Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 sene dolmadan genelde ciddiye almıyorlar ve tedaviye başlamak istemiyorlar. Benim doktorumda prolaktin düşünce 6 ay daha kendi halinize bırakıcaz sizi dedi. Sonra adetim prolaktine rağmen gecikince beklemeye gerek yok yumurtlamasa sorun var demektir vakit kaybetmeden tedaviye başlayalım dedi. Erkek doktora gitme konısunda ben biraz çekimserdim ama öyle güzel şeyler okudum ki iyi ki gitmişim diyorum şimdilik verdiği güven bi nebze rahatlatıyor en azından. Umarım kist oluşmaz bende de ve tekrardan sende de. Çekmeceler ovülasyon ve gebelik testi dolu inanki :KK43: birde havuç küründne çatlama konusunda çok fayda gören olmuş sanırım. İğneye takviye olarak onuda dene istersen
Erkek doktordan çok çekiniyorum çünkü her ay 2-3 kez vajinal kontrol oluyor bu illette. Ama erkek doktorların daha iyi olduğunu söyleyen çok var. Bakalım bu ayıda geçireyim ya biraz ara vericem yada bi doktor değişimine gidicem tekrar. İnşallah bunlara gerek kalmadan alırız mutlu haberleri

Âmin canım inşallah:KK200: Senin kaç yumurtan olmuştu canım ilişki durumu nasıl olmuştu
İki yumurtam oluşmuştu, biri sağda diğeri solda. Sağdaki 21mm, soldaki 16-17mm civarıydı iğnemi oldum.
Birliktelik için de eşimdeki ileri hareket ve morfoloji sıkıntısından dolayı farklı bir çizelge çıkarmıştı çok karışıktı şu an tam hatırlamıyorum, yazdığım kağıdı atmışım çöpe. Saatleri filan karma karışıktı. Sadece amaç tüpler devamlı dolu kalacak dedi, ona göre ayarladı yani. Onu biliyorum canım

Hayırlısı canım. Biz bir buçuk yılı geçkindir istiyoruz. 3ay klomen kullandım, bu ay da femara. Çok şükür güzel gelişmeler var şimdi...
Dün yaptığım testte ektisi geçmiş gibiydi çok çok çok silikti. Elhamdulillah çıktı bugün....
Oyyy oyyyy masallahhhh ne guzel haberlerrrr aliyorummm gozun aydinmm canimmmmmm allah tamamina erdirsinnnnn... bak iste 4 ay denemissin sabirlaaa pes etmemek lazimm.... bizedeee umut olunnn boylelikleeeee :))))

Oyyy oyyyy masallahhhh ne guzel haberlerrrr aliyorummm gozun aydinmm canimmmmmm allah tamamina erdirsinnnnn... bak iste 4 ay denemissin sabirlaaa pes etmemek lazimm.... bizedeee umut olunnn boylelikleeeee :))))
Çok teşekkürler :KK200:
Rabbim herkesi kavuştursun :KK200:
Canım 4 ay değil, toplamda tedavimin 19.ayıydı bu ay. Maddi manevi zorluyordu ama elhamdulillah yüzümüz güldü, sonu da güzel olur inşallah :KK49::nazar::nazar:

İki yumurtam oluşmuştu, biri sağda diğeri solda. Sağdaki 21mm, soldaki 16-17mm civarıydı iğnemi oldum.
Birliktelik için de eşimdeki ileri hareket ve morfoloji sıkıntısından dolayı farklı bir çizelge çıkarmıştı çok karışıktı şu an tam hatırlamıyorum, yazdığım kağıdı atmışım çöpe. Saatleri filan karma karışıktı. Sadece amaç tüpler devamlı dolu kalacak dedi, ona göre ayarladı yani. Onu biliyorum canım
Yani hergün oldum ama dengesiz saatlerde tüpler senin açık mıydı rahim filmi çekinmiş miydin ben şuan ki tedavimden sadece bu konuda olumsuz düşünüyorum rahim filmi çekinmedim ya tikaliysa tüpüm diye o da zaten bu tedaviden olumlu sonuç alamazsak hemen yaptıracağım Allah nasip ederse

Yani hergün oldum ama dengesiz saatlerde tüpler senin açık mıydı rahim filmi çekinmiş miydin ben şuan ki tedavimden sadece bu konuda olumsuz düşünüyorum rahim filmi çekinmedim ya tikaliysa tüpüm diye o da zaten bu tedaviden olumlu sonuç alamazsak hemen yaptıracağım Allah nasip ederse
Yok her gün değil, boş da dolu da gün oldu ama karışıktı saatleri. Aklımda değil.

Keşke önce film çektirseydin canım, ben de çektirdim ama çok zaman geçti

Yok her gün değil, boş da dolu da gün oldu ama karışıktı saatleri. Aklımda değil.

