- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 35
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.501
Senin nasıl gidiyor hamilelik iyi misin? Doktora ne zaman gidiyorsunHadi Cnm hayırlısı çok şükür herşey yolunda bi ay senden güzel haberi bekliyorum :) takipteyim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin nasıl gidiyor hamilelik iyi misin? Doktora ne zaman gidiyorsunHadi Cnm hayırlısı çok şükür herşey yolunda bi ay senden güzel haberi bekliyorum :) takipteyim seni
Benim de 4 gün kaldı bugunu atlatırsam adet tarihime. Bekleyeceğim artık belirtilerimiz aynı canım, ben de bir de akıntı var.Bu gunu atlatırsam ıkı gun kaldı chloen sen de var mı belirti cnm cok kasık agrım var ara ara batmalarım var işin garibi her ay şisen sızlayan göğüslerimde tık yok hafıf şiştıler agrı yok Bı anda adet agrısı giriyor tamam bu sefer adet oldum diyorum tuvalete gidiyorum hiç birseyım yok işllah hamiş oluruz
Ya cnm bnm de akıntım başladı ben ameliyat falan olmusttu. Tuplerım de parca varmis ti o ılk defa klomen kullandım o yuzden umutluyum Bı de bnm 3_4 Gun önceden lekelememolurdu olurdu o yok sanki hamıle gibiyim içimde bi ses oyle dıyo ama umit dunyasıBenim de 4 gün kaldı bugunu atlatırsam adet tarihime. Bekleyeceğim artık belirtilerimiz aynı canım, ben de bir de akıntı var.
Ne hissediyorsun? İçine ne doguyor?
Sen idrar testi yapmamıştın dimi canım?Ya cnm bnm de akıntım başladı ben ameliyat falan olmusttu. Tuplerım de parca varmis ti o ılk defa klomen kullandım o yuzden umutluyum Bı de bnm 3_4 Gun önceden lekelememolurdu olurdu o yok sanki hamıle gibiyim içimde bi ses oyle dıyo ama umit dunyası
Hadiyaaa dogrudur canimmm patlicak gibi hissediyodum bende bazen.. ama dedigim gibi gecti insallah atmisimdir o kanamayla kistide... bide su takıldı benim aklima bu doktor gecen ay gittgimde bana dediya ben adetin ilk gunu veriyorum klomeni diye... internetten arastiriyorumm birr yerde bile yazmio oyle birsey... 3 ile 5 gun arasi yani kuralı... ki bende bugune kadar az yaptırmadim oyle oldu 3 4 5 inci gunler arasi basladim hep.... hicc bir yerde duymamam dusundurdu benii literaturde yok boyle birseyy gibii yaniii... doktora soylesem ukalalik olur siz yapin dokturluk derr bana : ))) varrdir bir bildigi elbet ama hic duymadim o kafami karistiriyo...Benim çikolata kistinden biliyorum ağrı feci oluyor ömrümde çekmediğim acıyı çekiyorum bazı zamanlar bir gün öyle kötü olmuşum ki dışarıdaydım eve geldiğimde annem kapıyı açtı benim halim nasılsa artık annem trafik kazası geçirdik sanmış ölüyorum diye bağırdım allah kimseye yaşatmasın ağrın nerede canın orada derler doğru vallahi inşallah geçmiştir senin ki kurtulmuşsundur doktorun değişikmiş hakikaten ama belki de senin ihtiyacın olan tedavi bundadır hayırlısıyla hamiş kalırsın canım vallahi buradan okudukça seviniyorum insan kendi hamile olduğunu öğrense donup kalıyor sanki ama başkasının haberini alınca daha rahat tepki veriyor allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin gelişmeleri yazıcam ayrıca seni takipteyim
Hadiii hayirli haberlerleee olsunnnn yeni ayinnn canimmm.... safak saymaya baslicazzz desenee yeni ayy yeniiii umutttt :)))))Kızlar hepinize merhaba bugün doktoruma gittim yine daha ben demeden klomen başlayalım bugün hemen dedi yeni bir döneme girdik vatana millete hayırlı olsun Sizlerde ne var ne yok yrni hamile haberleri bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzz canim senindeee...Gunaydın canım, ben bekliyorum kan testi yapmak için. Eger kanamam başlamazsa 3 4 gün sonra yapacağım.
