- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
AynenCanım akıntım şeffaf var hala eskisi kadar yoğun olmasa da sivilce belirti mi bilmiyorum ama sabah bir kalktım alnımda bir sivilce çıkmış birde dün geceden beri belim çok ağrıyor göğüslerim ile birlikte ama bunlar adet belirtiside olabilir biliyorsun kendimi ümitlendirmek istemiyorum
Bilmiyorum hiç cesaretim yok günümün geçmesini beklesem diyorum dayanabilirsemAynenyarın test yapacakmısin
Adet belirtileriyle birebir aynı olması ne kadar gıcık ya, psikolojimizle oynanıyor hepBilmiyorum hiç cesaretim yok günümün geçmesini beklesem diyorum dayanabilirsem
Aynen ya sinirlerim bozuldu valla kasık batması oluyormuş herkeste dünden beri kaşıklarımda batma oluyor mu diye kendimi dinliyorum ama yok öyle birşey bu aralar her anım belirti yaşıyor muyum acaba diye kendimi dinlemekle geçiyor belirsizlik ne kadar kötü birşey yaAdet belirtileriyle birebir aynı olması ne kadar gıcık ya, psikolojimizle oynanıyor hep
Kuzum banada ara ara kasık batması oluyor ama adet olacağım zamanda oluyordu o yuzden saymıyorum ben batmaya off allahım yardımcımız olsun bugun ıgne olalı 6 Gun oldu kendimde belırtı arayıp duruyorum birde başka şehre tasındım sıkıntıdan sureklı bunu dusnuyorumAynen ya sinirlerim bozuldu valla kasık batması oluyormuş herkeste dünden beri kaşıklarımda batma oluyor mu diye kendimi dinliyorum ama yok öyle birşey bu aralar her anım belirti yaşıyor muyum acaba diye kendimi dinlemekle geçiyor belirsizlik ne kadar kötü birşey ya
Allah daha fazla bekletmesin kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Beklerken kafayı sıyırcaz bu gidişleKuzum banada ara ara kasık batması oluyor ama adet olacağım zamanda oluyordu o yuzden saymıyorum ben batmaya off allahım yardımcımız olsun bugun ıgne olalı 6 Gun oldu kendimde belırtı arayıp duruyorum birde başka şehre tasındım sıkıntıdan sureklı bunu dusnuyorum
Sen kaç yıllık evlisin cnm ben 2.5yıllık evliyim olmadı hic korunmadımAllah daha fazla bekletmesin kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Beklerken kafayı sıyırcaz bu gidişle
Cnm sen de mı ayın 20 sinde vuruldun aynıyız, bende gecen hafta salı vuruldum yarın 7 Gun olacakBugun iğneden sonraki 6.günüm
Canım ben 3,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır korunmuyoruz 2 aydır da doktora gidiyorum işte görünürde bir problem yok herşeye bakıldı ama olmuyor bekliyoruz işteSen kaç yıllık evlisin cnm ben 2.5yıllık evliyim olmadı hic korunmadım
Ay cnm bnm sorun yok diyorlar ama olmuyor bnm 2.5 yılda yaşadıklarımı Bı Allah Bı ben bılırım 2 kere rahım filmi Bı acık ameliyat Bı laporoskopi oldum tup bebek yaparsak cocuk ölür ameliyat okursa kısır olursun dediler artık iyice psikolojim bızulmustu en son 5 milyara ameliyat oldum doktor müjdeyı verdi normal yollarla anne olabılceksın dedi 1 yıl gectı olmadı başka seher tasındım devlet hastanesine gittim hic bir sorun yok sebepsiz kısırlık dedi klomen ve çatlatma iğnesi verdi şimdi bekliyorumCanım ben 3,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır korunmuyoruz 2 aydır da doktora gidiyorum işte görünürde bir problem yok herşeye bakıldı ama olmuyor bekliyoruz işte
