- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.061
Sağol Cnm Allah razı olsun :)bekliyoruz bizde hayırlı haberlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Cnm Allah razı olsun :)bekliyoruz bizde hayırlı haberlerini
Sağol Cnm biliyorum iyiki varsiniz destekleriniz sayesinde atlattım korkuyorum sonuç yanlış sa boşuna umitlendiysemHeyecanını paylaşıyoruz canım, haberlerini bekliyorum
İşallah cnm dua edecem sana meleğin yerleşmiştir sende bize dua etBir an önce yarın sabah olsun istiyorum kızlar :) içim içime sığmıyor eğer hamile isem inasallah eşime supriz yapacam yarın akşam :) tahlil den ve testten habersiz adet olacam diye stresliydim asabiydim adam öyle biliyor
Allah razı olsun Cnm etmezmiyim insallah rabbim bu güzel duyguyu en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatır sana herkese burada İnan guEl haberleri aldıkça hep kendim almış gibi sevindim :)İşallah cnm dua edecem sana meleğin yerleşmiştir sende bize dua et
Sanmıyorum iğneden dolayı basıma gelmedi ama bilmiyorum ki CnmKizlar catlatma ignesinden sonra 9.gunum hic agrim yoktu ama bugun kalcamda agri var bi sag bi sol igneden dolayi mi igneyi gobegimden vuruldum gerci
Cnm test aldın mı yapacaksın degilmi senden de gUEl haber bekliyorum :)Anladım canım olsun yarına kadar beta biraz daha yükselir en azından
Canım sorma ya bugün tam iş yerinden çıkacağım sırada bir toplantı çıktı saat sekizde bitti eczaneler kapanmıştı alamadımCnm test aldın mı yapacaksın degilmi senden de gUEl haber bekliyorum :)
Kuuzm adet için erken degil mı sıkma canınıKızlar benim alt taraflarda biraz ağrı başladı bu aksam. Böyle çok hafif regli olmadan önceki sızlanmalar gibi. Üfff
Agrilara takılma Cnm ben agrilar olunca ya üşüttümKızlar benim alt taraflarda biraz ağrı başladı bu aksam. Böyle çok hafif regli olmadan önceki sızlanmalar gibi. Üfff
Hayırlısı Cnm ise giderken al is yerinde yap olmaz mi meraktan catliycam :)Canım sorma ya bugün tam iş yerinden çıkacağım sırada bir toplantı çıktı saat sekizde bitti eczaneler kapanmıştı alamadım
Sabah yol üstünde alabileceğim bir yer yok ki yarın sabaha kaldı artık gerçi hiç umudum yok göğüs ağrım dışında hiçbirşeyim kalmadıHayırlısı Cnm ise giderken al is yerinde yap olmaz mi meraktan catliycam :)
Sen kalk hadi git kan verEki Görüntüle 2129621 Eki Görüntüle 2129620 Günaydın arkadaslar bi sabah ki test bir tik daha koyu belirgin
Canım hadi koş kan vermeyeEki Görüntüle 2129621 Eki Görüntüle 2129620 Günaydın arkadaslar bi sabah ki test bir tik daha koyu belirgin
Fark var degilmi kızlar iki test arasındaCanım hadi koş kan vermeye
Eki Görüntüle 2129621 Eki Görüntüle 2129620 Günaydın arkadaslar bi sabah ki test bir tik daha koyu belirgin