Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol komşummm hepimiz kavusalim insallahhh... tabii veririm dunden beri inanilmaz adet sancim var sokemiyorum. Bu arada sen ignelerini oluyorsun degil mi dra gittin mi bi daha kac yumurtan olusmaya basladi ignelerle

Şimdilik 9-7 mm aralığında 5 yumurta 2 tane de ufak sonradan atağa kalkar da büyürlerse süper olur

Benım gecen ay bitane yumurtam olmustu ama catlatma iğnesı vermemstı aşırı sancım olmustu ve suu gıbı akıntım gelmişti dedım heralde catladı ama catlamamıs kıste donusmus. Sızın sanırım akıntı ve agrınız olmadı oyuzden catlamıs olablr
Benimde catlatma ignesi vuruldugum gun aksami bildigimiz yumurta aki gibi kocaman bi akintim oldu seffaf uzayan top halinde gibii... ve o gunden itibaren 4 gun inanilmaz gaz sancim agrim oldu karnimda... benimde kistemi donustu acabaa... sonra sen nasil kacinci gun adet oldun.. atabildinmi kisti... birde kac gun adetin gecikti gecen ay... yarinda olmazsam dra gitmetu dusunuyorum.. cunku benim hic sasmaz normalde 28 30 arasi adet dongum bugun 32. Gun

Canım doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış herhangi bir kist yok dedi büyük ihtimalle gebelik olabilir dedi ama kanda negatif çıktı
Bende gideyim diyorum yarina... benim hamilelik olsa kesin idrar testinde cikardi cunku iliski gunumu biliyorum ve ustunden 16 gun gecti... baskada iliski olmadi o hafta

Şimdilik 9-7 mm aralığında 5 yumurta 2 tane de ufak sonradan atağa kalkar da büyürlerse süper olur
Masallah canimm hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz... yumurta toplama haftaya olur o zaman hadi insallah herseyy dort dortluk ilerlerrrr arkadaşımm dualarimdasin

benimde 15.günüm , test yaptın mı? belki hamilesindir
Yapmaz miyim canim tabiki yaptim nerdeyse her gun.... hamilelik yok eminim.. olsa kesin cikardi artik silik bile degil kipkirmizi cikmasi lazim amaa maalesefffff

byyy byyy yumurta akı gıbıyse yumurtlamssndır büyük ihtimal benımkı su gıbıydı sarı renklı aşırı akıntı ve aşırı sancı sonra 10gun falan gectı gttm söktürücü verdı adetle attım kistii ama soğan kürüdü yapmıstım 3Gun falan doktor catladımı dıye cagırmadımı ? Adetlerın duzenlyse 2-3gun atar soncta hormon alıyoruz şaşması olağan

Bende gideyim diyorum yarina... benim hamilelik olsa kesin idrar testinde cikardi cunku iliski gunumu biliyorum ve ustunden 16 gun gecti... baskada iliski olmadi o hafta
Canım benim 6 gün geçti adetim hala olmadım doktor kistte yok dedi ama testlerim de negatif çıkıyor.Bazı arkadaşlar geç döllenme olmuş olabilir diyor bilmiyorum artık.

byyy byyy yumurta akı gıbıyse yumurtlamssndır büyük ihtimal benımkı su gıbıydı sarı renklı aşırı akıntı ve aşırı sancı sonra 10gun falan gectı gttm söktürücü verdı adetle attım kistii ama soğan kürüdü yapmıstım 3Gun falan doktor catladımı dıye cagırmadımı ? Adetlerın duzenlyse 2-3gun atar soncta hormon alıyoruz şaşması olağan
Bende o anda kesin yumurtladim dedim amaa bilmiyorumki neden o zaman adet olmadim.. normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus... neyse ben bikac gun daha bekleyimde gideyim dra canim

Canım benim 6 gün geçti adetim hala olmadım doktor kistte yok dedi ama testlerim de negatif çıkıyor.Bazı arkadaşlar geç döllenme olmuş olabilir diyor bilmiyorum artık.
Insallahh yaa gec dollenmedirr canim... haber ver mutlaka gidisatini

Masallah canimm hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz... yumurta toplama haftaya olur o zaman hadi insallah herseyy dort dortluk ilerlerrrr arkadaşımm dualarimdasin

Allah bin kere razı olsun şunu yazman bile mutlu etti beni önümüzdeki çarşamba sanırım toplanacak allah hepimize hayırlısıyla gönlümüzdekini versin öpüyorum gelişmeleri bildiricem :KK66:

Allah bin kere razı olsun şunu yazman bile mutlu etti beni önümüzdeki çarşamba sanırım toplanacak allah hepimize hayırlısıyla gönlümüzdekini versin öpüyorum gelişmeleri bildiricem :KK66:
Tabii mutlaka haberdar ett.. aminnn komsucummm insallah hepimizin gonlundekini versinn...

Bu arada az once idrarimi yaptiktan sonra peceteye bikac damla geldii galiba adet oluyorum en gec yarina sökerim tam sanirimm... ama adetimin 3. Gunu pazara gelecek malum doktorlar yok pazar günü... pazartesi 4. Gun gitsem gec olur mu kizlar yumurta takibi icin sizce

Bu arada az once idrarimi yaptiktan sonra peceteye bikac damla geldii galiba adet oluyorum en gec yarina sökerim tam sanirimm... ama adetimin 3. Gunu pazara gelecek malum doktorlar yok pazar günü... pazartesi 4. Gun gitsem gec olur mu kizlar yumurta takibi icin sizce

2. Veya 4. Günü başlanıyor yumurta takibine üzülme denk geliyor ama sen söyle 1-2 damla Perşembe geldi tam sökmedi diye

Cnm oluyor benim öyle oldu mecbur sıkıntı yapma

Slm kızlar banada yardmcı olurmsnz bgn çatlatma iğnemi yaptım soktor bana crinone jel de verdi (daha önce tüp bebekte kullanmıştım bebek olursa düşük önleyici) benim aklıma takılan soru şu doktor iğneden sonra jele başla ve adet olana kadar gün aşırı ilişki dedi peki bu jel spermlere zarar verir mi ??

Slm kızlar banada yardmcı olurmsnz bgn çatlatma iğnemi yaptım soktor bana crinone jel de verdi (daha önce tüp bebekte kullanmıştım bebek olursa düşük önleyici) benim aklıma takılan soru şu doktor iğneden sonra jele başla ve adet olana kadar gün aşırı ilişki dedi peki bu jel spermlere zarar verir mi ??
Zarar verseydi doktor Bebek istediğini bile bile vermezdi ki bi bilgim Yok ama doktoruna güveniyorsan sıkıntı yapma inss bebeğine kavuşursun

2. Veya 4. Günü başlanıyor yumurta takibine üzülme denk geliyor ama sen söyle 1-2 damla Perşembe geldi tam sökmedi diye
Sabah uyandim dolu dolu gelmis adetim muhtemelen gece söktüm. Yarin gitsem olur mu acaba yoksa pazartesi mi gideyim bilemedim ama dun olmadim yanii bir iki damla oda idrardan sonra peceteye geldi... bence ilk gun bugun sayiliyo ne yapayim kizlar fikir verin banaa

X