Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. 7yıldır bebek hasretindeyim. Bende 16 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günü. Tecrübelerini paylaşacak varmı. İlk defa klomen ve iğne oldu bu ay. Ve idrar testi kan testi ne zaman yaptırayım. Artık beklemekten her belirtiye umutla yaklaşıyorum

İnşallah ilk aydan olumlu sonuçlanmıştır ve meleğiniz sizinledir. Bugün test yapsanız fikir verecektir olumlu ya da olumsuz yönde... İğnenin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte 11-12 gün sonra geçiyor

Çok teşekkürler inşallah öyledir. Hep umutlanıp test sonucu negatifi gördüğüm gün adet oluyorum O yüzden bir iki gün daha bekleyip öyle yapayım diyorum. Zaten adet günümde bugün. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah

Hayırlısıyla inşallah bat bir iki gün geçerse tabi daha net bir sonuç olur hayırlısıyla nasip olsun inşallah

selam kızlar allah kimsenin kucağını boş birakmasin benim 1 oğlum var 9 yaşında ama 18 aydan beri olmuyor bu ay 2. Klomen ve estofen kullanisim ve bugün ovitrelleyi ignemi vurundum
Yumurta çapım 25 mm doktor güzel.dedi ama neden olmuyor yumurta gelişimin güzel bu ayda olmazsa farklı bir yöntem deneyeceğiz dedi
Sizce...

Birde yarın akşam 10da ilişki olması lazım ama esimin kuzeninin kınası var nasıl olacak bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim

Cnm napıyorsun son durum ne yoğunluktan yazamıyorum aklım sende :)
Olur mu canım sizin az zamanınız kaldı artık asıl benim aklım sizde
Bugün aşılamadan sonra 10.günüm sanki belirtiler geçti gögüslerim şiş gibi sadece bide progestandan sanırım çok uyuyorum abartısız 12 saattir uyuyorum bide tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum dün doğum yapiyodum bugun kan veriyorum test yanlış çıkıyor iyice bilinçaltıma yerleşti. Pazar günü eşim şehir dışında olucak çatlatma iğnesinin 14 aşılamanın 12.günü oluyor kan veriyim diyorum çünkü ben kac kere idrar testinde silik gördüm hamile değildim en iyisi kan hem varsa eşime sürpriz olur dua edin bende size dua ediyorum insallah sağ salim bebislerinizi kucağınıza alırsınız

Kızlar aşılama nasıl yapılıyor benim 2. Klomen kullan isim bundan sonra aşılama olabilirmiş

Kızlar aşılama nasıl yapılıyor benim 2. Klomen kullan isim bundan sonra aşılama olabilirmiş
Canım aşılamada aynı şekilde hap veya igneyle yumurtani buyutuyolar, buyudugu zaman catlatma ignesi oluyosun 36 saat sonra asilama yapiliyor iki dk falan suruyo acisiz agrisiz bisey asilamadan 1,2 saat once esinden sperm aliniyor onlar hazirlaniyo sonra benim gibi bekliyosun

Oy kuzum inşallah fazla bekletmez bebeğin kaçıncı günün ne kadar daha bekleyeceksin merak ettim gerçekten
Aşılamaya nekadar sonra geçtiniz birde canım
Birde asilama yaparken can yanıyor mı
Şimdiden çok tesekkurler

Canim benim tesekkur ederim bugun 10.gunum pazar gunu kan vermeyi dusunuyorum.
Ben marttan beri tedavi goruyorum 3kere klomen catlatma ignesi bi ay klomensiz sadece catlatma ignesi denedim rahim filminden sonrada 3 ay bekledim bu ay da doktor asilama yapalim dedi oyle yani hic canin acimiyor canim hissetmiyosun bile emin ol bende korka korka gitmistim ama hissetmedim bide 2 dk suruyo yani biseyi yok hic merak etme

bi
bilgisayar ortsmnda sperm testi verdi verdmi esin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…