Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gunaydin bugun igneden sonraki 15.gun size birşey sorcam eger yumurta kesin catladiysa 14 gun sonra kesin adet olunur mu cunku benim adetim geciktiginde doktor gec catlamis daha catlamamis falan diyodu
Bende hep bu soruyu merak ediyorum cnm ıyı ki sormuşsun hemen adet oluyor Muyuz acaba

Kızlar gunaydin bugun igneden sonraki 15.gun size birşey sorcam eger yumurta kesin catladiysa 14 gun sonra kesin adet olunur mu cunku benim adetim geciktiginde doktor gec catlamis daha catlamamis falan diyodu
Canım günaydın doktorum bana 15. Gün adet olursun demişti tam 15. Gün olmuştum ben 15 gün diye biliyorum.

kızlar size haberim var. doktorum aradı bugun, nasılsın kanaman basladı mı veya bir belirti var mı diye. cok kısa konustuk. bana gidip kan testi yaptırmamı söyledi. eger negatifse bile, psikolojik olarak kafaya taktıgım için adetimi geciktirebileceğimi söyledi.

ben de koştur koştur gidip kan verdim, şimgi geri geldim. saat 1 'de cıkacakmış :) çok heyecanlıyım. bana dua edin nolur.

Hakkında hayırlısı olsun kuuzm bnm yapamadığımı yaptın işallah guzel haberleri alırsın

inşallah güzel haberlerle gelirsin

Çok şükür Cnm güzel artmış değerin evet bulantım bu gün çok şiddetli gözüm kararıyor insallah hep böyle olmaz

verdim gitti :) saat 1 'de çıkacak sonuç
Cnm hemen sonucu yaz dualarımız kalbimiz seninle insallah minicik bir melek seninledir :)

Hakkında hayırlısı olsun kuuzm bnm yapamadığımı yaptın işallah guzel haberleri alırsın
canım negatif cıkacak gibi geliyor ama sonucu net göreyim ve bu bekleme çilesi bitsin istiyorum. olumsuzsa da ona göre kendimi sakinleştireceğim en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…