-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.401
Ben 9 aya yakın çok iyi bir hastaneye gittim öneri üzerine bir doktora. Kadın defalarca vajinal ultrasonla bakmasına rağmen bana pko olduğumu söylememiş. Neymiş genç hastalarda 1 sene doğal yolla bekleniyormuş. Ulan yumurtlama sorunum var işte sen söylesene başlayalım tedaviye. Şimdi daha çok yıprandım. Doktor değiştirdim. Direk tedaviye başlayalım dedi. Klomenle olur dediler ama malesef ipneye rağmen kist oluştu. Zaten vücudumuz meyilli oluyormuş kiste ve bu klomenin yan etkisi buymuş. Çatlamassa kist oluyor. Artık çok sıkıldım gerçekten bu ay olsun artık. İnsanlar bi taraftan kendi içimdeki bebek isteği bi taraftan çok bunaldım. Allahım tez zamanda doldursun kucaklarımızı inşallahAaa çatlatöa iğnesine rağmen çatlamayıp kist olabileceğini bilmiyodum. Korktum şimdigeçmiş olsun. Ben yedi aydır istiyorum doktora üç aydır gidiyorum klomene yeni başlıyorum ben bile yoruldum. Hayatında ilaç kullanmamış bi insanım. Önce rahim çok güzel sorun yok dendi ve şikayetlerim vardı zaten iltihap çıktı onun için kullandığım antibiyyotikler mahfetti beni. Sonrali ay hormonlara baktım prolaktin tavan bu defa dostinexe başladım baş dönmesi halsizlik göz kararması... prolaktini düşürdük bu defa adetim gelmez hala düzensiz yumurtlamada sorun var dendi haydi adet söktürücü ve klomen ilaç ilaç ilaç gerçekten yormaya başladı hem beynimi hem vücudumu. Eşimde de ileri hareket sorunu çıktı gelsin ilaçlar keçiboynuzlar ballar cevizler. Allah yardımcımız olsun. Sizin için son olur inşallah bu ay kavuşursunuz
1 sene dolmadan genelde ciddiye almıyorlar ve tedaviye başlamak istemiyorlar. Benim doktorumda prolaktin düşünce 6 ay daha kendi halinize bırakıcaz sizi dedi. Sonra adetim prolaktine rağmen gecikince beklemeye gerek yok yumurtlamasa sorun var demektir vakit kaybetmeden tedaviye başlayalım dedi. Erkek doktora gitme konısunda ben biraz çekimserdim ama öyle güzel şeyler okudum ki iyi ki gitmişim diyorum şimdilik verdiği güven bi nebze rahatlatıyor en azından. Umarım kist oluşmaz bende de ve tekrardan sende de. Çekmeceler ovülasyon ve gebelik testi dolu inankiBen 9 aya yakın çok iyi bir hastaneye gittim öneri üzerine bir doktora. Kadın defalarca vajinal ultrasonla bakmasına rağmen bana pko olduğumu söylememiş. Neymiş genç hastalarda 1 sene doğal yolla bekleniyormuş. Ulan yumurtlama sorunum var işte sen söylesene başlayalım tedaviye. Şimdi daha çok yıprandım. Doktor değiştirdim. Direk tedaviye başlayalım dedi. Klomenle olur dediler ama malesef ipneye rağmen kist oluştu. Zaten vücudumuz meyilli oluyormuş kiste ve bu klomenin yan etkisi buymuş. Çatlamassa kist oluyor. Artık çok sıkıldım gerçekten bu ay olsun artık. İnsanlar bi taraftan kendi içimdeki bebek isteği bi taraftan çok bunaldım. Allahım tez zamanda doldursun kucaklarımızı inşallah
Canım 11. Gün erken daha yarından sonra tekrarla benceKızlar ben de test yaptım, negatif benim. İkici çizgi kesinlikle yokiğnenin 11.günüydü.
