- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.361
Amin canım, hepimize inşallahay cnm ins. saglikla kucagina al. rabbim saglik huzur versin hepinize
İnşallah ilk aydan olumlu sonuçlanmıştır ve meleğiniz sizinledir. Bugün test yapsanız fikir verecektir olumlu ya da olumsuz yönde... İğnenin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte 11-12 gün sonra geçiyorMerhaba arkadaşlar. 7yıldır bebek hasretindeyim. Bende 16 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günü. Tecrübelerini paylaşacak varmı. İlk defa klomen ve iğne oldu bu ay. Ve idrar testi kan testi ne zaman yaptırayım. Artık beklemekten her belirtiye umutla yaklaşıyorum
Çok teşekkürler inşallah öyledir. Hep umutlanıp test sonucu negatifi gördüğüm gün adet oluyorumİnşallah ilk aydan olumlu sonuçlanmıştır ve meleğiniz sizinledir. Bugün test yapsanız fikir verecektir olumlu ya da olumsuz yönde... İğnenin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte 11-12 gün sonra geçiyor
Hayırlısıyla inşallah bat bir iki gün geçerse tabi daha net bir sonuç olurÇok teşekkürler inşallah öyledir. Hep umutlanıp test sonucu negatifi gördüğüm gün adet oluyorumO yüzden bir iki gün daha bekleyip öyle yapayım diyorum. Zaten adet günümde bugün. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
Hayırlısıyla inşallah bat bir iki gün geçerse tabi daha net bir sonuç olurhayırlısıyla nasip olsun inşallah
Geçmiş olsun.. Allah hakkınızda hayırlısını versin, en kısa zamanda inşallah pozitifi de görürsünüz...Dayanamadım eve gelince test yaptım ama negatif. Nasip kısmet
Cnm napıyorsun son durum ne yoğunluktan yazamıyorum aklım sende :)Evet canim gercekten 7yil sonra ucuncu asilamayla hamile kalan kuzenim simdi kendiliginden 4 yil sonra hamile kaldi biz stres yapiyoruz bana sanki ilk cocuk olsa ikinci kendiliginden olur gibi geliyor
Olur mu canım sizin az zamanınız kaldı artık asıl benim aklım sizdeCnm napıyorsun son durum ne yoğunluktan yazamıyorum aklım sende :)
Canım aşılamada aynı şekilde hap veya igneyle yumurtani buyutuyolar, buyudugu zaman catlatma ignesi oluyosun 36 saat sonra asilama yapiliyor iki dk falan suruyo acisiz agrisiz bisey asilamadan 1,2 saat once esinden sperm aliniyor onlar hazirlaniyo sonra benim gibi bekliyosunKızlar aşılama nasıl yapılıyor benim 2. Klomen kullan isim bundan sonra aşılama olabilirmiş
Oy kuzum inşallah fazla bekletmez bebeğinCanım aşılamada aynı şekilde hap veya igneyle yumurtani buyutuyolar, buyudugu zaman catlatma ignesi oluyosun 36 saat sonra asilama yapiliyor iki dk falan suruyo acisiz agrisiz bisey asilamadan 1,2 saat once esinden sperm aliniyor onlar hazirlaniyo sonra benim gibi bekliyosun
Canim benim tesekkur ederim bugun 10.gunum pazar gunu kan vermeyi dusunuyorum.Oy kuzum inşallah fazla bekletmez bebeğinkaçıncı günün ne kadar daha bekleyeceksin merak ettim gerçekten
Aşılamaya nekadar sonra geçtiniz birde canım
Birde asilama yaparken can yanıyor mı
Şimdiden çok tesekkurler
bilgisayar ortsmnda sperm testi verdi verdmi esin cnmCanim benim tesekkur ederim bugun 10.gunum pazar gunu kan vermeyi dusunuyorum.
Ben marttan beri tedavi goruyorum 3kere klomen catlatma ignesi bi ay klomensiz sadece catlatma ignesi denedim rahim filminden sonrada 3 ay bekledim bu ay da doktor asilama yapalim dedi oyle yani hic canin acimiyor canim hissetmiyosun bile emin ol bende korka korka gitmistim ama hissetmedim bide 2 dk suruyo yani biseyi yok hic merak etme
Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirir insallah .Kızlar iğnenin 9. Ve 10.günleri çizgi yok gibiydi hayalet çizgiydi. Bugün 11.gün testim bu çok mutluyumEki Görüntüle 2202704
Sağol canım seninde günün az kalmış sağlıcakla kavuş inşallahHayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirir insallah .
Amin cnm sağol 3 hafta falan kaldıSağol canım seninde günün az kalmış sağlıcakla kavuş inşallah