- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.461
Yaptın mı test canımKızlar bide benim normalde adete yakin bile olsa goguslerimde aci agri olmadi bikac gundur ilk defa boyle bi aci hissettim dokunamiyorum bile koyulasmista umitlenmek de istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı test canımKızlar bide benim normalde adete yakin bile olsa goguslerimde aci agri olmadi bikac gundur ilk defa boyle bi aci hissettim dokunamiyorum bile koyulasmista umitlenmek de istemiyorum
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamandaGunaydın kızlar, test yaptım. Malesef negatif.
Ben simdi doktorun söyledigi gün olan 5 nisan’a kadar bekleyecegim. Hala kanamam başlamazsa, 6 nisan’da kan testi yaptırırım.
Şu anki belirtilerim, bel ve karın ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet. Tabi bunların hepsi adet belirtisi de aynı zamanda.. bakalım
Evet Cnm büyük ihtimal çıkar :) hadi hayırlısı yap bakalım bekliyorum
Cnm sen büyük ihtimal hamilesin :)
Umutlan canım, pozitif düşünelim inşallah vardır :) bu göğüs hassasiyeti bende de oldu, inşallah hamilesindir canım... Bizim günlerimiz aynıydı seninle, kana baktırırsan varsa çıkar büyük ihtimalle...
Kızlar ruyamda test yapiyodum cift cizgi cikiyodu uyandim hemen test yaptim ama ama maalesef negatifi gordum uc gun once silik cizgi vardi o da gitmis ignenin etkisiydi heralde esime test yaptigimi soylemedim o yuzden yazamadim cok uzgunum yaYaptın mı test canım
Ayyy hadi insallahh canimmm yaaaa ne guzel doktorunun arkanda olmasi sana guven vermesi.... sen simdi gecen tup bebek ortalama 7.500 tl diyordun... transfer olmayinca bi kismini odemediniz degil mi.... yanii eger maddi imkan varsaa tabii neden olmasinnn.... valla insan oyle bir hal aliyorki ummadigin seyler oluyor.. bak sen tam boşverdin doktorun harekete geciriyor yinee.. bu da iste bi vesiledir belkidee :)))Kızlar bende dün doktora gittim hastalanınca gel demişti o bizden daha inatçı çıktı bu konuda 2 ay ara verelim tüp bebek için dedi bizim yeniden tüp bebeğe bile niyetimiz yok ama o bebek olacak diye düşünüyor sanırım doktorum :))))))
Şimdilik omega q10 ile 2 ay devam dedi çatlatma iğnesi bile vermedi bakalım hayırlısı
Nasill yaniii 19 ay yumurta takibimi yaptırdın sen canimmÇok teşekkürler
Rabbim herkesi kavuştursun
Canım 4 ay değil, toplamda tedavimin 19.ayıydı bu ay. Maddi manevi zorluyordu ama elhamdulillah yüzümüz güldü, sonu da güzel olur inşallah
Canım 2 3 gün bekle bence sen de, eger kanaman başlamazsa direk kan testi yaptırKızlar ruyamda test yapiyodum cift cizgi cikiyodu uyandim hemen test yaptim ama ama maalesef negatifi gordum uc gun once silik cizgi vardi o da gitmis ignenin etkisiydi heralde esime test yaptigimi soylemedim o yuzden yazamadim cok uzgunum ya
Sag tarafimdan yumurtladim pit pit atiyo sanki kasigima sanci giriyo goguslerim hassaslasti klomen catlatma ignesi progestan bunlarin yan etkisi mi acaba yaCanım 2 3 gün bekle bence sen de, eger kanaman başlamazsa direk kan testi yaptır
Ayyy hadi insallahh canimmm yaaaa ne guzel doktorunun arkanda olmasi sana guven vermesi.... sen simdi gecen tup bebek ortalama 7.500 tl diyordun... transfer olmayinca bi kismini odemediniz degil mi.... yanii eger maddi imkan varsaa tabii neden olmasinnn.... valla insan oyle bir hal aliyorki ummadigin seyler oluyor.. bak sen tam boşverdin doktorun harekete geciriyor yinee.. bu da iste bi vesiledir belkidee :)))
Cnm bunların hepsi bende var gebelik belirtisi sen bi kan tahlili yaptırsanaSag tarafimdan yumurtladim pit pit atiyo sanki kasigima sanci giriyo goguslerim hassaslasti klomen catlatma ignesi progestan bunlarin yan etkisi mi acaba ya
