Heyecanlandım resmen hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göreliminşallah. Bu kadar bekleyiş uğraş üzüntüden sonra nasıl bi duygu acaba çok merak ediyorum bizede nasip olur inşallah Amiin
Çok teşekkür ederim canım :) Tabi insan çok seviniyor ama inanamıyor da bir yandan... Herhalde kalp atışını duyana kadar böyle olacak canım... Elhamdulillah ama hiçbir zaman hamile olamayacakmışım gibi geliyordu, yine se umutsuzluğa kapılmamak lazımmış :)
Ya cok sevindim bakmadan once dua ediyorum insallah hamiledir diye hayirli olsun canimmm
Çok teşekkür ederim canım ya, Allah razı olsun, dualar sayesinde hep, elhamdulillah :)
Oooo oleeey
Hadi hayırlı olsun canım, bekliyorduk bu haberi.
Çok şükür canım çok mutluyum elhamdulillah :) inşallah senden de alacağız güzel haberleri :) umutsuzluk yok :)
Yaaa çok sevindim gerçekten inşallah sürekli artış gösterir kimsenin hayalleri yıkılmasın :)
Amin, Rabbim kimseye acı yaşatmasın. Her isteyeni sağlık sıhhat ve hayırla kavuştursun inşallah... :)
Evet canım, yorumun çok mutlu etmişti gerçekten, hala inanamıyorum, ilginç bir hismiş ya :)
Canım belirtilerin var mı peki? Ağrın, akıntın vs?
Canım belirti takip etmedim kendimde, zaten edebilecek halde değilim. Çok yüksek dozajda progestan kullanıyorum (vajinal 600mg günde). Akıntı var mı yok mu bilmiyorum o yüzden. Progestan baç dönmesi uyku filan da yaptığı için ilaçtan mı belirti mi anlamam mümkün değildi.
Ama çok şiddetli ağrım var, zaten iğneyi vurulduğumdan beri bir sancım vardı ama son birkaç gündür artarak çoğalıyordu, adet sancısı gibi. Belime vuruyor. Ayaklarımı uzatamıyorum mesela..
Bir de tiksindim yemekten iki üç gündür, bulantı gibi böyle yemek düşününce içim kalkıyor. Dün akşam yemeği yiyemedim mesela, evde tektim, mutfağa giremedim o tiksinti hissinden dolayı