- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.121
Cnm insallah insallah hamilesindirOfff kuuzm valla bildiğin herhangi adet olacak gıbı agrıyor ahh cnm bekliyorum, senı dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm insallah insallah hamilesindirOfff kuuzm valla bildiğin herhangi adet olacak gıbı agrıyor ahh cnm bekliyorum, senı dua ediyorum
Cnm internette gördüm bu yazıyo benim yumurtlama günümün 12 günü hamileyimmm insallah iste küçük te olsa şüphe iğnenin etkisi bu kadar olmaz herhalde 13 gün oluyor
İnşallah hamilesindir canım Allah bi hayal kırıklığı daha yaşatmasınCnm internette gördüm bu yazıyo benim yumurtlama günümün 12 günü hamileyimmm insallah iste küçük te olsa şüphe iğnenin etkisi bu kadar olmaz herhalde 13 gün oluyor
İnşallah hamilesindir canım Allah bi hayal kırıklığı daha yaşatmasın
Allah razı olsun kızlar rabbim bu mutluluğu herkese yaşatır insallah bir an önce eşim eve gelsin istiyorum mmmkerem34gul hamilesin canım, tebrik ederim
Yaaa canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah .Allah razı olsun kızlar rabbim bu mutluluğu herkese yaşatır insallah bir an önce eşim eve gelsin istiyorum mmm
Allah razı olsun Cnm insallah sende hamilesin birlikte sevineceğiz test aldın mıYaaa canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah .
canım benim hastanede çalışan arkadaşıma sordum 5 ve üstü gebeymiş hadi gözün aydın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Umut oldun hala cok seviniyorum kuuzm bize de dua et nolurYaaa canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah .
Sağol Cnm Allah razı olsun biliyorum korku iste iğnenin etkisi kalmışmidir diye :)canım benim hastanede çalışan arkadaşıma sordum 5 ve üstü gebeymiş hadi gözün aydın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Cnm Allah razı olsun İnan dualarım sizinle insallah burda sizin de güzel haberlerinizi okuyacağız insallahhh zaten burasıydı Cnm desteğim birbirimizin üzüntüsü ile üzülüp Sevinç’i ile mutlu olduk :)Umut oldun hala cok seviniyorum kuuzm bize de dua et nolur
Tebrik ederim hayırlı olsuuuuunn. Beklenen haber geldiAllah razı olsun kızlar rabbim bu mutluluğu herkese yaşatır insallah bir an önce eşim eve gelsin istiyorum mmm
Ben de umut doldum gerçekten yüzüm güldüUmut oldun hala cok seviniyorum kuuzm bize de dua et nolur
Yok almadım karar verdim günümün geçmesini beklicem . Yok çünkü öyle düşünüyorum yoksa da hemen olurum inşallah yeni döneme başlarım yeni ay yeni umutlarAllah razı olsun Cnm insallah sende hamilesin birlikte sevineceğiz test aldın mı
Tebrik ederim hayırlı olsuuuuunn. Beklenen haber geldi
cnmmmm çok çok sağol buradan sizi heyecanla takip edeceğim insallah güzel haberleri sürekli alacağız burdaBen de umut doldum gerçekten yüzüm güldü
Benim daha iğnenin 7.günü. Bana beklemek düşüyor birazcık daha
Ya ama ben meraktan çatlarım lütfenYok almadım karar verdim günümün geçmesini beklicem . Yok çünkü öyle düşünüyorum yoksa da hemen olurum inşallah yeni döneme başlarım yeni ay yeni umutlar
Eşin kaç gibi geliyor? Hazırladın mı hediyeciklerini?cnmmmm çok çok sağol buradan sizi heyecanla takip edeceğim insallah güzel haberleri sürekli alacağız burda
Kan tahlili olumsuz çıkarsa çok üzülürüm diye hediye hazırlamadım farklı birşeyler düşüneceğim artık :)Eşin kaç gibi geliyor? Hazırladın mı hediyeciklerini?
Cnmmmmmm çok sevindim bnce eşine söyleme şimdi 2gün daha sabret değerin 2ye katlasın kesinleşsin öyle söyle yoksa sonrasında daha çok üzülme diye diyorum sakın yanlış anlama beni çok sevndm cnm ama işte önemli olan sende biliyorsun ki o değerin 2ye katlaması[/ yok kuzum neden yanlış anlayayım burda sizler kadar acimi kimse anlayamaz Sevinç’imi de anladım demek istediği ni cevreme 9,10 haftalık olana kadar soylemiycem ama eşime bekleyemem bu gece soyliycem :)