- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.401
Degilmi zaman su gibi akıp gitti şimdi artık hamilelik değil de minnak kızıma gün sayıyoruz teyzesi 1,2,3 günlük oldu diye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degilmi zaman su gibi akıp gitti şimdi artık hamilelik değil de minnak kızıma gün sayıyoruz teyzesi 1,2,3 günlük oldu diye :)
Biz de dün bir haftalık olduk teyzesi :) Pazartesi günü sarılık yüzünden hastanede yattık, mor ışık verdiler. Elhamdulillah şimdi iyi ama.Amin Sağol cnm siz ne durumdasınız :)
Evet cnm Çarşamba günü doğmuştu 13 cu günümüz :) mesajı gec gördüm ama çok şükür iyiyiz . Saralık. Sorunumuz olmadı çok şükür ama benim gaz agri sorunlarım çok oldu cocugu da etkiledi galiba uykumuz geceleri neredeyse YokBiz de dün bir haftalık olduk teyzesi :) Pazartesi günü sarılık yüzünden hastanede yattık, mor ışık verdiler. Elhamdulillah şimdi iyi ama.
Senin kuzucuk çarşamba mı doğmuştu? Nasıl gidiyor, alıştınız mı?
Ayy canım benim inşallah Rabbim güldürsün yüzünü Kızlar nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun
Ben iki aşılamadan sonra bu ay tekrar doktorun ısrarıyla klomen ve çatlatma iğnesi denemiştim fakat aşılamadan sonuç alamayınca artık olmuycak diye düsünüyordum ve bu ay hiç dikkat etmedim ağırda kaldırdım ilişkiyede dikkat etmedik hiç test de yapmadım neyse uzatmadan, normalde çatlatma iğnesinden sonra 14ya da en geç 16.gün regl olurum aşılamalar dahil 7 defa çatlatma iğnesi olmuşum hiç 16y geçmedi bugün farkettim ki 18.günüm belime ara ara giren sancılar var ama o da ağır kaldırmaktan diye düşündüm ağrı kesici bile içtim demem o ki bana dua edin bu yılın sürprizini hiç beklemediğim bir zamanda alayım
Korkuyorum ya, kucuk bi tatile cikmistik yarin sabah donuyoruz çatlatma iğnesinin 19.gün artık zaten adet takvimime gore bir yıldır bu kadar gecikmemiş yarına kadar da olmazsa kan vermeyi düşünüyorum ne hissettigimi bilmiyorum icimde bi umut var insallah guzel haberler alirimAyy canım benim inşallah Rabbim güldürsün yüzünü 
Okurken çok heyecanlandım, inşallah en kısa zamanda müjdeni vereceksin bize
Test yapmayı düşünüyor musun
İnşallah canım, 19gün çok gerçekten, kanaman olmazsa da bugün 20.gün oluyor, dualarımız seninle canımKorkuyorum ya, kucuk bi tatile cikmistik yarin sabah donuyoruz çatlatma iğnesinin 19.gün artık zaten adet takvimime gore bir yıldır bu kadar gecikmemiş yarına kadar da olmazsa kan vermeyi düşünüyorum ne hissettigimi bilmiyorum icimde bi umut var insallah guzel haberler alirim
Canım tesadüfen gördüm. Güzel haberlerini bekliyorum inşallahKorkuyorum ya, kucuk bi tatile cikmistik yarin sabah donuyoruz çatlatma iğnesinin 19.gün artık zaten adet takvimime gore bir yıldır bu kadar gecikmemiş yarına kadar da olmazsa kan vermeyi düşünüyorum ne hissettigimi bilmiyorum icimde bi umut var insallah guzel haberler alirim
Maşallah birgün gebe kalırsam seni etiketleyeceğim Arkadaşım söz vermiştim. :) inşallah bizlere de dua etEvet canım ya elhamdulillah rüya gibi geliyor...
Bekliyorum senin müjdeni de dört gözle canım Rabbim kucağını doldursun inşallah en yakın zamandaMaşallah birgün gebe kalırsam seni etiketleyeceğim Arkadaşım söz vermiştim. :) inşallah bizlere de dua et
Yok canim bugun 19 oluyordu maalesef bugun geldiler rotarli olarak iyi ki kan testi yaptırmamışım o beni daha çok üzüyorİnşallah canım, 19gün çok gerçekten, kanaman olmazsa da bugün 20.gün oluyor, dualarımız seninle canım
Ne iyi yapmışsınız tatile çıkmakla
Kuzum maalesef bugun regl oldum, sen nasılsın aşılama yaptırdın mı tekrarCanım tesadüfen gördüm. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Evet canım gonalf ile yapıldı bu sefer. 3. Aşılama oldu bu. 11 eylülde test ama beni biliyorsun 7-8 eylül gibi bakarım idrarda. Zaten varsa silik çizgi çıkar.Kuzum maalesef bugun regl oldum, sen nasılsın aşılama yaptırdın mı tekrar
Allah Allah hava değişiminden filan mı oldu acaba... Geçmiş olsun canım...Yok canim bugun 19 oluyordu maalesef bugun geldiler rotarli olarak iyi ki kan testi yaptırmamışım o beni daha çok üzüyor
Evet bide üstüne sinirlilik ve duygusallık yapıyor iğneler. Son aşılaman mı?Evet canım gonalf ile yapıldı bu sefer. 3. Aşılama oldu bu. 11 eylülde test ama beni biliyorsun 7-8 eylül gibi bakarım idrarda. Zaten varsa silik çizgi çıkar.
Aşılamanın 5. Günü. Hala kasık ağrım var meme ağrım var. Ah bu hormon ilaçları......
Hayırlısı olsun kuzum sana da. Her işte bir hayır vardır. Ne yapalım zamanı var demek ki.
Belkide geç çatlamıştır hayırlısı artık kuzumAllah Allah hava değişiminden filan mı oldu acaba... Geçmiş olsun canım...
Bebeğim hastalandı canım, hastanedeyiz, bu gece yatış verdi doktor. Ateş öksürük vs... Küçük bebekte çok tehlikeli olabiliyormuş. Annelik böyle gidiyor işte :)Belkide geç çatlamıştır hayırlısı artık kuzum
Bebiş nasıl annelik nasıl gidiyor
Tatlım bugün 7. Gün memelerim patlayacak. Aşılamanın ilk gününden beri memelerimde ağrı var. Karnımda ağrı. Kasıklarımda ağrı diğerlerinde bu kadar olmamıştı. Bu 3. Aşılamam. İlk ikisi Klomen ile olmuştu. Bu 3. Olan Gonal-F ile oldu. Ben tabi ki hamilelik kesin diye yormuyorum ama hormonlar beni mahfetti.Evet bide üstüne sinirlilik ve duygusallık yapıyor iğneler. Son aşılaman mı?
Aynen ben eskisi gibi takmıyorum artık yoksa her kafadan bir ses çıkıyor