Bende bu ay yumurtam kendi geliştiği için çatlatma iğnesi yaptırdım. Ama olmazsa bir daha ki ay hem klomen hem çatlatma iğnesi isteyeceğim doktorumdan İnan geçen gün eşime diyorum ki keşke doktor dese ki şu problemin çar tedavi olman lazım ya da senin çocuğun olmaz uğraşma en azından ne yapacağımı bilirim ama böyle çok kötüAy cnm bnm sorun yok diyorlar ama olmuyor bnm 2.5 yılda yaşadıklarımı Bı Allah Bı ben bılırım 2 kere rahım filmi Bı acık ameliyat Bı laporoskopi oldum tup bebek yaparsak cocuk ölür ameliyat okursa kısır olursun dediler artık iyice psikolojim bızulmustu en son 5 milyara ameliyat oldum doktor müjdeyı verdi normal yollarla anne olabılceksın dedi 1 yıl gectı olmadı başka seher tasındım devlet hastanesine gittim hic bir sorun yok sebepsiz kısırlık dedi klomen ve çatlatma iğnesi verdi şimdi bekliyorum
Ay nen cnm klomenle ikisini iste ama ısallah gerek kalmaz hamış Oluruz hiç sorma. Cnm artık bende diyordum allahım kanserse soyşelesınler yada senın hastalığın su desinler diyordum ama allahım buyuk hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şimdı hic bi sorun yok diyorlar bakalımBende bu ay yumurtam kendi geliştiği için çatlatma iğnesi yaptırdım. Ama olmazsa bir daha ki ay hem klomen hem çatlatma iğnesi isteyeceğim doktorumdan İnan geçen gün eşime diyorum ki keşke doktor dese ki şu problemin çar tedavi olman lazım ya da senin çocuğun olmaz uğraşma en azından ne yapacağımı bilirim ama böyle çok kötü
Vardır elbette vakti zamanı onu bekliyor. Geçen gün doktorum diyor ki senin bir problemin yok çok rahat olur senin bebeğin ama senin bebek biraz nazlı tek sebebi o diyorAy nen cnm klomenle ikisini iste ama ısallah gerek kalmaz hamış Oluruz hiç sorma. Cnm artık bende diyordum allahım kanserse soyşelesınler yada senın hastalığın su desinler diyordum ama allahım buyuk hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şimdı hic bi sorun yok diyorlar bakalım
Canım ben de senin gibiydim nerdeyse 3 yıldır evliyiz ve problemim olmadığı halde çocuğum olmuyor bende çevremdekilere problemim Yok bir proplem olsa ona göre tedavi görürüm dedim ve 10 gün önce çikolata kistim oluştu söylediğime pişman oldumBende bu ay yumurtam kendi geliştiği için çatlatma iğnesi yaptırdım. Ama olmazsa bir daha ki ay hem klomen hem çatlatma iğnesi isteyeceğim doktorumdan İnan geçen gün eşime diyorum ki keşke doktor dese ki şu problemin çar tedavi olman lazım ya da senin çocuğun olmaz uğraşma en azından ne yapacağımı bilirim ama böyle çok kötü
Benim de bugun 6. Gün :) doktor ayın kaçında test yapabilirsiniz dedi size?Kuzum banada ara ara kasık batması oluyor ama adet olacağım zamanda oluyordu o yuzden saymıyorum ben batmaya off allahım yardımcımız olsun bugun ıgne olalı 6 Gun oldu kendimde belırtı arayıp duruyorum birde başka şehre tasındım sıkıntıdan sureklı bunu dusnuyorum
Çok geçmiş olsun canım İnan sıkıldım artık sadece doktorum dedi ki polikistik över başlangıcı var ama engel değil kilo almazsan problem yok olur diyor ama insan işte belirsizlik yıpratıyorCanım ben de senin gibiydim nerdeyse 3 yıldır evliyiz ve problemim olmadığı halde çocuğum olmuyor bende çevremdekilere problemim Yok bir proplem olsa ona göre tedavi görürüm dedim ve 10 gün önce çikolata kistim oluştu söylediğime pişman oldum
Aynen öyle kafayı yedim kaşığımda batma değil de sancı var bu gün galiba üşüttümAynen ya sinirlerim bozuldu valla kasık batması oluyormuş herkeste dünden beri kaşıklarımda batma oluyor mu diye kendimi dinliyorum ama yok öyle birşey bu aralar her anım belirti yaşıyor muyum acaba diye kendimi dinlemekle geçiyor belirsizlik ne kadar kötü birşey ya
Benim 11 gün oldu birde bana sor nasıl geciyor günlerKuzum banada ara ara kasık batması oluyor ama adet olacağım zamanda oluyordu o yuzden saymıyorum ben batmaya off allahım yardımcımız olsun bugun ıgne olalı 6 Gun oldu kendimde belırtı arayıp duruyorum birde başka şehre tasındım sıkıntıdan sureklı bunu dusnuyorum