Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı buymuş demek cnm ama devam et umudunu kaybetme .
Eşim basta kapat konuyu tedavi bitti dedi ama eve gelince kıyamadı heralde git devam et dedi gidicem 2. Kullanıma insallah bi sefer olur ama hemen hemen çoğu kişi 2. Tedavi ile kaldi galiba demi canm

Eşim basta kapat konuyu tedavi bitti dedi ama eve gelince kıyamadı heralde git devam et dedi gidicem 2. Kullanıma insallah bi sefer olur ama hemen hemen çoğu kişi 2. Tedavi ile kaldi galiba demi canm
Evet cnm bak burda çoğu yerde okuduğum kadarı ile çoğunluk 2 denemede hamile kalmış ama aylarca sabırla tedavi olup sonuç alanlar da var sen umutlu ol tedavini ol elbet vakti saati vardır ama sana en önemli tavsiyem ben çok faydasını gördüm hemde ikinci kutu da inofolic combi kapsül kullandım Cnm yumurtlaman mucize gibi değişiyor . Bak yeni ay yeni unud de klomen verir zaten doktor inofolic combi ye hemen başla doktorun ile görüşüp zaten bitkisel takviye cnm bu

Kuzum ben klomen 3 ay kullandım ama sonuç alamadim femara kullanıyorum işte ilk ay tutmadı şimdi adet olup 2. AY a başlıycam ama inofolic kombi gittiğimde söylerim doktora

Evet canim aşılamada olsa kesinligi yok nedense umutsuzluk var artik şaka gibi ama gorumcem yeni dogum yapti iki eltimde hamile biri yeni ogrendi en yakin arkadasimda hamile sanki benim hic olmayacakmis gibi geliyor

Evet canim aşılamada olsa kesinligi yok nedense umutsuzluk var artik şaka gibi ama gorumcem yeni dogum yapti iki eltimde hamile biri yeni ogrendi en yakin arkadasimda hamile sanki benim hic olmayacakmis gibi geliyor
Emin ol su anki psikolojinde bunlar normal neden diyorsun herkes kolay hamike kalırken ben neden çevrende sanki ard arda hamile haberi yolda bile hamileler gözüne çarpıyor ama İnan bunları hepimiz yaşadık umudumuz tükendi ama insan umud etmeden de yasamayamaz be güzelim sen tedaviye devam etmez herseyi bırakırsan o zaman umudun tükenir aşılama dene hatta genelde 2 Cide tutuyor aşılama da sonra olmadı mi bi süre kısa bi süre vücudunu kafanı dinlendir keyfine Esin’le vakit geçir sonra yeniden denersin ve hatta belki o arada olur neyin ne zaman olacağını bilemeyiz tek bildiğim umutsuz yaşanmaz cnm .

Kızlar yine ben geldim ameliyat oldum zorlu süreçlerden geçtim ve bu ay klomen kullandım şuan 3-4 gün var catlatma iğnesi olmadım son kontrolumde çatlamaya başlamis şuan demisti

Eklentiler

• BeautyPlus_20181017082000694_save.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20181017_075219.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 31
Evet canim haklisin ama insaniz iste arada geliyolar fakat baska seylere odaklanmak bana cok iyi geliyor bu ay oyle yapicam canimi sıkan insanlarlada gorusmuycem

Evet canim haklisin ama insaniz iste arada geliyolar fakat baska seylere odaklanmak bana cok iyi geliyor bu ay oyle yapicam canimi sıkan insanlarlada gorusmuycem
En doğrusunu yaparsın canım. Kendini üzmeye, canını sıkmaya hiç mi hiç değmez...

Seni ne mutlu ediyorsa onu yap, boş kalmamaya çalış canım olur mu?

Kızlar yine ben geldim ameliyat oldum zorlu süreçlerden geçtim ve bu ay klomen kullandım şuan 3-4 gün var catlatma iğnesi olmadım son kontrolumde çatlamaya başlamis şuan demisti
Canım hemen kan ver istersen, ben ikinci çizgiyi görüyorum sanki... Çatlatma iğnesi de olmamışsın, o yüzden yalancı pozitif olma şansı da yok sanırım... Bekleme istersen. Hadi inşallah güzel haberini verirsin.

Evet canım çatlatma iğnesi de olmadim ama silik diye sabah kararsız kaldım bide daha 3 günüm felan var belki cuma giderim canım çok heyecanlıyım çok dua et bana

Evet canım çatlatma iğnesi de olmadim ama silik diye sabah kararsız kaldım bide daha 3 günüm felan var belki cuma giderim canım çok heyecanlıyım çok dua et bana
Eğer bugün gitmeyeceksen kan vermeye yarın sabah evde varsa testi tekrarla canım koyulaşma varsa işte o zaman tamamdır Allahın izniyle
Çok şükür bu ay olmuştur inşallah canım, kavuşacaksın meleğine inşallah

Canım yarın değilde cuma yapayim diyorum ona göre de doktora gideceğim cuma çünkü çalıştığım için yarın gidemem de cuma da bakalım izin alacagimyada öğleden sonra gidecegim ne olur çok dua et insallin kavusayim meleğime

Hadi inşallah canım, idrar testinde ben görüyorum çünkü ikinciyi... İnşallah canım, dualarım seninle

