-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.541
Hayırlısı olsun canım hakkında bende 11 Nisan da adet olmazsam test yapacagimda seni takıp ederken bende heyecan yaptım Rabbim pozitif sonuçlar almayı hayırlısıysa hakkımızda nasip etsincanım negatif cıkacak gibi geliyor ama sonucu net göreyim ve bu bekleme çilesi bitsin istiyorum. olumsuzsa da ona göre kendimi sakinleştireceğim en azından.
Canım üzülme inşallah Birgün olumlu sonuçlar alacağız sadece bekletecek birazKızlar, çıktı..
Cnm üzülme demenin anlamı Yok biliyorum ama İnan bana yeniden bir sonraki ay umud edebiliyorsun binlercekez şükürler olsun ve inanıyorum Nisan ayının sonunda mayıs ayının basında birçok kişiden hamile haberi alacağız :)Kızlar, çıktı..
Üzülme canım hayırlısı olsun demek ki bu ay değilmiş senin içinde ben inanıyorum bizde birgün alacağız bebişlerimizi kucağımızaKızlar, çıktı..
Umuyorum canım. Bu sıralarda bizi yalnız bırakma, doktor kontollerin gelişmelerin bizi haberdar et. Okudukca mutlu olalım :)Cnm üzülme demenin anlamı Yok biliyorum ama İnan bana yeniden bir sonraki ay umud edebiliyorsun binlercekez şükürler olsun ve inanıyorum Nisan ayının sonunda mayıs ayının basında birçok kişiden hamile haberi alacağız :)
Cnm sen ve birkaç kişi onumudeki ay hamile haberini alacağız İnan bana içten inanıyorumÜzülme canım hayırlısı olsun demek ki bu ay değilmiş senin içinde ben inanıyorum bizde birgün alacağız bebişlerimizi kucağımıza
Dimi canım, insan ister istemez bir çöküyor psikolojik olarak. Ama en azından içim rahatladı. Netleşti olayÜzülme canım hayırlısı olsun demek ki bu ay değilmiş senin içinde ben inanıyorum bizde birgün alacağız bebişlerimizi kucağımıza
Ayy ağzından bal damlıyor inşallah kuzum ya çok dua et bize olur muCnm sen ve birkaç kişi onumudeki ay hamile haberini alacağız İnan bana içten inanıyorum
Artık kanama başlasa bari de yeni dönü başlasa, yeni umutlar gelseCanım üzülme inşallah Birgün olumlu sonuçlar alacağız sadece bekletecek biraz
Tabiki Cnm etmezmiyim keseyi kalp atışını duracakmıyim stresi sarıyor bulantılarım bu gün başladı ama kasigimdaki agrilar azaldı galiba kalp atışını duyana kadar kendimde olamiycam galiba . Kızlar dün çok güzel bir beşik beğendimUmuyorum canım. Bu sıralarda bizi yalnız bırakma, doktor kontollerin gelişmelerin bizi haberdar et. Okudukca mutlu olalım :)
Ayy internette mi gördün? Link yollasana bakalım :)Tabiki Cnm etmezmiyim keseyi kalp atışını duracakmıyim stresi sarıyor bulantılarım bu gün başladı ama kasigimdaki agrilar azaldı galiba kalp atışını duyana kadar kendimde olamiycam galiba . Kızlar dün çok güzel bir beşik beğendim
Zaman su gibi aksın alalım :)))
Etmezmiyim su an okunan ezanın yüzü suyu hürmetine insallah hayırlısı ile hamile haberinizi duyarız insallahAyy ağzından bal damlıyor inşallah kuzum ya çok dua et bize olur mu
Çökmez mi bu ay adet oldum diye iki gün kesintisiz ağladım. Ama umudu yitirmek yok dün doktorum kızdı bana eğer bir iğne ile herkes hemen hamile kalsaydı bize ne gerek vardı eczaneden alır hamile kalırdınız diye o yüzden sabretmek lazım bizim için doğru zaman bu ay değildi. İnşallah bu ay kalıp 2019 yılının ilk annelerinden oluruzDimi canım, insan ister istemez bir çöküyor psikolojik olarak. Ama en azından içim rahatladı. Netleşti olay
Offf çok güzelEki Görüntüle 2132335 kiz icin de çeşitleri var fiyatı da çok uygun çok beğendim
Tamam iste adet oluyorsun sonra yeni bir döngü gün gün takip edip sonra önce bebis haberi sonda da beşik beğenecez daha neler var dün biraz baktım :)))Offf çok güzel
Ya evet negatif olduğunda adet gelmemesi de sıkıntıya sokuyor insanı Allah yardımcın olsun canım ben çok yaşadım zor inşallah zamanın çabuk geçer güzel geçirmeye gezmeye eğlenmeye bak bu süreçte kendini bu durumdan uzaklaştır elinden geldiğinceArtık kanama başlasa bari de yeni dönü başlasa, yeni umutlar gelse