Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bide uc aydir doktora gidiyorum adetlerim duzensizlesmisti ilk kist var dedi adetle atti sonra hic bi sorun yok dedi sonraki ay pko oldugumu soyledi oyle tedaviye basladik ilk ayimdi esim hemen olucak saniyo tedavi olunca bende umitlenmesin diye olmayabilir adet olcam gibi falan dedim o zaman bi daha gitmeyiz dedi Esimin isinden dolayi ozele gidiyoruz o da hayli yoruyo insani maddi anlamda tedaviye ara vericez sanirim bide bu ay inofolic almayi dusunuyorum sogan kuru yapiyim diyorum onerceginiz baska seyler var mi
Canım hayırlısı olsun demek ki zamanı değilmiş ben bu ay tarçın bal çörek otuna başladım sende yapabilirsin

Evet sağolsun doktorum çok destekçi her anlamda bizim 9 bini geçti canım çünkü ilaç takviyesi yapıldı transfer olmayınca 1500 tl yi iade ettiler ama doktorum benden daha çok üzüldü şimdilik omepaq10 verdi o da yumurta kalitesini destekleyen bir vitamin takviyesi yani ilaç nitelikli değil 2 ay dinlenmen lazım bu arada bunu kullan dedi bakalım para toparlayabilirsek tekrar yaptırırız hayırlısı be arkadaşım allah ne yazdıysa onu yaşayacağım hakkımızda hayırlı olanı yazsın inşallah bu arada senin kistte gitmiştir inşallah seni takip ediyorum bu arada doktora gidince haberdar et yarın gideceksin sanırım soğan kürü içilebilir bir şey mi bende yapıcam ama tadı nasıl olur beni tereddüt ediyorum
Evett maddi olarak sarsiyo insani tup bebek islemii.. insallah toparlayabilirsiniz canimm belkide boyle olmasi gerekiyormuss... nasibiniz bundadir... ben sali veya carsamba gidicem komsum doktora cok merak ediyorum kisti ama gitti gibimede geliyor cunku agri yapiyordu kanamadan once ve iliskilerde... kanamadan sonra kalmadi o sikayetlerim o yuzden biraz rahat davraniyorum gitmedim doktorumda bekleyelim deyince... adetime 7 8 gun var zaten ne kadar yakin olursa daha iyi olur diyorum... bir de bu doktor klomene ilk gun basliyormus ilk kez duydum boyle bir yontemide bakalim nasil olacak ee o zaman catlamada erken olacak herhalde... bide boyle bi degisik deneyim bakalim her seyde vesile ariyorum insallah hersey yolunda gider. Haber vericem tabii canimm sende gidisatlarindan mutlaka haber verr

Öncelikle Allah yardıncınız,yardımcımız olsun. Maddi manevi çok zor bi süreçmiş. Yengem 50 küsür yaşında tüp bebekle hamile kaldı. Dayımdan ötürü olmuyordu. O kadar uzun yıllar uğraştılar ki. O kadar çok para ve umut tükettiler ki bu yolda. Türkiyedekş merkezleri tüketip kıbrısa kadar gittiler bi kaç defa ve sonunda oldu. Şaşıyordum fazlasıyla şaşıyordum. İnsan nasıl bu denli ümidini yitirmez. Nasıl vazgeçemezler. Evet çok üzücü ama olmuyor işte ne para kaldı ne takat neden hala deniyorlar diye... ben daha o aşamalara gelmedim inşallah gerekte kalmaz ama şimdi o kadar iyi anlıyorum ki insan neden,nasıl vazgeçemezmiş. Tam yok olmuyo derken yeni bi ayda daha nasıl umutla dolarmış. Nasıl her ay sonunda yıkılıp diğer ayın başında tekrar ayağa kalkarmış. En kısa zamanda hayırlısıyla hepimizin sağlıklı evlatlatı olur inşallah :KK61:

İnşallah canım bu sefer biz pes ettik gerçi ilk denememizdi ama hem kızımın ısrarı hem de 1 ay evvelinde bir düşük yaşamam olayları tetikleyip buralara getirdi Allah’a çok şükür bir kızım var diyorum hep ya o olmasaydı allah bu özlemi çeken ve anne olmayı hak eden herkese evlat nasip etsin çünkü Kızım varken bile başarısızlıkla sonuçlandığında üzüldüm hayırlısı böyleymiş dedim ama doktor benden hırslı çıktı bakalım kısmet bundan sonrası

Evett maddi olarak sarsiyo insani tup bebek islemii.. insallah toparlayabilirsiniz canimm belkide boyle olmasi gerekiyormuss... nasibiniz bundadir... ben sali veya carsamba gidicem komsum doktora cok merak ediyorum kisti ama gitti gibimede geliyor cunku agri yapiyordu kanamadan once ve iliskilerde... kanamadan sonra kalmadi o sikayetlerim o yuzden biraz rahat davraniyorum gitmedim doktorumda bekleyelim deyince... adetime 7 8 gun var zaten ne kadar yakin olursa daha iyi olur diyorum... bir de bu doktor klomene ilk gun basliyormus ilk kez duydum boyle bir yontemide bakalim nasil olacak ee o zaman catlamada erken olacak herhalde... bide boyle bi degisik deneyim bakalim her seyde vesile ariyorum insallah hersey yolunda gider. Haber vericem tabii canimm sende gidisatlarindan mutlaka haber verr

Benim çikolata kistinden biliyorum ağrı feci oluyor ömrümde çekmediğim acıyı çekiyorum bazı zamanlar bir gün öyle kötü olmuşum ki dışarıdaydım eve geldiğimde annem kapıyı açtı benim halim nasılsa artık annem trafik kazası geçirdik sanmış ölüyorum diye bağırdım allah kimseye yaşatmasın ağrın nerede canın orada derler doğru vallahi inşallah geçmiştir senin ki kurtulmuşsundur doktorun değişikmiş hakikaten ama belki de senin ihtiyacın olan tedavi bundadır hayırlısıyla hamiş kalırsın canım vallahi buradan okudukça seviniyorum insan kendi hamile olduğunu öğrense donup kalıyor sanki ama başkasının haberini alınca daha rahat tepki veriyor allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin gelişmeleri yazıcam ayrıca seni takipteyim :KK66:

Kızlar hepinize merhaba bugün doktoruma gittim yine daha ben demeden klomen başlayalım bugün hemen dedi yeni bir döneme girdik vatana millete hayırlı olsun :halay: Sizlerde ne var ne yok yrni hamile haberleri bekliyorum
Hadi Cnm hayırlısı çok şükür herşey yolunda bi ay senden güzel haberi bekliyorum :) takipteyim seni

Gunaydın canım, ben bekliyorum kan testi yapmak için. Eger kanamam başlamazsa 3 4 gün sonra yapacağım.
Bu gunu atlatırsam ıkı gun kaldı chloen sen de var mı belirti cnm cok kasık agrım var ara ara batmalarım var işin garibi her ay şisen sızlayan göğüslerimde tık yok hafıf şiştıler agrı yok Bı anda adet agrısı giriyor tamam bu sefer adet oldum diyorum tuvalete gidiyorum hiç birseyım yok işllah hamiş oluruz

X