Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki önce öyleydi benden alıştı galiba :KK45::KK45::KK45::KK45:ama bence hamilesin iğnenin 12 günü iğnenin etkisi ile pozitif çıksa bile rengi koyulaşmaz ve çok çok silik oluyo
Tecrübelendi artık diyorsun :-) biz burada çok teste bakıyoruz ya, alışıyoruz galiba. Onlar silik görünce kabullenemiyor :-)

Bak dün ve bugünü yan yana yaptım inşallah yalancıktan koyulaşmıyordur :-)

Eklentiler

• PhotoGrid_1522472549304.jpg
    PhotoGrid_1522472549304.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 47
İğneyi akşam on da yapıldım ertesi sabahı dahil 3 gün üst üste oldu birliktelik
Ben çarşamba sabahı 10 gibi yaptırdım perşembe akşam 8 cuma akşam 6 ve bugün yarın olacak şekilde dev edeceğiz ama inşallah geç kalmamisizdir eşim ve ben çalıştığımız için sabahları yaparsak ben işe gitmek zorunda olduğum için yatamayacagim için uygun olmaz dedik ama iğneyi vuruldum akşam benim ağrılarım başladı dün akşama kadar devam etti

Hadi ya, benim eşim çizgi yok, heyecanlanma hemen filan demişti :confused:
İğneden sonraki 12.günüm canım.. :KK33:
Canım merhaba. Evet çizgi var ama geçen ay benim iğnenin etkisi 13. Gün geçti. 12. Gün böyle pozitif almıştım ve ertezi gün negatif oldu. Bence acele etme. Sen dün test yapmış mıydın etkisi geçmiş miydi ? İnşallah yanılıyorumdur da hamilesindir :anneadayı: ben de şimdi klomen kullanıyorum çarşamba günü doktora gidicem bakalım 2. Ayım klomenle. Olmazsa rahim filmi çekilecek

Canım merhaba. Evet çizgi var ama geçen ay benim iğnenin etkisi 13. Gün geçti. 12. Gün böyle pozitif almıştım ve ertezi gün negatif oldu. Bence acele etme. Sen dün test yapmış mıydın etkisi geçmiş miydi ? İnşallah yanılıyorumdur da hamilesindir :anneadayı: ben de şimdi klomen kullanıyorum çarşamba günü doktora gidicem bakalım 2. Ayım klomenle. Olmazsa rahim filmi çekilecek
Yumurtaların durumu ne oldu geçen ay canım ve eşinde yaptırdı mı testlerini

Yumurtaların durumu ne oldu geçen ay canım ve eşinde yaptırdı mı testlerini
Eşim yaptırdı doktor çok sıkıntı yok dedi E vitamini verdi sadece. Bende pko var. Geçen ay 2 tane 20 mm yumurtam vardı sağ ve solda. Bitanesi çatlamış ama diğeri 5 cm kist olmuştu. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım doktor tavsiyesi üzerine. Adet olunca yine gittim kist gitmiş. Tekrar klomene başladık ama bu ay da olmazsa bi rahim filmi çekelim sonra aşılama yapalım dedi. Ama ben kararsızım yaptırmakta. Para için diyorlar gibime geliyor

Eşim yaptırdı doktor çok sıkıntı yok dedi E vitamini verdi sadece. Bende pko var. Geçen ay 2 tane 20 mm yumurtam vardı sağ ve solda. Bitanesi çatlamış ama diğeri 5 cm kist olmuştu. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım doktor tavsiyesi üzerine. Adet olunca yine gittim kist gitmiş. Tekrar klomene başladık ama bu ay da olmazsa bi rahim filmi çekelim sonra aşılama yapalım dedi. Ama ben kararsızım yaptırmakta. Para için diyorlar gibime geliyor
Çatlatma iğnesi kullandırmadı yani. Bende ilk kez bugün başladım klomene bakalım nolucak. İnşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın ama olmazsa çektir rahim filmini ne yapacağına sonuca göre karar verirsin canım. Doktoruna güvenmen önemli

Çatlatma iğnesi kullandırmadı yani. Bende ilk kez bugün başladım klomene bakalım nolucak. İnşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın ama olmazsa çektir rahim filmini ne yapacağına sonuca göre karar verirsin canım. Doktoruna güvenmen önemli
Çatlatma iğnesi yapıldı ama bitanesi çatlamadan kist olup büyümüş. O yüzden korundum 1 ay yine boşa gitti. 1 sene oldu artık o kadar sıkıldım ki. O ay hergün ovulasyon testi de yapmıştım iğneden önce olursa kaçırmayayım diye ama bu ay o heyeca yok bıktım heralde artık

Rahim filmini de o hastanede anesteziyle yapıyorlarmış 5 dk uyutucaz dedi. Ben hiç anestezi almadım korkuyorum uyanamassam vs ameliyat gibi geldi

Çatlatma iğnesi yapıldı ama bitanesi çatlamadan kist olup büyümüş. O yüzden korundum 1 ay yine boşa gitti. 1 sene oldu artık o kadar sıkıldım ki. O ay hergün ovulasyon testi de yapmıştım iğneden önce olursa kaçırmayayım diye ama bu ay o heyeca yok bıktım heralde artık
Aaa çatlatöa iğnesine rağmen çatlamayıp kist olabileceğini bilmiyodum. Korktum şimdi :KK43: geçmiş olsun. Ben yedi aydır istiyorum doktora üç aydır gidiyorum klomene yeni başlıyorum ben bile yoruldum. Hayatında ilaç kullanmamış bi insanım. Önce rahim çok güzel sorun yok dendi ve şikayetlerim vardı zaten iltihap çıktı onun için kullandığım antibiyyotikler mahfetti beni. Sonrali ay hormonlara baktım prolaktin tavan bu defa dostinexe başladım baş dönmesi halsizlik göz kararması... prolaktini düşürdük bu defa adetim gelmez hala düzensiz yumurtlamada sorun var dendi haydi adet söktürücü ve klomen ilaç ilaç ilaç gerçekten yormaya başladı hem beynimi hem vücudumu. Eşimde de ileri hareket sorunu çıktı gelsin ilaçlar keçiboynuzlar ballar cevizler. Allah yardımcımız olsun. Sizin için son olur inşallah bu ay kavuşursunuz

X