Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A0CC714F-835C-4BE7-A89C-1478C5C1601C.jpeg Ben baya net görüyorum resimde zor gorunuyor

396FCE64-3A79-4B28-B16A-555F24BBF4ED.jpeg 18422AC3-5050-4B0D-B8D3-973D7C14548A.jpeg Gorebiliyorlusunuz kızlar ciZgi evde net gorunuyor iğnenin 12 günü 9 günüve 11 günü negatif ti hamilemiyim sındıiğnenin etkisi olabilir mi

Yaaaa yaşasın bak dedim sana umudunu kaybetme diye çok sevindim İnan kendim gibi sevindim hemen git kan var :KK76::KK76:
Ya inanamıyorum nasıl test yaptım biliyormusun yapmayacaktım yoksa rüyamda test yapmışım çift çizgi sabah uyandım yapsam mi yapmasam mi yaptım ikinci ciZgi çıktı :)))) Allah razı olsun Cnm rabbim sizlere de kısmet eder insallah hep yanimdaydiniz

Ya inanamıyorum nasıl test yaptım biliyormusun yapmayacaktım yoksa rüyamda test yapmışım çift çizgi sabah uyandım yapsam mi yapmasam mi yaptım ikinci ciZgi çıktı :)))) Allah razı olsun Cnm rabbim sizlere de kısmet eder insallah hep yanimdaydiniz
Demek ki öyle bariz bir belirti yaşamadan da oluyormuş üzdün o kadar kendini kan testi yaptır bugün

Sende test yapsana birlikte sevinelim insallahhhhhhh gerçi ben daha sevinemiycem test doğru mu bu kez bebeğim sağlıklı mi :KK43:
Canım benim sadece bel ağrım var birde bildiğin ara ara Adet sancısı çekiyorum sanırım adet olcam o yüzden yapmak istemiyorum negatifi görmemek için :110: inşallaj sağlıkla alırsın kucağına kötü şeyler düşünme

Canım benim sadece bel ağrım var birde bildiğin ara ara Adet sancısı çekiyorum sanırım adet olcam o yüzden yapmak istemiyorum negatifi görmemek için :110: inşallaj sağlıkla alırsın kucağına kötü şeyler düşünme
Cnm bende de bel agrisi var aynen dün tüm gün kasiklarim sancılandı sivilce çıktı öyle düşünme yap nolur :KK43: inanıyorum ben olacak

X