Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlatamadım dur ozelden yazayım :)))) ama yastık koymadim en az yarım saat yattık kalkmadım hic
biz de bu ay denedikten sonra yattık, bacaklarımı da havaya kaldırdım :)))

doktora söyledim de çok dalga geçti, hiç bir etkisi yok öyle durumların. o çok saniyelik bir şey zaten falan dedi.

canım sanki var bir şeyler, ama umut vermek de istemiyorum. başka testin var değil mi evde? yarın sabah ilk idrarla yeniden tekrarla, bence yarın daha net belli olacak :)
Ben dün iğne oldum 12 de öğlen sadece hafif kasık ağrım olup geçiyor akıntı felanyok normal mi acaba

canım sanki var bir şeyler, ama umut vermek de istemiyorum. başka testin var değil mi evde? yarın sabah ilk idrarla yeniden tekrarla, bence yarın daha net belli olacak :)
Testim var, yarın yapacağım inşallah :KK200:
Olsun yine de mutlu oldum canım, bir umut işte :-) sen de yarın test yapacaksın dimi :halay:

Yorumun için sağol canım. İnsan çizgiyi görmek isteyerek bakınca çizgi görüyor. Size de o yüzden fotoğrafını atmak istedim ama net bir fikir de edinemiyor insan işte. Bakalım yarın ola hayrola :KK36:
Cnm yarın Tekrarla bakalım haydı guzel haberler alalım bizde chloen le senden bir Gun sonrayız

Kist yapmisti geçen ay kullandigim klomenn... bende sogan kuru yapinca tam adetime 15 gun kala ara kanamam oldu 6 gun surdu insallah kisti atmisimdir o kanamamla... sali gunu falan doktora gidicem bakalim kist gitmismi diye... birde adetimi zamaninda olurmuyum acaba diyee.... doktora telefonda sordugumda adet degil o ara kanama demisti... insallah adetimi etkilemezde olurum gunumde canimm... senin arkandan gelicem benn :KK66:)
İnşallah canım peş peşe güzel haberler alırız. Benim klomen bu ay kaldı doktorum şehir dışına çıkmış pazartesi gelecekmiş pazartesi günü de adetimin 4. Günü :110:

Kuuzm ya işallah bizde sen gibi güzel haberi alırız dün avm ye gitmiştik cocuk mağazasına gırdım ve giysi aldım içimden geldi allahım bizede nasıp etsin
İnsallah cnmmmm tüm kalbim le diliyorum :) ne zaman test yapican su bir hafta çabuk geçsin istiyorum offff cunku az çok herkesin belli olur hamis ise

canım klomen kullanmışmıydın bu ay sendr birde bu kaçıncı çatlatma iğnendi
Cnm ben 1 yıldır düşünüyordum olmadı ekim ayında doktor a gittim polistik over dedi çatlatma iğnesi ve klomen kullandım o ay hamile kaldım ama kalbi durduğu icin 7,8 haftalık kürtaj oldum sonrasında kanamam çok oldu vs tedavi oldum gecem ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum ama şansım dusuk tu cunku iğneyi erken vuruldum eşim şehir dışına çıktı olmadı bu ay da klomen +çatlatma iğnesi oldum geçen ay adetimin 8 günü iğneyi vuruldum düşün çok saçmaydı :) bu kez 15 günü ancak gelişti yumurta 17 mm civarı oldu sabah erken baktı akşam da iğne günde 2,3 mm büyüyor zaten aksama kadar 19 mm olur diye düşündük böyle oldu :)

Cnm ben 1 yıldır düşünüyordum olmadı ekim ayında doktor a gittim polistik over dedi çatlatma iğnesi ve klomen kullandım o ay hamile kaldım ama kalbi durduğu icin 7,8 haftalık kürtaj oldum sonrasında kanamam çok oldu vs tedavi oldum gecem ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum ama şansım dusuk tu cunku iğneyi erken vuruldum eşim şehir dışına çıktı olmadı bu ay da klomen +çatlatma iğnesi oldum geçen ay adetimin 8 günü iğneyi vuruldum düşün çok saçmaydı :) bu kez 15 günü ancak gelişti yumurta 17 mm civarı oldu sabah erken baktı akşam da iğne günde 2,3 mm büyüyor zaten aksama kadar 19 mm olur diye düşündük böyle oldu :)
Canim degerin yukselmis cok sevindim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
İnofolic ya da progestan kullaniyo muydun

X