Sendendee hamiss haberini alicazz insallahhh canimmm.... bu ay bu topikten iki hamilemiz olduu cogalalimmm insallahhh hep beraberrrr.... gecen aydan tedavide olanlardan sizler kaldiniz... guzel haberlerle olsun insallahhBu gunu atlatırsam ıkı gun kaldı chloen sen de var mı belirti cnm cok kasık agrım var ara ara batmalarım var işin garibi her ay şisen sızlayan göğüslerimde tık yok hafıf şiştıler agrı yok Bı anda adet agrısı giriyor tamam bu sefer adet oldum diyorum tuvalete gidiyorum hiç birseyım yok işllah hamiş oluruz
Yok kuzum yapmaya korkuyorum adet gunumu bekleyeceğim olmazsam yapacam elimde yap yoksa bıle umıtlenmeyelım diyor ya be. Bide bebıseme kıyafet aldım işallah uzulmem allahım nasip eder benimle birlikte herkeseSen idrar testi yapmamıştın dimi canım?
Ayy işallah cnm bnm o kadar cok ihtiyacım var ki mucize mı sabırsızlıkla bekliyorum annesine dogum. Gunu suprızi yapacak işallah persembe adet gunum Cuma dogum gunum hayırlısı dua adın kuuzm cnm ben memleketteyim senın durumun hamıle mıısn beklemede mısınSendendee hamiss haberini alicazz insallahhh canimmm.... bu ay bu topikten iki hamilemiz olduu cogalalimmm insallahhh hep beraberrrr.... gecen aydan tedavide olanlardan sizler kaldiniz... guzel haberlerle olsun insallahh
Çok şükür iyi gidiyor Cnm bel agrim çok fazla birde bu gün bulantım oldu bulantılar başlıyor galiba yavaş yavaş persembe gitmeyi düşünüyorum insallah kese görünür çok stres yapıyorum CnmSenin nasıl gidiyor hamilelik iyi misin? Doktora ne zaman gidiyorsun
Hadiyaaa dogrudur canimmm patlicak gibi hissediyodum bende bazen.. ama dedigim gibi gecti insallah atmisimdir o kanamayla kistide... bide su takıldı benim aklima bu doktor gecen ay gittgimde bana dediya ben adetin ilk gunu veriyorum klomeni diye... internetten arastiriyorumm birr yerde bile yazmio oyle birsey... 3 ile 5 gun arasi yani kuralı... ki bende bugune kadar az yaptırmadim oyle oldu 3 4 5 inci gunler arasi basladim hep.... hicc bir yerde duymamam dusundurdu benii literaturde yok boyle birseyy gibii yaniii... doktora soylesem ukalalik olur siz yapin dokturluk derr bana : ))) varrdir bir bildigi elbet ama hic duymadim o kafami karistiriyo...
Kanı hangi gün vereceksin canımİğneden sonraki 14.günümden günaydın kızlar :)
Cnm kan versene artık merakla bekliyoruzİğneden sonraki 14.günümden günaydın kızlar :)
Cnm sen kan testini tekrarliycaisinKanı hangi gün vereceksin canım
Tekrarladık dün canım, yazmayı unutmuşum. 70 çıktı  artış var çok şükür. Çarşamba gününe tekrar çağırdı doktor, hcg artış takibi ve dış gebelik ihtimalini elemek için ultrason bakacakmış..Cnm sen kan testini tekrarliycaisin
Hiç bilmiyorum canım, ben bir keresinde iğneden sonra 11.gün adet olmuştum. Kırmızıları görene kadar umutları tüketme canım...Kızlar gunaydin bugun igneden sonraki 15.gun size birşey sorcam eger yumurta kesin catladiysa 14 gun sonra kesin adet olunur mu cunku benim adetim geciktiginde doktor gec catlamis daha catlamamis falan diyodu
14 Gun oldu mu cnm bize ben artık onu bıraktım adet gunumu sayıyorudumİğneden sonraki 14.günümden günaydın kızlar :)