Hayırlısı canım. Biz bir buçuk yılı geçkindir istiyoruz. 3ay klomen kullandım, bu ay da femara. Çok şükür güzel gelişmeler var şimdi...Canım merhaba. Evet çizgi var ama geçen ay benim iğnenin etkisi 13. Gün geçti. 12. Gün böyle pozitif almıştım ve ertezi gün negatif oldu. Bence acele etme. Sen dün test yapmış mıydın etkisi geçmiş miydi ? İnşallah yanılıyorumdur da hamilesindirben de şimdi klomen kullanıyorum çarşamba günü doktora gidicem bakalım 2. Ayım klomenle. Olmazsa rahim filmi çekilecek
Heyecanlandım resmen hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göreliminşallah. Bu kadar bekleyiş uğraş üzüntüden sonra nasıl bi duygu acaba çok merak ediyorum bizede nasip olur inşallah AmiinKızlar test sonucum çıktı, 21,5
Çok mutluyum elhamdulillah
Ya cok sevindim bakmadan once dua ediyorum insallah hamiledir diye hayirli olsun canimmmKızlar test sonucum çıktı, 21,5
Oooo oleeeyKızlar test sonucum çıktı, 21,5
Yaaa çok sevindim gerçekten inşallah sürekli artış gösterir kimsenin hayalleri yıkılmasın :)Kızlar test sonucum çıktı, 21,5
Cnm sonuç çıkmadı mi merak ediyorumÇok teşekkür ederim canım, verdim kanı, iki saate çıkacakmış. Hadi inşallah vardır, çok umutluyum
Evet cnm 12 gün belli oldu 9 cu ve 11 gün negatif çıktı umutsuzluğa kapılmaSenin buraya ilk testi koydugun gun gayet belliydi, 12.gün müydü o?
Cnmmmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun ama dedimKızlar test sonucum çıktı, 21,5
KIzlar bişey sormak istiyorum benim iğneden sonra sancım felan olmadı normal mi ya acayıp stres yaptım. Akıntı da çok azEvet cnm 12 gün belli oldu 9 cu ve 11 gün negatif çıktı umutsuzluğa kapılma
Cnm sancı şart değil kişiden kişiye göre değişiyor stres yapmaKIzlar bişey sormak istiyorum benim iğneden sonra sancım felan olmadı normal mi ya acayıp stres yaptım. Akıntı da çok az
Doktorun dediği saatte birlikte olduk ama öyle heyacan yaptım ki :) mide felaketti inşallah etkilemez bize dua edin :*Cnm sancı şart değil kişiden kişiye göre değişiyor stres yapma
rabbim gönlüne göre verir insallah cnmmmmmDoktorun dediği saatte birlikte olduk ama öyle heyacan yaptım ki :) mide felaketti inşallah etkilemez bize dua edin :*
Canım belirtilerin var mı peki? Ağrın, akıntın vs?Kızlar test sonucum çıktı, 21,5
Çok teşekkür ederim canım :) Tabi insan çok seviniyor ama inanamıyor da bir yandan... Herhalde kalp atışını duyana kadar böyle olacak canım... Elhamdulillah ama hiçbir zaman hamile olamayacakmışım gibi geliyordu, yine se umutsuzluğa kapılmamak lazımmış :)Heyecanlandım resmen hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göreliminşallah. Bu kadar bekleyiş uğraş üzüntüden sonra nasıl bi duygu acaba çok merak ediyorum bizede nasip olur inşallah Amiin
Çok teşekkür ederim canım ya, Allah razı olsun, dualar sayesinde hep, elhamdulillah :)Ya cok sevindim bakmadan once dua ediyorum insallah hamiledir diye hayirli olsun canimmm
Çok şükür canım çok mutluyum elhamdulillah :) inşallah senden de alacağız güzel haberleri :) umutsuzluk yok :)Oooo oleeey
Hadi hayırlı olsun canım, bekliyorduk bu haberi.
Amin, Rabbim kimseye acı yaşatmasın. Her isteyeni sağlık sıhhat ve hayırla kavuştursun inşallah... :)Yaaa çok sevindim gerçekten inşallah sürekli artış gösterir kimsenin hayalleri yıkılmasın :)
Evet canım, yorumun çok mutlu etmişti gerçekten, hala inanamıyorum, ilginç bir hismiş ya :)
Cnmmmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun ama dedim
Sana hamilesin
Canım belirti takip etmedim kendimde, zaten edebilecek halde değilim. Çok yüksek dozajda progestan kullanıyorum (vajinal 600mg günde). Akıntı var mı yok mu bilmiyorum o yüzden. Progestan baç dönmesi uyku filan da yaptığı için ilaçtan mı belirti mi anlamam mümkün değildi.Canım belirtilerin var mı peki? Ağrın, akıntın vs?