle Cumartesi yürüyüşe çıktık eve geldiğik akşamına doğru akıntı gibi geldi bizde Cumartesi de yaptık:) sonrası gün aşırı. Bende beklemedeyim. Ama aşırı sinir yüklüyüm sanki ve arada kasık ağrısı olup gidiyor tabi bunlar psikolojik de olablir. Bünyem çok etkileniyor psikolojik çünkü

demek ki belli bir kriteri yok. İşin aslı biz kendimiz de geciktiriyoruz günümüzü psikolojik olarak. Benim korunmayı bıraktığımız ilk ay acaba oldu mu oldu mu diye düşünmekten adetim 15 gün geçmişti :KK70:
Aynen bnmde öyle stresden geçtiği öok oluyır bakalım bu ayda adet bitsin başlayalım çalşmalara :işsiz:

Kızlar gunaydin bugun igneden sonraki 15.gun size birşey sorcam eger yumurta kesin catladiysa 14 gun sonra kesin adet olunur mu cunku benim adetim geciktiginde doktor gec catlamis daha catlamamis falan diyodu

Bende hep bu soruyu merak ediyorum cnm ıyı ki sormuşsun hemen adet oluyor Muyuz acaba
Benim ipneden sonra 3. Gün çatlamış yumurtam. 17. Günde adet olmuştum. Yumurtanız nezaman çatlarsa ona göre olursunuz kişiye göre değişir. Bu ay 3 yumurtam varmış perşembe çatlatma iğnemi olacağım bakalım bu ay tutacakmı

Benim ipneden sonra 3. Gün çatlamış yumurtam. 17. Günde adet olmuştum. Yumurtanız nezaman çatlarsa ona göre olursunuz kişiye göre değişir. Bu ay 3 yumurtam varmış perşembe çatlatma iğnemi olacağım bakalım bu ay tutacakmı
Ama benim igne vuruldugumun ertesi gunu catlamisti zaten buyuktu 22.5mm di belkide igneden once catlamistir bugun 15.gun oldugum gunu saymazsam olmam gerekmiyo muydu ya

Cnm sen kan testini tekrarliycaisin
Kızlar aklıma biley takıldı ben bu iğneden sonra fazla yürüyüş yaptm etkiler mi döllenmeyi acaba hafif hafif kasık ağrım oluyor bide şişkinlik var ama bilmiyorum psikolojik mi siz ne yapmıştınız yardımcı olursanız sevinirim. Bide sanırım beklemede olduğum için mi alıngan ve sinirliyim

Kızlar aklıma biley takıldı ben bu iğneden sonra fazla yürüyüş yaptm etkiler mi döllenmeyi acaba hafif hafif kasık ağrım oluyor bide şişkinlik var ama bilmiyorum psikolojik mi siz ne yapmıştınız yardımcı olursanız sevinirim. Bide sanırım beklemede olduğum için mi alıngan ve sinirliyim

Benimde bugün kasık ağrım baladı ve dün akşamdan beri kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyo. Bunlar hepsi beynimizin bize oynadığı oyun bence :halay::KK53:

Benimde bugün kasık ağrım baladı ve dün akşamdan beri kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyo. Bunlar hepsi beynimizin bize oynadığı oyun bence :halay::KK53:
Bencede bnde bugün tatlı krizlerindeydim. Psikolojik olarak o kadar tükendim ve yorgunum ki ama beynim pes etmiyor :) bi türlü kendimi serbest bırakamıyorum :)) bide bugün birlikte bebek kararı aldığımız arkadaşımı karnı burnunda görünce içim gitti :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cnm etkilemez diye biliyorum dedigin seyler hamilelik belirtileri :)insallah :)

Ama benim igne vuruldugumun ertesi gunu catlamisti zaten buyuktu 22.5mm di belkide igneden once catlamistir bugun 15.gun oldugum gunu saymazsam olmam gerekmiyo muydu ya
Mevsimsel 1-2 gün aksayabilir ama yarın da olmazsa bi test yapın bence varsa çıkar zaten

Kızlar ya birşey sorcam klomeni herkes beş gün kullanmış ama benim doktorum 7 gün günde iki tane dedi kist felan oluşacak diye çok korkuyorum birde bu akşam ofiste unutmuşum bir kere içmesem çok etkisi olur mu ?

Kızlar Günaydın :) benim dün akşam kasıklarımda çok sancım oldu . Hatta biraz korktum birşeymi oldu die sabah uyandığımdan hafif beyaz akıntım vardı. Şu an için pek birşey yok ara ara bir ağırlık hissediyorum o kadar. Yumurtam geçen hafta perşembe çatlamıştı.

günaydın kızlar, benim de iğnenin 15.günü ve bu sabah kırmızıları gördüm.
3.günde hormon testleri tekrarlanacak. ona göre doktorla bir yol çizeceğiz.

X