- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.101
Ben iğne olduğum günü saymadım sayarsam 14 cu günüm bu gün CnmCanım cok tesekkur ederim. İğne olunan gün sayılıyor mu sayılmıyor mu, bu da bir diğer soruydu aklımdaki :) cevaplanmış olsun sayende
Sağol Cnm kızlar sonucu çok merak ediyorum hic birşey yapamıyorum heyacandanBurada beraber beklicez artık canım
Sağlık ocağında kan verdim Cnm cunku hastaneye gitme imkanım Yok kimseye söylemedim çevremde eğer pozitif ise eşim de akşam öğrenecek :))))Niye o kadar geç ki normalde 1saatte çıkıyor acilde verseydin keşke
İnşallah cnm hayırlı sonuçlar alırsınSağlık ocağında kan verdim Cnm cunku hastaneye gitme imkanım Yok kimseye söylemedim çevremde eğer pozitif ise eşim de akşam öğrenecek :))))
Eşin için sürprizli olaylar düşündün dimiiii :)))Sağlık ocağında kan verdim Cnm cunku hastaneye gitme imkanım Yok kimseye söylemedim çevremde eğer pozitif ise eşim de akşam öğrenecek :))))
Mrb. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Sizin iğneden sonra kasık ağrınız oldu mu? Benim klomen+ovitrelle tedavisinde 2. Ayım. Geçen ay böyle bi ağrı yaşamadım bugün ağrım var baya. İğneyi 5 gün önce olmuştumSağol Cnm kızlar sonucu çok merak ediyorum hic birşey yapamıyorum heyacandan
Evet düşündüm :) emzik yada patik alıp hediye paketi içine not sonuçlar bi çıksa kesinleşse ah ahhhEşin için sürprizli olaylar düşündün dimiiii :)))
Sağol Cnm Allah razı olsun evet bu ay çok şiddetli kasik agrilarim oldu iğneden sonda bir sure üşüttüm sandım :) insallah sende çift çizgiyi görüp güzel haberi alirsin Cnm birde sonuç çıksa ahhhMrb. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Sizin iğneden sonra kasık ağrınız oldu mu? Benim klomen+ovitrelle tedavisinde 2. Ayım. Geçen ay böyle bi ağrı yaşamadım bugün ağrım var baya. İğneyi 5 gün önce olmuştum
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın. Olunca da hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin. Sonucunuz inşallah hasretinizi sona erdirirSağol Cnm Allah razı olsun evet bu ay çok şiddetli kasik agrilarim oldu iğneden sonda bir sure üşüttüm sandım :) insallah sende çift çizgiyi görüp güzel haberi alirsin Cnm birde sonuç çıksa ahhh
Ohh süper, en azından yumurtaların catladığından emin oldunuz :)İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın. Olunca da hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin. Sonucunuz inşallah hasretinizi sona erdirirBende drdan geldim şükür bi sorun yokmuş ağrı yumurtaların çatlamasından kaynaklanır dedi.
Nedir durum, cıktı mı sonuc? Buraya yazarsın hemen dimi :))Sağol Cnm Allah razı olsun evet bu ay çok şiddetli kasik agrilarim oldu iğneden sonda bir sure üşüttüm sandım :) insallah sende çift çizgiyi görüp güzel haberi alirsin Cnm birde sonuç çıksa ahhh
Benim de bozuktu Cnm hatta umudum yoktu iğnenin 12 günü çift çizgiyi gördüm :) inss birde kan sonucum gelirse süper olacak :)))Kızlar yaa bnm adet olacakmıs gibi ağrım başladı bugun daha 8. İnci Gun iğne olalı moralim bozuldu
Offf kuuzm valla bildiğin herhangi adet olacak gıbı agrıyor ahh cnm bekliyorum, senı dua ediyorumBenim de bozuktu Cnm hatta umudum yoktu iğnenin 12 günü çift çizgiyi gördüm :) inss birde kan sonucum gelirse süper olacak :)))
Aaaa haydı hayırlı olsun cnm bnm cok sevindim hamılesın. Dua ediyordum sana tam yazdınKizlarrrrr sonuç çıktı 26.8 iğnenin 13 gününe göre değer nasıl hamileyim değil mi
canım sağlık ocağında hemşire veya doktor yokmu görüşebileceğinKizlarrrrr sonuç çıktı 26.8 iğnenin 13 gününe göre değer nasıl hamileyim değil mi
Allah razı olsun cnmmmmm rabbim sizlere de kısmet eder insallah ağlayacağım sankiAaaa haydı hayırlı olsun cnm bnm cok sevindim hamılesın. Dua ediyordum sana tam yazdın
Kizlarrrrr sonuç çıktı 26.8 iğnenin 13 gününe göre değer nasıl hamileyim değil mi