Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah Cnm insallah herşey güzel olur :)

Hayırlı olsun canım. Adetinin geçmesini bekle Keseyi görmek icin.

Darısı başımıza insallah. Klomen kullandım ben de, Çatlatma iğnesinden sonra benim de 8. Günüm bugun. 6-7 gun var insallah hemen arkandan gelirim ben de.
—Aminnnnnn—

İğnenin 9.gunundeyim yarın dan sonra gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum regl gününe 12 gün var ama merak ediyorum

Bekle istersen iğneyi vurduktan en az 12 gun geçmesi gerekiyormuş diye okumuştum internette. İğnenin etkisi ile pozitif çıkabilir şimdi. Ben de bekliyorum 8 gun oldu çatlatma iğnesinden beri. Beklemek cok sıkıcı ama mecbur.

İğnenin 9.gunundeyim yarın dan sonra gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum regl gününe 12 gün var ama merak ediyorum
Çok erken c
aynen kese icin acele etmeyeceğim kanamam olmadığı sürece doktora gitmeyecegim Cnm . Hadi insallah seninde günün az kaldı sayılır diğer arkadaşların da en geç 5 gün içinde burda birçok hamile haberi alacağız insallah

Değil gününe de çok varmış Cnm benim 3 gün kaldı diye yaptım 12,13 günlerde pozitifi gördüm hakkında hayırlısı test yapma yada yapma ne desek boş insan umud edip yapmak istiyor :)

İnsallah insallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte. O kadar cok dua ediyorum ki.. bebeğimin kalbi durunca kürtajdan sonra cok kötü oldum. Dua ettikçe içime huzur doluyor. Rahatlıyorum.

Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin insallah sen de saglıkla bebişini kucağına alırsın.

Kaç haftalık kürtaj olmustun sen ben 8 haftalık kalbi durdu

Kizlar ben 4 gun once vuruldum ignemi ve Hafif kanamam var sizlerde de oldu mu ? Cikolata kistim icin sogan Suyu’nun iciyorum ondan mi catlatma ignesinden mi bilemedim
Soğan suyu içenlerde duymuştum kanama Keske iğneyi yapıldıktan sonra içmedeydin yanlış bilmiyorsam o adetli iken başlanıyor hakkında hayırlısı Cnm

Allah razı olsun Cnm insallah rabbim sanada kısmet eder seviniriz ağlarız :) yaptıracağım Cnm insallah artmıştır değerim sağlıklı olur bebeğim dualarını benden esirgeme olurmu

Allah razı olsun Cnm insallah rabbim sanada kısmet eder seviniriz ağlarız :) yaptıracağım Cnm insallah artmıştır değerim sağlıklı olur bebeğim dualarını benden esirgeme olurmu

Dua etmem mi delimisin allah mutluluk sağlıkla evladını kucağına almayı mis gibi koklamayı sana ve isteyen herkese nasip etsin değerlerin hep sağlıkla artsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…