-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.441
Canım ağrım var, bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı.. bekliyoruz yarın sabahı iple çekiyorum :)Kuzum insallah 1,2 güne sende yazarsın buraya belirtilerini :) nasılsın varmi bir değişiklik :)
benim adetlerim çok düzenlidir ekim ayında polistik over dedi doktor ama hiçbir belirtisi yoktu bende o yüzden adet tarihim belli
Cnm ama çıkmazsa umutsuzluğa kapılma kendini yarın sabaha odaklana bu formda çok okudum 13,14 yada 15 günü pozitifi gören adet olmadığın sure umudunu kaybetme insallah sende hamilesindir insallahhhhh :)Canım ağrım var, bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı.. bekliyoruz yarın sabahı iple çekiyorum :)
Bende pazartesi yapicam kızlar 14.gunum oluyo 10.gun negatif demistim ama sonradan silik bi cizgi cikti insallah ignenin etkisi degildir dua edin nolurr hamilesiniz siz kabul olurEeee kızlar bu günlerde başka test yapan yokmu :)
Ayy hadi çok az kalmış, güzel haberlerini bekliyoruzBende pazartesi yapicam kızlar 14.gunum oluyo 10.gun negatif demistim ama sonradan silik bi cizgi cikti insallah ignenin etkisi degildir dua edin nolurr hamilesiniz siz kabul olur
İnsallah meleğin seninledir Cnm insallah hhhhBende pazartesi yapicam kızlar 14.gunum oluyo 10.gun negatif demistim ama sonradan silik bi cizgi cikti insallah ignenin etkisi degildir dua edin nolurr hamilesiniz siz kabul olur
Canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için de dua eder misin. Çarşamba günü çatlatma iğnemle kontrole gidicem yumurta olduysa vurulcak bu ay olsun artık çok yoruldum. Geçen ay klomen kullanırken ağrım olmamıştı ama 2 gündür kasıklarım şiş ve baskı hissediyorum sende olmuşmuydu böyleHayırlısı canım. Biz bir buçuk yılı geçkindir istiyoruz. 3ay klomen kullandım, bu ay da femara. Çok şükür güzel gelişmeler var şimdi...
Dün yaptığım testte ektisi geçmiş gibiydi çok çok çok silikti. Elhamdulillah çıktı bugün....
Ben belirti takip edemedim canım.. Fakat klomende de femarada da ben içerken bi ağrı hissetmedim. Çatlatma iğnesinden sonra sancı oldu sadece. Umitsizliğe kapılma, Rabbim nasip etsin hayırlısıyla tüm isteyenlere inşallah... :)Canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için de dua eder misin. Çarşamba günü çatlatma iğnemle kontrole gidicem yumurta olduysa vurulcak bu ay olsun artık çok yoruldum. Geçen ay klomen kullanırken ağrım olmamıştı ama 2 gündür kasıklarım şiş ve baskı hissediyorum sende olmuşmuydu böyle
İnşallah bakalım bekliyorum. Önceden hergün ovulasyon testi yapıyordum iğneden önce çatlarsa kaçırmıyım diye. 1 senedir bıktım zaten bu ay hiç yapmadım oluruna bıraktım. Allah isterse olur zaten...Ben belirti takip edemedim canım.. Fakat klomende de femarada da ben içerken bi ağrı hissetmedim. Çatlatma iğnesinden sonra sancı oldu sadece. Umitsizliğe kapılma, Rabbim nasip etsin hayırlısıyla tüm isteyenlere inşallah... :)
Ayy hadi çok az kalmış, güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar test aldim bugun yarin yapsam 13.gun igne oldugum gunu sayarsam 14 varsada artik silik olsa bile cikar demiİnsallah meleğin seninledir Cnm insallah hhhh
Evet Cnm büyük ihtimal çıkar :) hadi hayırlısı yap bakalım bekliyorumKizlar test aldim bugun yarin yapsam 13.gun igne oldugum gunu sayarsam 14 varsada artik silik olsa bile cikar demi
Cnm sen büyük ihtimal hamilesin :)Kızlar bide benim normalde adete yakin bile olsa goguslerimde aci agri olmadi bikac gundur ilk defa boyle bi aci hissettim dokunamiyorum bile koyulasmista umitlenmek de istemiyorum
Umutlan canım, pozitif düşünelim inşallah vardır :) bu göğüs hassasiyeti bende de oldu, inşallah hamilesindir canım... Bizim günlerimiz aynıydı seninle, kana baktırırsan varsa çıkar büyük ihtimalle...Kızlar bide benim normalde adete yakin bile olsa goguslerimde aci agri olmadi bikac gundur ilk defa boyle bi aci hissettim dokunamiyorum bile koyulasmista umitlenmek de istemiyorum
Ya göğüs agrim çok arttı ve sık sık wc ye gitmekten gına geldi artık bir haftadırUmutlan canım, pozitif düşünelim inşallah vardır :) bu göğüs hassasiyeti bende de oldu, inşallah hamilesindir canım... Bizim günlerimiz aynıydı seninle, kana baktırırsan çıkar büyük ihtimalle...
Olsun canım ya sıkma canını. Tatlı şeyler bunlar, miniklerimiz bizimle olsun daYa göğüs agrim çok arttı ve sık sık wc ye gitmekten gına geldi artık bir haftadıruyku uyuyamıyorum
Cok sevindim cnö hayırlı olsun dua et bızedeKızlar test sonucum çıktı, 21,5
Çok mutluyum elhamdulillah
Dualarımdasınız canımCok sevindim cnö hayırlı olsun dua et bızede
Bize umut oluyorlar demı chloen işallah izde alacaz guzel haberleri memlekete geldım pek giremiyorumkerem34gul yaaa ikiniz de birbirinizden tatlısınız :)) böyle güzel haberleri, belirtileri, tepkileri hep yazın bize olur mu? Okudukca yüzümde gülümseme oluyor
Bize umut oluyorlar demı chloen işallah izde alacaz guzel haberleri memlekete geldım pek giremiyorum