Cnm çok sevindim ve büyük ihtimal bebisin seninle :) kan verince yada testi tekrarlarsan hemen yaz bize
Ayyyyy inşallah canım ya şuan köy deyiz ben köy okulunda çalışıyorum eşimde iste sabah gidebilirsek sadece sabah görebiliyoruz kan vermeye bende emin olamadım daha adetime var diye belki cuma giderim dua edin inşallah benimle dir bebişim

merhaba kizlar yaklasik 10-13 yildir ara ara takip ediyorum bu siteyi sonunda üye olabildim :)

benide araniza alip yardimci olursaniz cok sevinirim. burada birbirinize destek olmaniz cok güzel insana umut oluyor iste tutunacak bir umut ariyor insan.

ben son durumum icin fikirlerinizi ve tecrübelerinizi ögrenmek istiyorum. söyle anlatayim:

ben yaklasik 7-8 yildir dogum kontrol hapi kullaniyordum genelde yilda 1-2 defa kisa ara veriyordum 7-20 gün.

ekim 1, 2, 3 de dogum kontrol hapini 36-40 saatte bir kullandim cünkü daha kararsizdim. sonunda bende kesin kararimi verdim ve 4 ekim dahil olmak üzere hapi almadim birdaha.

5 ekim - 9 ekim kanamam oldu.

11 ekimden itibaren hergün ovulasyon testi yaptim ilk defa.

11 ekim tek cizgi
12 hafif silik
13 daha koyu
14 ünde en koyusuydu ama t cizgisi c cizgisinden daha acik renkteydi
15 ekimdeki neredeyse hic görünmüyordu cizgi
16 ekimdede öyle tek cizgi görünüyordu

testleri genellikle saat 14-15 arasi yapiyorum.

bu arada alt karin bölgemde 13, 14, 15 ekim agrilar oldu en cok agri 14 ünde geceydi.

mukus da 15 ini 16 ekime baglayan gece 24-1 arasi en sümüksü seffaf kivamdaydi.

buna göre yumurtlamam tam olarak ne zamandi ?

daha önemlisi 13 ekimde saat 16 civarinda birlikte olduk. hamile olma ihtimalimiz nedir bu durumda?

esim is icin sehir ve yurtdisina ciktigindan cok fazla vaktimiz olmuyor malesef o yüzden az olan vaktimizi degerlendirmek istiyoruz.

simdi 20 ekim aksami tekrar yurtdisina cikacak uzun bir is icin. gitmeden denemek istiyoruz tekrar.

ben simdi 16 ekimde dr a gittim. sag tarafimda bir tane kücük sol tarafimda 5 tane kücük yumurta 1 tanede 1,6 cm büyüklügünde yumurtam varmis.

günde 0,2 cm büyüyor diye biliyorum yumurtayi ve 2 cm den itibaren de catliyormus.

dr bana simdi catlatma ignesi verdi. ilk defa kullanacagim.
18 ekimde öglen yap igneyi dedi.
19-20 ekimdede birliktelik olun dedi.

bu igne yumurtayi kac zamanda catlatiyor ?

internette arastirmadik yer kalmadi kimisi 7 saatten tut 48 saat den fazla zamanda catlayan olmus. kimilerinde hic catlamamis.

yumurtanin catladigini nasil anliyorsunuz?

dr igneyi size yumurtaniz ne kadar büyüklükteyken verdi ? ne zaman igne yapmanizi söyledi ? ne zaman iliskiye girdiniz ? ve ne zaman hamile oldunuz?

biz simdi birdaha büyük ihtimal sadece 19 ekim aksam-gece birlikte olabilecegiz.

buna göre ben igneyi ne zaman yapsam?
erken catlayipda zamani kacirmaktan korkuyorum.
18 ekim öglenmi aksammi gecemi yada 19 ekim sabahmi öglenmi yapsam ? yada iliskiye girdikten hemen sonrami 19 ekimde?

belki 20 ekim sabah veya öglen vaktimiz olursa bir defa daha birlikte olabiliriz ama zor olacak gibi görünüyor aksama yolculuk var

bana yazilan igne chorimon.
bir taraftanda düsünüyorum acaba 2 tanemi igne alsam birini 18 ekim gece digerini 19 ekim gece iliskiden sonra yapsam hemen catlasa yumurta daha garanti olur ?

igneden kac gün sonra gebelik testi yapip hamile oldugunuzu ögrendiniz?

cok uzun oldu kizlar kusuruma bakmayin kafanizi sisirip sizi yormak istemiyorum ama bir umut iste sizinle paylastim ve tecrübeleriniz insallah bana umut olur ve bu defa bebegimiz olur insallah.

konuyu yanlis yere yazdiysam affedin beni ilk mesajim bu.

bütün duygularim karmankarisik suan. igneyi yapma zamanim cok önemli cünkü sadece bir defa daha birlikte olma firsatimiz olacak. ondan sonra birdaha en erken 2-3 ay kadar sonra tekrar döndügünde vaktimiz olacak. ben bu defa gitmeden olsun cok istiyorum.

insallah allah isteyen hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder. cevaplarinizi merakla bekliyorum canlarim.

cnm sende durumlar nasil varmi,bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…