- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.561
Bende 7. Günümdeyim canım iğnenin seninkiyle ama nerdeyse aynı zamanlarda çatlamış ama ben çarşamba sabah oldum o akşam ertesi gün ağrılarım oldu catladigini Anladım perşembe bu cuma catladigini düşünüyorum 2 tane yumurtam vardı ve biz üst üste kaçırmamak için ve doktorun önerisiyle perşembe cuma cumartesi yaptık ama benim merak ettiğim devamında nasıl olacak benim ağrılarım cumartesi günü kesildi ve şuan açıkçası ilişki takip etmiyorum geçti günlerim diyeMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bu ay ilk defa bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 27.02 Salı günü yumurtam 22mm büyümüştü (solda). Perşembe saat 13:00 de iğnemi vurdurdum ve akşam 19:00 da dr um tekrardan çağırdı ve yumurtanın çatladığını söyledi. Tahminimce iğne olmadan çatlamıştı zaten yoksa iğne 6 saatde etki gösterceğine inanmıyorum .Bu akşamı değerlendirin dedi. O akşamı değerlendirdik. Cumayı boş bıraktık cumartesi sabah tekrar değerlendirdik. Şu an beklemedeyim inş tutmuştur .yani 27-29-31 tarihlerinde ilişki oldu. Hakkımızda hayırlısı olsn. :) İğnenin 6. günündeyim :)