Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrardan çok geçmiş olsun. İyi gelecektir eminim. Gönlünü ferah tut canım. Canlı bi tane bile olsa yetiyor zaten. Rabbim nasip edince...

Benim doktor demedi ama ben eşimden keçiboynuzu pekmezi yemesini rica ettin günde bir yemek kaşığı sabahları yiyordu aç karnına. Kilo aldı filan. Ben de internette yüksek kolesterole sebep veriyormuş diye okumuştum, kilo alınca hemen kestik onu, korktuk... Sadece cevizli sucuk, incir, kuruyemiş filan yiyor akşamları şimdi.
Sizede çok çol geçmiş olsun. Bende korkuyorum birden birede bu kadar çok şey ağır gelir mi acaba diye ama aynı şeyleri yapanda bi çok kişi var bakalım daha dün başladık zaten 2 ay sonra tekrar spermiogram yaparız demiş. Bizimde ileri hareket çok sorun %5 :KK43: hatta bunu öğrendikten sonra acaba boş yere klomen kullanmaya başlamasam mı diye düşündüm. Siz sperm testini tekrarladınız mı canım

Sizede çok çol geçmiş olsun. Bende korkuyorum birden birede bu kadar çok şey ağır gelir mi acaba diye ama aynı şeyleri yapanda bi çok kişi var bakalım daha dün başladık zaten 2 ay sonra tekrar spermiogram yaparız demiş. Bizimde ileri hareket çok sorun %5 :KK43: hatta bunu öğrendikten sonra acaba boş yere klomen kullanmaya başlamasam mı diye düşündüm. Siz sperm testini tekrarladınız mı canım
Tekrarladık, çok büyük bir gelişim olmadı bizdr malesef, hatta ikinci yapışta da morfoloji tekrar 0 çıktı, moralim çok bozulmuştu..

Boşuna kullanıyor gibi düşünme canım, hem emin ol doğal yolla olmayacak olsa pat diye söyler doktor tüp bebek diye..

Bu arada kızlar benim sancılarım arttı. Aynen adet olacak gibiyim... Hayırlısı artık...
Canım benim de birebir aynı. Normalde ben adet zamanları çok ağrı da çekmem, böyle ağrım olunca 2 3 saat sonda direk kanama başlar. Ondan dolayı biraz umutsuzum.

Sabah ilk idrarla test yapıyor muyuz şimdiiiii? :halay:

Canım benim de birebir aynı. Normalde ben adet zamanları çok ağrı da çekmem, böyle ağrım olunca 2 3 saat sonda direk kanama başlar. Ondan dolayı biraz umutsuzum.

Sabah ilk idrarla test yapıyor muyuz şimdiiiii? :halay:
Evet, yarın sabaha kötü bir süprizle uyanmazsam tabi :duduk:

Peki ilk iliski o 36 saat sonra olan yogun akintidan sonra mi oldu canim yani tam 36. Saatmi girdiniz iliskiye... yaa bide sunu sorucam belinin altina yastik falan koydunmuu... bacaklarini falan dikerek... kimisi yap diyor kimisi o ilk anda kapiyor gerek yok falan diyor... kizima hamile kaldigimda ben koymustum yastikk bacaklarimi dikmistim ama gerek yok diyende var, bazen diyorum amann koymaa dön arkani uyuu :)))

Bence faydası var arkadaşım ya yastık koy ya da bacakları kaldır

Kızlar beb uyanır uyanmaz testimi yaptım, bir bakın bakalım çizgi görüyor musunuz:rolleyes:

Eklentiler

• 20180331_062619.jpg
    20180331_062619.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 46
Evet Cnm daha belirgin bu kez hadi hayırlı olsun
Eşim uyansın kan vermeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım ama bana çizgi varmış gibi geliyor sanki, kanda pozitifi görürsem sakinleşirim anca... Renkleri koyulaştırdım biraz, var değil mi çizgi ya :confused:

Eklentiler

• Screenshot_20180331-072705.png
    Screenshot_20180331-072705.png
    240,6 KB · Görüntüleme: 44
Eşim uyansın kan vermeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım ama bana çizgi varmış gibi geliyor sanki, kanda pozitifi görürsem sakinleşirim anca... Renkleri koyulaştırdım biraz, var değil mi çizgi ya :confused:
Cnm ciZgi kesin var eşime resmî gösterdim o bile gördü :))))düşün artık kaçıncı günün bu gün

Cnm 12 ci günün bu gün yarın sabah testi tekrarlayıp yarın sabah kan versen değerin biraz artsın çok dusuk çıkarsa birde ona strese girersin

X