- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa yaşasın bak dedim sana umudunu kaybetme diye çok sevindim İnan kendim gibi sevindim hemen git kan varEki Görüntüle 2129154 Ben baya net görüyorum resimde zor gorunuyor
Çok sevindim darısı bizeKizlarrrrrr çok mutluyum cildiracak gibiyim test yaptım az önce pozitif
Çok şükür canım tabi ki allahtan umut kesilmez sürekli dualarımda zaten allah kimseyi aratmasın çok zormuşSen yinede pozitif bakmayi dene cok sukur sagliklisin Bir engel yok Sadece senin bu dunyadaki sinavin buymus bol dua et ve asilama tup bebek falan dene
İnsallah cnmmm AminnnnÇok sevindim darısı bize
Ya inanamıyorum nasıl test yaptım biliyormusun yapmayacaktım yoksa rüyamda test yapmışım çift çizgi sabah uyandım yapsam mi yapmasam mi yaptım ikinci ciZgi çıktı :)))) Allah razı olsun Cnm rabbim sizlere de kısmet eder insallah hep yanimdaydinizYaaaa yaşasın bak dedim sana umudunu kaybetme diye çok sevindim İnan kendim gibi sevindim hemen git kan var
Sende test yapsana birlikte sevinelim insallahhhhhhh gerçi ben daha sevinemiycem test doğru mu bu kez bebeğim sağlıklı miÇok şükür canım tabi ki allahtan umut kesilmez sürekli dualarımda zaten allah kimseyi aratmasın çok zormuş
Demek ki öyle bariz bir belirti yaşamadan da oluyormuş üzdün o kadar kendini kan testi yaptır bugünYa inanamıyorum nasıl test yaptım biliyormusun yapmayacaktım yoksa rüyamda test yapmışım çift çizgi sabah uyandım yapsam mi yapmasam mi yaptım ikinci ciZgi çıktı :)))) Allah razı olsun Cnm rabbim sizlere de kısmet eder insallah hep yanimdaydiniz
Cnm evet üzdüm ama artık hep olumsuzlugu o kadar çok yaşadım ki bu kez de olmadı dedimDemek ki öyle bariz bir belirti yaşamadan da oluyormuş üzdün o kadar kendini kan testi yaptır bugün
Canım benim sadece bel ağrım var birde bildiğin ara ara Adet sancısı çekiyorum sanırım adet olcam o yüzden yapmak istemiyorum negatifi görmemek için inşallaj sağlıkla alırsın kucağına kötü şeyler düşünmeSende test yapsana birlikte sevinelim insallahhhhhhh gerçi ben daha sevinemiycem test doğru mu bu kez bebeğim sağlıklı mi
Cnm bende de bel agrisi var aynen dün tüm gün kasiklarim sancılandı sivilce çıktı öyle düşünme yap nolur inanıyorum ben olacakCanım benim sadece bel ağrım var birde bildiğin ara ara Adet sancısı çekiyorum sanırım adet olcam o yüzden yapmak istemiyorum negatifi görmemek için inşallaj sağlıkla alırsın kucağına kötü şeyler düşünme
Ben görüyorum canım ikinci çizgiyi ama en sağlıklısı hemen bugün kan ver kafanda soru işareti kalmasınresimlerde gorunuyor mu ikinci ciZgi
İnşallah canım dur bakalım belki yarın sabah yaparım bendeCnm bende de bel agrisi var aynen dün tüm gün kasiklarim sancılandı sivilce çıktı öyle düşünme yap nolur inanıyorum ben olacak
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bence hemen Kan testi yap :))resimlerde gorunuyor mu ikinci ciZgi
Allah razı olsun Cnm aminnn yarın sabah kan tahlili yaptiricam eşime de akşam supriz olacak eğer varsa :)Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bence hemen Kan testi yap :))
Bu kadar erken evde yapılan testte çıkıyorsa Allah’ın izniyle vardır kendine dikkat et dinlen ağır kaldırma :))Allah razı olsun Cnm aminnn yarın sabah kan tahlili yaptiricam eşime de akşam supriz olacak eğer varsa :)
İnsallah Cnm amin rabbim seninde gönlüne göre verir insallahBu kadar erken evde yapılan testte çıkıyorsa Allah’ın izniyle vardır kendine dikkat et dinlen ağır kaldırma :))
Amin cümlemizin Canım buradan birileri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum hepimiz anne olmayı istiyoruz çünkü :)İnsallah Cnm amin rabbim seninde gönlüne göre verir insallah