Keşke önce film çektirseydin canım, ben de çektirdim ama çok zaman geçti
Onu bize doktor sundu ilk film de cektirebiliriz bi ay iğne tedavisi de deneyebiliriz dedi bizde bi ay bi deneyelim dedik ama benim aklım rahim filmi nde bakalım tabi inşallah en başta bu ay tutar da tutmazsa da cekinecegim inşallah birşey çıkmaz

Kızlar bende dün doktora gittim hastalanınca gel demişti o bizden daha inatçı çıktı bu konuda 2 ay ara verelim tüp bebek için dedi bizim yeniden tüp bebeğe bile niyetimiz yok ama o bebek olacak diye düşünüyor sanırım doktorum :))))))
Şimdilik omega q10 ile 2 ay devam dedi çatlatma iğnesi bile vermedi bakalım hayırlısı

Çok teşekkür ederim canım :) Tabi insan çok seviniyor ama inanamıyor da bir yandan... Herhalde kalp atışını duyana kadar böyle olacak canım... Elhamdulillah ama hiçbir zaman hamile olamayacakmışım gibi geliyordu, yine se umutsuzluğa kapılmamak lazımmış :)

Çok teşekkür ederim canım ya, Allah razı olsun, dualar sayesinde hep, elhamdulillah :)

Çok şükür canım çok mutluyum elhamdulillah :) inşallah senden de alacağız güzel haberleri :) umutsuzluk yok :)

Amin, Rabbim kimseye acı yaşatmasın. Her isteyeni sağlık sıhhat ve hayırla kavuştursun inşallah... :)

Evet canım, yorumun çok mutlu etmişti gerçekten, hala inanamıyorum, ilginç bir hismiş ya :)

Canım belirti takip etmedim kendimde, zaten edebilecek halde değilim. Çok yüksek dozajda progestan kullanıyorum (vajinal 600mg günde). Akıntı var mı yok mu bilmiyorum o yüzden. Progestan baç dönmesi uyku filan da yaptığı için ilaçtan mı belirti mi anlamam mümkün değildi.

Ama çok şiddetli ağrım var, zaten iğneyi vurulduğumdan beri bir sancım vardı ama son birkaç gündür artarak çoğalıyordu, adet sancısı gibi. Belime vuruyor. Ayaklarımı uzatamıyorum mesela..

Bir de tiksindim yemekten iki üç gündür, bulantı gibi böyle yemek düşününce içim kalkıyor. Dün akşam yemeği yiyemedim mesela, evde tektim, mutfağa giremedim o tiksinti hissinden dolayı :-)
Taze anne napıyorsun :) esin ne tepki verdi herkese söylediniz mi anlat biraz :)

Taze anne napıyorsun :) esin ne tepki verdi herkese söylediniz mi anlat biraz :)
Eşim heyecanlandı ama kalp atışını duyana kadar emin olamayacak sanırım :-) sabah ilk testin fotoğrafını ablama atmıştım zaten, onunla paylaştım ilk :KK71:
Bir de bugün anneme geldik, ablamlar da geldi, öyle beraber mutluluğumuzu paylaştık, tedavi sürecini filan annrm biliyordu zaten:-) ablam da iki hafta önce öğrenmişti kendi hanileliğini, elhamdulillah çok güzel oldu :KK36:

Sen napıyorsun, nasıl gidiyor hamilelik:KK36:

Eşim heyecanlandı ama kalp atışını duyana kadar emin olamayacak sanırım :-) sabah ilk testin fotoğrafını ablama atmıştım zaten, onunla paylaştım ilk :KK71:
Bir de bugün anneme geldik, ablamlar da geldi, öyle beraber mutluluğumuzu paylaştık, tedavi sürecini filan annrm biliyordu zaten:-) ablam da iki hafta önce öğrenmişti kendi hanileliğini, elhamdulillah çok güzel oldu :KK36:

Cnm dedigin gibi kalp atışını duyana kadar rahat edemiycem sancım ve bel agrim var birde uyku hali halsizlik :KK43: birdaha kan vermedim bu gün adet günüm beklenen :) senin ne zaman günün :)

kerem34gul kerem34gul yaaa ikiniz de birbirinizden tatlısınız :)) böyle güzel haberleri, belirtileri, tepkileri hep yazın bize olur mu? Okudukca yüzümde gülümseme oluyor

kerem34gul kerem34gul yaaa ikiniz de birbirinizden tatlısınız :)) böyle güzel haberleri, belirtileri, tepkileri hep yazın bize olur mu? Okudukca yüzümde gülümseme oluyor
Kuzum insallah 1,2 güne sende yazarsın buraya belirtilerini :) nasılsın varmi bir değişiklik :)
Pkoluyum ya ben canım, günüm net değil o yüzden. İğnenin 12.günü diye hesaplıyorum :)
benim adetlerim çok düzenlidir ekim ayında polistik over dedi doktor ama hiçbir belirtisi yoktu bende o yüzden adet tarihim belli

X