Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım negatif cıkacak gibi geliyor ama sonucu net göreyim ve bu bekleme çilesi bitsin istiyorum. olumsuzsa da ona göre kendimi sakinleştireceğim en azından.
Hayırlısı olsun canım hakkında bende 11 Nisan da adet olmazsam test yapacagimda seni takıp ederken bende heyecan yaptım Rabbim pozitif sonuçlar almayı hayırlısıysa hakkımızda nasip etsin:dua:

Kızlar, çıktı..
:KK43::KK43::KK43:

Eklentiler

• 76B67C2A-AD26-42AA-93AE-C3E46F203CC5.jpeg
    76B67C2A-AD26-42AA-93AE-C3E46F203CC5.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 46
Cnm üzülme demenin anlamı Yok biliyorum ama İnan bana yeniden bir sonraki ay umud edebiliyorsun binlercekez şükürler olsun ve inanıyorum Nisan ayının sonunda mayıs ayının basında birçok kişiden hamile haberi alacağız :)
Umuyorum canım. Bu sıralarda bizi yalnız bırakma, doktor kontollerin gelişmelerin bizi haberdar et. Okudukca mutlu olalım :)

Umuyorum canım. Bu sıralarda bizi yalnız bırakma, doktor kontollerin gelişmelerin bizi haberdar et. Okudukca mutlu olalım :)
Tabiki Cnm etmezmiyim keseyi kalp atışını duracakmıyim stresi sarıyor bulantılarım bu gün başladı ama kasigimdaki agrilar azaldı galiba kalp atışını duyana kadar kendimde olamiycam galiba . Kızlar dün çok güzel bir beşik beğendim
Zaman su gibi aksın alalım :)))

Tabiki Cnm etmezmiyim keseyi kalp atışını duracakmıyim stresi sarıyor bulantılarım bu gün başladı ama kasigimdaki agrilar azaldı galiba kalp atışını duyana kadar kendimde olamiycam galiba . Kızlar dün çok güzel bir beşik beğendim
Zaman su gibi aksın alalım :)))
Ayy internette mi gördün? Link yollasana bakalım :)

Dimi canım, insan ister istemez bir çöküyor psikolojik olarak. Ama en azından içim rahatladı. Netleşti olay
Çökmez mi bu ay adet oldum diye iki gün kesintisiz ağladım. Ama umudu yitirmek yok dün doktorum kızdı bana eğer bir iğne ile herkes hemen hamile kalsaydı bize ne gerek vardı eczaneden alır hamile kalırdınız diye o yüzden sabretmek lazım bizim için doğru zaman bu ay değildi. İnşallah bu ay kalıp 2019 yılının ilk annelerinden oluruz :dua:

Artık kanama başlasa bari de yeni dönü başlasa, yeni umutlar gelse :KK43:
Ya evet negatif olduğunda adet gelmemesi de sıkıntıya sokuyor insanı Allah yardımcın olsun canım ben çok yaşadım zor inşallah zamanın çabuk geçer güzel geçirmeye gezmeye eğlenmeye bak bu süreçte kendini bu durumdan uzaklaştır elinden geldiğince:KK200:

Kızlar 21.gune kadar olan varmis igneden sonra en iyisi beklemek normalde hic duramam kam testine kosarim ama bu sefer bi karamsarlik var uzerimde cok sabirliyim nedense cuma yaptiriyim diyorum 18.gun oluyo zaten o zamana kadar olmazsam

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bu ay ilk defa bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 27.02 Salı günü yumurtam 22mm büyümüştü (solda). Perşembe saat 13:00 de iğnemi vurdurdum ve akşam 19:00 da dr um tekrardan çağırdı ve yumurtanın çatladığını söyledi. Tahminimce iğne olmadan çatlamıştı zaten yoksa iğne 6 saatde etki gösterceğine inanmıyorum .Bu akşamı değerlendirin dedi. O akşamı değerlendirdik. Cumayı boş bıraktık cumartesi sabah tekrar değerlendirdik. Şu an beklemedeyim inş tutmuştur .yani 27-29-31 tarihlerinde ilişki oldu. Hakkımızda hayırlısı olsn. :) İğnenin 6. günündeyim :)

X