Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah kontrolüm vardı yumurtam 16 mm olmuş akşam saat 10 da iğneyi yapılmamı söyledi doktor erken degilmi bir sakıncası olurmu yoksa zaten aksama kadar hatta yarına kadar 18,19 mm olurmu yumurta
Canim kafani karistirmak istemm ama 16 mm biraz kucuk gibi igne için... en az 18 mm de vuruluyor diye biliyorum... ama tabii vardir drun bi bildigi muhakkak... veya zamanlamayla ilgili doktorada esime uymuyo zaman falan dediysen acelemi ettiki acaba...dun demistinya hani zamanlama esinle ilgili bizede... yaa olacağı varsa olur zaten emin ol ne desek boş... bu arada tek yumurtanmi olustu bu ay senin...

Ben bu ay dr gitmedim ovilasyon testi aldım birde çörek otu kürünü kullandım hayıt otunu demledim içtim . Geçen ay 19-20 gün çatlamıştı yumurta bu ay 12 gün ovilasyon testim koyulaşmaya başladı işe yaramıştır İnşallah kürler
Ohh masallah hadi bakalimmm tam koyuyu yakaladiginda arka arkaya o iki gun calisin insallah vesile olur o kürler sanaa bu ayyy :))))

Komşuummmmm ne yaptın toplandimi yumoşlarınnn... nasil gectii... persembe diyordunn nasil gectiii kac yumurtan toplandii canimmm

Sağolasın komşum 4 tane elde edebildiler maalesef kistli tarafta 2 tane kaldı doktor çok uğraştım ama alamadım kiste zarar veririz diye dedi neyse buna da şükür bakalım her gün arayıp haber verecekler ne durum da diye inşallah sonuç iyi olur

Ohh masallah hadi bakalimmm tam koyuyu yakaladiginda arka arkaya o iki gun calisin insallah vesile olur o kürler sanaa bu ayyy :))))
İnşallah canım hayırlısı olsun bu ay çok takmıyorum olursa olur olmazsa da vardır rabbimin bi hikmeti inşallah sizleri içinde. Güzel haberler alırız sen adet oldun mu

Canim kafani karistirmak istemm ama 16 mm biraz kucuk gibi igne için... en az 18 mm de vuruluyor diye biliyorum... ama tabii vardir drun bi bildigi muhakkak... veya zamanlamayla ilgili doktorada esime uymuyo zaman falan dediysen acelemi ettiki acaba...dun demistinya hani zamanlama esinle ilgili bizede... yaa olacağı varsa olur zaten emin ol ne desek boş... bu arada tek yumurtanmi olustu bu ay senin...
Zaten Eşime göre de ayarlıyoruz Cnm ama bir buçuk günde 3 mm büyüdü bir günde de 2 mm buyur diye düşündü galiba cunku sabah erken gittim doktora aksam 10 buçuk gibi vuruldum hayırlısı Cnm bilmiyorum :KK43: ama bu ay klomenden mi bilmiyorum sağ tarafımda çok sancım oluyor bir haftadır yumurta büyürken agri olurmu

Sağolasın komşum 4 tane elde edebildiler maalesef kistli tarafta 2 tane kaldı doktor çok uğraştım ama alamadım kiste zarar veririz diye dedi neyse buna da şükür bakalım her gün arayıp haber verecekler ne durum da diye inşallah sonuç iyi olur
Hayırlısı rabbim gönlüne göre versin Cnm tüp bebek mi yaptırıyorsun

Hayırlısı rabbim gönlüne göre versin Cnm tüp bebek mi yaptırıyorsun

Evet canım bir işe girdik hayırlısı bakalım bugün aradılar 4 taneden 2 tanesi sağlıklı gözüküyor 1 tanesi kritik 1 tanesi de hiç oluşmamış pek ümidim kalmadı her zaman dilediğim gibi allahtan hayırlısı ile olsun hayırlı değilse hiç olmasın diye diliyorum

Evet canım bir işe girdik hayırlısı bakalım bugün aradılar 4 taneden 2 tanesi sağlıklı gözüküyor 1 tanesi kritik 1 tanesi de hiç oluşmamış pek ümidim kalmadı her zaman dilediğim gibi allahtan hayırlısı ile olsun hayırlı değilse hiç olmasın diye diliyorum
Hayırlısı Cnm insallah bu ay ikimiz hatta hepimiz birden bu ay gUEl haberi veririz :)

Evet 14 gun sonra test yap dedi ama o tarihten once ogrenmenin yolu yok mu asilama da 5. Gunum merakla beklitorum:))) aslinda adeti beklemek lazim evet hayal kirikligi yasamamak icin ama insan dayanamiyi isye
12-14 gün önce yapılan test yanıltıcı olabiliyor çünkü çatlatma iğnesi bhcg hormonu içeriyormuş cnm inş hayırlı sonuçlar alırız bnde bekliyorum 6gün kaldı

Bnde bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yaptrdm inş hayırlı sonuçlar alırız
Ayy inşallah ya. Ben bu ay rahim filmi çekindim birde çatlatma iğnesi vurundum doktor şansın yüksek dedi ama ümitlenmek isteniyorum. Milletin sancısı felan oluyormuş benim sadece çatlayacağı gün hafif sancım oldu sonra birşey yok acaba çatlamadı mı diyorum. Herhangi bir etkisi felan var mı sende.

Ayy inşallah ya. Ben bu ay rahim filmi çekindim birde çatlatma iğnesi vurundum doktor şansın yüksek dedi ama ümitlenmek isteniyorum. Milletin sancısı felan oluyormuş benim sadece çatlayacağı gün hafif sancım oldu sonra birşey yok acaba çatlamadı mı diyorum. Herhangi bir etkisi felan var mı sende.
Bnmde ara ara kasıklarım ağrıyor ama normaldede oluyor yani bu dönemde çok belirti aramamak lazım

10güne kadar vücütteb atılma süresi varmış cnm bnde bekliyorum
Kızlar 12 ci güne kadar iğnenin etkisi sürüyor erken test yapmayın yanıltıcı oluyor kesin sonuç icin en erken 13,14 cu gün test yapın ben gecen ay da yapıldım ama sonuç negatif olmustu insallah bu ay hayırlı haberi alırız

:dua:Ya ben sancıdan öluyorum galiba üşüttüm tam ovulasyon günüm etkiler mi gebeliğe engel mi hem böbreklerim hem kasiklarim sancılanıyor :KK43: amayumurta gibi şeffaf akıntıyı gördüminsallah yumurtam catladi :dua::dua:

X