Öncelikle Allah yardıncınız,yardımcımız olsun. Maddi manevi çok zor bi süreçmiş. Yengem 50 küsür yaşında tüp bebekle hamile kaldı. Dayımdan ötürü olmuyordu. O kadar uzun yıllar uğraştılar ki. O kadar çok para ve umut tükettiler ki bu yolda. Türkiyedekş merkezleri tüketip kıbrısa kadar gittiler bi kaç defa ve sonunda oldu. Şaşıyordum fazlasıyla şaşıyordum. İnsan nasıl bu denli ümidini yitirmez. Nasıl vazgeçemezler. Evet çok üzücü ama olmuyor işte ne para kaldı ne takat neden hala deniyorlar diye... ben daha o aşamalara gelmedim inşallah gerekte kalmaz ama şimdi o kadar iyi anlıyorum ki insan neden,nasıl vazgeçemezmiş. Tam yok olmuyo derken yeni bi ayda daha nasıl umutla dolarmış. Nasıl her ay sonunda yıkılıp diğer ayın başında tekrar ayağa kalkarmış. En kısa zamanda hayırlısıyla hepimizin sağlıklı evlatlatı olur inşallahEvet sağolsun doktorum çok destekçi her anlamda bizim 9 bini geçti canım çünkü ilaç takviyesi yapıldı transfer olmayınca 1500 tl yi iade ettiler ama doktorum benden daha çok üzüldü şimdilik omepaq10 verdi o da yumurta kalitesini destekleyen bir vitamin takviyesi yani ilaç nitelikli değil 2 ay dinlenmen lazım bu arada bunu kullan dedi bakalım para toparlayabilirsek tekrar yaptırırız hayırlısı be arkadaşım allah ne yazdıysa onu yaşayacağım hakkımızda hayırlı olanı yazsın inşallah bu arada senin kistte gitmiştir inşallah seni takip ediyorum bu arada doktora gidince haberdar et yarın gideceksin sanırım soğan kürü içilebilir bir şey mi bende yapıcam ama tadı nasıl olur beni tereddüt ediyorum
Canim bi 5 gun bekleyimde regl olmazsam yaptirim diyorumCnm bunların hepsi bende var gebelik belirtisi sen bi kan tahlili yaptırsana
Ben de öyle yapacagım canım, 5 veya 6 nisana kadar olmazsan kan testi yaptıracagım.Canim bi 5 gun bekleyimde regl olmazsam yaptirim diyorum
Bende igneden iki gun sonra gitmistim yumurtam catlamisti 11gun sonra test yapabilirsin dedi bugun 11.gun oluyoKızlar dayanamadım doktora yazdım whatsapptan, iğneden sonra 12.gün test yaptım negatif, bu sonuca güvenebilir miyim dedim. Hayır, beklenen adet tarihinden 2 gün önceye kadar test yapman anlamsız dedi. Ayy ayy, içim hiç rahat değil
Bat ne zaman senin?Bende igneden iki gun sonra gitmistim yumurtam catlamisti 11gun sonra test yapabilirsin dedi bugun 11.gun oluyo
Bikac aydir duzensiz ama ondan once 30 gunde bir oluyodum oyle hesaplarsam 5 nisan igneninde 13.gunuBat ne zaman senin?
Canım hayırlısı olsun demek ki zamanı değilmiş ben bu ay tarçın bal çörek otuna başladım sende yapabilirsinKızlar bide uc aydir doktora gidiyorum adetlerim duzensizlesmisti ilk kist var dedi adetle atti sonra hic bi sorun yok dedi sonraki ay pko oldugumu soyledi oyle tedaviye basladik ilk ayimdi esim hemen olucak saniyo tedavi olunca bende umitlenmesin diye olmayabilir adet olcam gibi falan dedim o zaman bi daha gitmeyiz dedi Esimin isinden dolayi ozele gidiyoruz o da hayli yoruyo insani maddi anlamda tedaviye ara vericez sanirim bide bu ay inofolic almayi dusunuyorum sogan kuru yapiyim diyorum onerceginiz baska seyler var mi
Canım hayırlısı olsun demek ki zamanı değilmiş ben bu ay tarçın bal çörek otuna başladım sende yapabilirsinKızlar bide uc aydir doktora gidiyorum adetlerim duzensizlesmisti ilk kist var dedi adetle atti sonra hic bi sorun yok dedi sonraki ay pko oldugumu soyledi oyle tedaviye basladik ilk ayimdi esim hemen olucak saniyo tedavi olunca bende umitlenmesin diye olmayabilir adet olcam gibi falan dedim o zaman bi daha gitmeyiz dedi Esimin isinden dolayi ozele gidiyoruz o da hayli yoruyo insani maddi anlamda tedaviye ara vericez sanirim bide bu ay inofolic almayi dusunuyorum sogan kuru yapiyim diyorum onerceginiz baska seyler var mi