Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ben 1 yıldır düşünüyordum olmadı ekim ayında doktor a gittim polistik over dedi çatlatma iğnesi ve klomen kullandım o ay hamile kaldım ama kalbi durduğu icin 7,8 haftalık kürtaj oldum sonrasında kanamam çok oldu vs tedavi oldum gecem ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum ama şansım dusuk tu cunku iğneyi erken vuruldum eşim şehir dışına çıktı olmadı bu ay da klomen +çatlatma iğnesi oldum geçen ay adetimin 8 günü iğneyi vuruldum düşün çok saçmaydı :) bu kez 15 günü ancak gelişti yumurta 17 mm civarı oldu sabah erken baktı akşam da iğne günde 2,3 mm büyüyor zaten aksama kadar 19 mm olur diye düşündük böyle oldu :)
Konuşmanla umut oldun nedense içime :) bende adetin 3. Günü klomen başladım her gün 1 tane 5 gün kullandım :) şimdi 2 hafta beklemek off off :) heyavandan uyuyamıyorum

Konuşmanla umut oldun nedense içime :) bende adetin 3. Günü klomen başladım her gün 1 tane 5 gün kullandım :) şimdi 2 hafta beklemek off off :) heyavandan uyuyamıyorum
Aynen Cnm bilmezmiyim günler geçmek bilmez o arada kendimde belirti aramaktan kafayı yedim :) yoğun bel agrisi ve sivilce birde kasigimda sancı olunca adet olacağım dedim umudum kalmadı birde kışlar çok asabiydim

kerem34gul kerem34gul hepimize çok güzel umut oldu ya, ne iyi geldi dimi mutlu bir haber almak? :)

ben de 3.günü başladım, her gun 1 tane 5 gün kullandım. ilaç bitince solda 2 yumurtam oluşmuştu. 23mm ve 17mm. o günde iğne yaptılar.

kızlar nedir bu inofolic ve progestan? her forumda görüyorum.
Pkolular için bir folik asit bu inofolic canım. Ben de kullanıyorum 1,5yıldır. Sabah akşam, ayda toplam 3 kutu içiyorum.. Biraz pahalı, o yüzden doktora sorup kullanmak daha iyi. Şart değilse hiç başlamayın...

Progestan da döllenen yumurtanın rahme tutunmasına destek oluyor. Yoksa da adet gördürüyor eğer kendi kendine göremiyorsan. Bir de rahim duravı inceliği varsa onu kalınlaştırıyor. Normalde bunu düşük tehlikesi olan hamilelere veriyorlar. Ben bunu da kullanıyorum günde 600mg, yan etkileri çok çok fazla, perişan ediyor insanı :KK43:

Pkolular için bir folik asit bu inofolic canım. Ben de kullanıyorum 1,5yıldır. Sabah akşam, ayda toplam 3 kutu içiyorum.. Biraz pahalı, o yüzden doktora sorup kullanmak daha iyi. Şart değilse hiç başlamayın...

Progestan da döllenen yumurtanın rahme tutunmasına destek oluyor. Yoksa da adet gördürüyor eğer kendi kendine göremiyorsan. Bir de rahim duravı inceliği varsa onu kalınlaştırıyor. Normalde bunu düşük tehlikesi olan hamilelere veriyorlar. Ben bunu da kullanıyorum günde 600mg, yan etkileri çok çok fazla, perişan ediyor insanı :KK43:
bu bilgiler çok iyi oldu canım.

ben de folik asit kullanıyorum ama doktor bir isim vs vermemişti. bende solgar'ınkini almıştım, içinde 100 tane var. günde 1 tane içiyorum.

progestan'la da ilgili bir şey demedi hiç doktor, ihtiyac görmedi herhalde. anlamadım. keske bana da verseydi, döllenmiş yumurta varsa tuttururdu belki onu :)

bu bilgiler çok iyi oldu canım.

ben de folik asit kullanıyorum ama doktor bir isim vs vermemişti. bende solgar'ınkini almıştım, içinde 100 tane var. günde 1 tane içiyorum.

progestan'la da ilgili bir şey demedi hiç doktor, ihtiyac görmedi herhalde. anlamadım. keske bana da verseydi, döllenmiş yumurta varsa tuttururdu belki onu :)
Canım eğer duvar kalınlığı iyiyse kullanmamak lazım, çünkü nasıl fazla inceyken tutunamıyorsa fazla kalınken de tutunamıyor. İhtiyaç olmasın inşallah, ilaç sonuçta ve çok fazla yan etkisi var...

İnofolic de bir kutu 10gün içiliyor ve kutusu 40küsür lira. Aylık 130lira filan sadece buna gidiyor ve başladın mı hiç ihmal etmemen lazım. Sen başladığından devam et bence canım...

Canım eğer duvar kalınlığı iyiyse kullanmamak lazım, çünkü nasıl fazla inceyken tutunamıyorsa fazla kalınken de tutunamıyor. İhtiyaç olmasın inşallah, ilaç sonuçta ve çok fazla yan etkisi var...

İnofolic de bir kutu 10gün içiliyor ve kutusu 40küsür lira. Aylık 130lira filan sadece buna gidiyor ve başladın mı hiç ihmal etmemen lazım. Sen başladığından devam et bence canım...
ooo inofolic ne kadar pahalıymış :KK43: aile bütçesinde adeta bir fatura kadar yer kaplayan bir kalem..
allah hepimize yardım etsin gerçekten, bu işler zaten masraflıymış biraz.. :KK43:

ooo inofolic ne kadar pahalıymış :KK43: aile bütçesinde adeta bir fatura kadar yer kaplayan bir kalem..
allah hepimize yardım etsin gerçekten, bu işler zaten masraflıymış biraz.. :KK43:
Evet canım ya... Eşime de vitamin verdi doktor, onda da ufak sıkıntılar var. Geçenlerde ona da zam gelmiş, 200lere çıkmış fiyatı... Gerçekten hepsi eklenince bütçeyi çok sarsıyorlar... İsyan ettim geçen gittiğimde doktora :-)

Cnm bi zararı yokki kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor iceriginde folik asit te var tabiki doktor a danışmak iyidir ama çatlatma iğnesi klomen vs kullanıyorsak demekki inofolic combi ye de ihtiyaç oluyor :)

X