Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol komşummm hepimiz kavusalim insallahhh... tabii veririm dunden beri inanilmaz adet sancim var sokemiyorum. Bu arada sen ignelerini oluyorsun degil mi dra gittin mi bi daha kac yumurtan olusmaya basladi ignelerle

:) olmam mı oluyorum bugün gidiyorum doktora hatta yoldayım iğneler haplar artık midem bulanıyor benim extralar da var inşallah bu süreçler herkes için güzel sonuçlanır yıpratıcı bir süreç gerçekten tahlil gününü beklemek tek başına ömür törpüsü be arkadaşım

Selam kızlar bende dün catlatma iğnesı oldum ikitane yumurtam oldu ikisde aynı boyut 2cm ama nedense hiç ümidm yok fazla yumurtam oldugu için büyüyüp gelişemiyormus cok yıprandım tükendim bitanede dusugum var 1.5 senelk evliyım

Selam kızlar bende dün catlatma iğnesı oldum ikitane yumurtam oldu ikisde aynı boyut 2cm ama nedense hiç ümidm yok fazla yumurtam oldugu için büyüyüp gelişemiyormus cok yıprandım tükendim bitanede dusugum var 1.5 senelk evliyım

Allah hayırlı sonuçlar versin canım çok büyük beklentilere girme zaten olursa ne güzel sürpriz yaşarsın olmazsa hayal kırıklığı olmaz bariyer için de acele etme sakın benden tavsiyeler bu kadar canım tekrar hayırlısı olsun

Kizlarrr yaaaa 15. Gun bugun catlatmadan sonra adet olmadim halaa nedenkiii.... gec olan arkadaslar neden gec olmustunuz siz dr ne dedi kist olmus olabilir mii kiii

Bir de su var hani adetten once 14 gun once yumurtluyomussunya demekki benim catlatma ignesiyle catlamadi.. oyle olsa 14 gun sonra olurdumm...

Vee benn o hafta 36 saatten sonra hic baska iliskiyede girmedim hani olursa tutunsun diye tek iliski yaptimm... ah bilseydim gun aşırı o hafta yapardımm :KK43:

Benım gecen ay bitane yumurtam olmustu ama catlatma iğnesı vermemstı aşırı sancım olmustu ve suu gıbı akıntım gelmişti dedım heralde catladı ama catlamamıs kıste donusmus. Sızın sanırım akıntı ve agrınız olmadı oyuzden catlamıs olablr

Kızlar benim de klomende 2. ayım bu ay gecikme yaptı 6.günüm bugün

X