- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.361
Bu arada kızlar benim sancılarım arttı. Aynen adet olacak gibiyim... Hayırlısı artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizede çok çol geçmiş olsun. Bende korkuyorum birden birede bu kadar çok şey ağır gelir mi acaba diye ama aynı şeyleri yapanda bi çok kişi var bakalım daha dün başladık zaten 2 ay sonra tekrar spermiogram yaparız demiş. Bizimde ileri hareket çok sorun %5 hatta bunu öğrendikten sonra acaba boş yere klomen kullanmaya başlamasam mı diye düşündüm. Siz sperm testini tekrarladınız mı canımTekrardan çok geçmiş olsun. İyi gelecektir eminim. Gönlünü ferah tut canım. Canlı bi tane bile olsa yetiyor zaten. Rabbim nasip edince...
Benim doktor demedi ama ben eşimden keçiboynuzu pekmezi yemesini rica ettin günde bir yemek kaşığı sabahları yiyordu aç karnına. Kilo aldı filan. Ben de internette yüksek kolesterole sebep veriyormuş diye okumuştum, kilo alınca hemen kestik onu, korktuk... Sadece cevizli sucuk, incir, kuruyemiş filan yiyor akşamları şimdi.
Canım inşallah güzel haberlerini alırız bu bekleyiş sonunda da bizede umut olurEvet 36 saat sonra ilişki dedi :) hayırlısıyla inşallah ama çok zor stresli bekleyiş
Tekrarladık, çok büyük bir gelişim olmadı bizdr malesef, hatta ikinci yapışta da morfoloji tekrar 0 çıktı, moralim çok bozulmuştu..Sizede çok çol geçmiş olsun. Bende korkuyorum birden birede bu kadar çok şey ağır gelir mi acaba diye ama aynı şeyleri yapanda bi çok kişi var bakalım daha dün başladık zaten 2 ay sonra tekrar spermiogram yaparız demiş. Bizimde ileri hareket çok sorun %5 hatta bunu öğrendikten sonra acaba boş yere klomen kullanmaya başlamasam mı diye düşündüm. Siz sperm testini tekrarladınız mı canım
Canım merhaba hayırlısıyla kucağına da alırsın bebisini inşallah senin çatlatma iğnesi nden sonra ilişki durumun nasıl oldu canımSağol Cnm sizlerde test yapın da sevinelim can :)
Canım benim de birebir aynı. Normalde ben adet zamanları çok ağrı da çekmem, böyle ağrım olunca 2 3 saat sonda direk kanama başlar. Ondan dolayı biraz umutsuzum.Bu arada kızlar benim sancılarım arttı. Aynen adet olacak gibiyim... Hayırlısı artık...
Evet, yarın sabaha kötü bir süprizle uyanmazsam tabiCanım benim de birebir aynı. Normalde ben adet zamanları çok ağrı da çekmem, böyle ağrım olunca 2 3 saat sonda direk kanama başlar. Ondan dolayı biraz umutsuzum.
Sabah ilk idrarla test yapıyor muyuz şimdiiiii?
Ay hadi inşallah çift çizgiEvet, yarın sabaha kötü bir süprizle uyanmazsam tabi
Hazırladım canım, sabahı bekliyorum. Benim 11. Senin 12.gün. Benim çıkmasa bile sende çıkabilir gibi hissediyorum :))
Hadi bakalım yarın güzel haberlerle görüşmek üzereHazırladım canım, sabahı bekliyorum. Benim 11. Senin 12.gün. Benim çıkmasa bile sende çıkabilir gibi hissediyorum :))
Ayy umarım yarın sabaha kırmızı kartla uyanmayız
İğneyi akşam on da yapıldım ertesi sabahı dahil 3 gün üst üste oldu birliktelikCanım merhaba hayırlısıyla kucağına da alırsın bebisini inşallah senin çatlatma iğnesi nden sonra ilişki durumun nasıl oldu canım
Peki ilk iliski o 36 saat sonra olan yogun akintidan sonra mi oldu canim yani tam 36. Saatmi girdiniz iliskiye... yaa bide sunu sorucam belinin altina yastik falan koydunmuu... bacaklarini falan dikerek... kimisi yap diyor kimisi o ilk anda kapiyor gerek yok falan diyor... kizima hamile kaldigimda ben koymustum yastikk bacaklarimi dikmistim ama gerek yok diyende var, bazen diyorum amann koymaa dön arkani uyuu :)))
Evet Cnm daha belirgin bu kez hadi hayırlı olsunKızlar beb uyanır uyanmaz testimi yaptım, bir bakın bakalım çizgi görüyor musunuz
Eşim uyansın kan vermeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım ama bana çizgi varmış gibi geliyor sanki, kanda pozitifi görürsem sakinleşirim anca... Renkleri koyulaştırdım biraz, var değil mi çizgi yaEvet Cnm daha belirgin bu kez hadi hayırlı olsun
Cnm ciZgi kesin var eşime resmî gösterdim o bile gördü :))))düşün artık kaçıncı günün bu günEşim uyansın kan vermeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım ama bana çizgi varmış gibi geliyor sanki, kanda pozitifi görürsem sakinleşirim anca... Renkleri koyulaştırdım biraz, var değil mi çizgi ya
Hadi ya, benim eşim çizgi yok, heyecanlanma hemen filan demiştiCnm ciZgi kesin var eşime resmî gösterdim o bile gördü :))))düşün artık kaçıncı günün bu gün
Benimki önce öyleydi benden alıştı galiba ama bence hamilesin iğnenin 12 günü iğnenin etkisi ile pozitif çıksa bile rengi koyulaşmaz ve çok çok silik oluyoHadi ya, benim eşim çizgi yok, heyecanlanma hemen filan demişti
İğneden sonraki 12.günüm canım..