- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.461
Rahim filmi çektirdikten sonraki ay tedavisiz hamile olan oluyor canım. Onun etkisiyle. İnşallah sana da iyi gelir de alırız güzel haberiniHım anladım canım benimde düzensiz de doktor sana pko diyemeyiz dedi hormonlar normal insülin direnci yada başka birşey yok işte rahim filmi şart bana
Insallah canım hayırlısıyla cektirebilirsemRahim filmi çektirdikten sonraki ay tedavisiz hamile olan oluyor canım. Onun etkisiyle. İnşallah sana da iyi gelir de alırız güzel haberini
İnsallah Cnm insallah rabbim hayırlısı ise insallah kısmet eder bebisi bu ay :)Merhaba bayanlar birz önce dr gittim sag yumurtalıkta 1 yumurtam olusmustu 18 mm gelmiş bugun iğne vurcam aksam dikkat etcez benimde işimden dolayı persembe aksam il dısına gitmem gerekiyor dr carsamba önemli dedi bakalım hayırlısı dualarınızı esirgemeyin ins. bebiş haberinide alırız burdaki diğer arkadaslar gibi
inş. canım bebiş haberini burdan vermeyi bende okadar istiyorumki rabbim ins. hayırlısıyla nasip ederİnsallah Cnm insallah rabbim hayırlısı ise insallah kısmet eder bebisi bu ay :)
Selam canım. İyiyim ben, bu ay da olumsuz sonuç olursak onumuzdeki ay polip aldıracağım. Onun araştırması içindeyim :)Günaydın kızlar napıyorsunuz nasılsınız :)
Evet canım histereskopi ile alında 1 saat sonra çıktım hastaneden korkulacak birşey yok hiçbirşey hissetmedim ama iyice oyması lazım doktor önemli benim doktor iyice oymamış galiba o yüzden tekrarlamış. Evet canım buğün doktora gittim polip ameliyatı ol sonra 2 ay bekle o polisin yeri iyileşsin sonra çikolata kistine hiç dokunmadan tüp bebek yaptır dediCanım histereskopi denilen yontemle aldırdın dimi? İşlem günü hastanede kalmış mıydın?
Evet polip tekrarlıyormuş yüksek ihtimaldoktorun ne diyor, yeniden aldırmayı düşünüyor musun?
Üzüldüm Cnm senin adına o konuda bir bilgim Yok ama kesin mi peki . Persembe günü Cnm kontrolüm insallah kalp atışını duyarızSelam canım. İyiyim ben, bu ay da olumsuz sonuç olursak onumuzdeki ay polip aldıracağım. Onun araştırması içindeyim :)
Sen nasılsın? Bir sonraki kontrol çarşamba mıydı?
Duyarsınız duyarsınız, artık vakti geldiÜzüldüm Cnm senin adına o konuda bir bilgim Yok ama kesin mi peki . Persembe günü Cnm kontrolüm insallah kalp atışını duyarız
Peki bu histereskopiden sonra dogum kontrol hapı falan verdi mi doktor? Yoksa çalışmalara devam mı dedi direk? Yaa bende de cikolata kisti var, nedir bu çektiğimizEvet canım histereskopi ile alında 1 saat sonra çıktım hastaneden korkulacak birşey yok hiçbirşey hissetmedim ama iyice oyması lazım doktor önemli benim doktor iyice oymamış galiba o yüzden tekrarlamış. Evet canım buğün doktora gittim polip ameliyatı ol sonra 2 ay bekle o polisin yeri iyileşsin sonra çikolata kistine hiç dokunmadan tüp bebek yaptır dedi
Eşimdeki morfoloji ve ileri hareket sıkıntısından dolayı çok karmaşık bir çizelge çıkartmıştı doktor. O yüzden hatırlamıyorum canım. Not aldığım kağıdı da çöpe atmışım.kerem34gul & LezzetliCipetpet kızlar kusura bakmayın sürekli aynı sorular soruluyordur size ama siz ne zamanlar ilişkiye girdiniz ipneden önce veya sonra ? Birde iğne olduktan sonra başka bir ilaç kullandınızmı? Bebeğin tutunması için ? Progestandı galiba adı fln
Doktor ne diyor canım? Polipi önce alma taraftarı mı?Duyarsınız duyarsınız, artık vakti geldiHem sen de biraz rahatlamış olursun, hersey olumlu olacak az daha sık dişini.
Valla daha planlamayı yapmadık ama polipte gebeliğe engel olabilir tezi nedeniyle, bir ihtimali daha elemek için alıcağız sanırım. Bakalım süreç nasıl olacak, biraz korkuyorum
Eşimdeki morfoloji ve ileri hareket sıkıntısından dolayı çok karmaşık bir çizelge çıkartmıştı doktor. O yüzden hatırlamıyorum canım. Not aldığım kağıdı da çöpe atmışım.
Progestanı çatlatma iğnesinden sonra başladım canım, her ay çatlatma iğnesi olsun olmasın belli günlerde içiyordum zaten. Şu an hala kullanıyorum progestanı. 13.veya 14.hafta filan bırakacakmışım. Fakat progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor. Yani senin rahim duvarı kalınlığın iyiyse içmene gerek olmaz. Çünkü çok ince olunca bebek tutunamadığı gibi çok kalın olunca da tutunamıyor. Yani doktoruna sor yine de ama tavsiye etmezse sakın kullanma.
Canım iyiki sabredip susmusum sakın davranmisim eşimle bu aksam konuştum ya beraber en kötü ihtimalle tek gideceğim onun testi sonra yapacağız ama Allah ın izniyle şu rahim filmini sonunda çekineyim hayırlısıyla inşallahRahim filmi çektirdikten sonraki ay tedavisiz hamile olan oluyor canım. Onun etkisiyle. İnşallah sana da iyi gelir de alırız güzel haberini
O zaman mutlaka sor canım. Ben çok faydasını gördüm elhamdulillah..En son gittiğimde rahim duvarın ince dedi. Ben yarın bir doktoruma sorim.
Canım benim ya çok sevindim senin adınaCanım iyiki sabredip susmusum sakın davranmisim eşimle bu aksam konuştum ya beraber en kötü ihtimalle tek gideceğim onun testi sonra yapacağız ama Allah ın izniyle şu rahim filmini sonunda çekineyim hayırlısıyla inşallaheşim dedi sen bana bakma olmaz etmez derim ama olabilecek şeyleri yapmaya çalışırız dedi hep ben böyle içten içe ona kızınca sonra kendi kendime diyorum sen bu adama mı kizdin imtihan işte bugün kü desteğini de kızların desteğini de unutmayacağım inşallah
Rabbim çok büyükO zaman mutlaka sor canım. Ben çok faydasını gördüm elhamdulillah..
Canım benim ya çok sevindim senin adınaSabrettin ve imtihanı kazandın inşallah. Rabbim öyle güzel ayarlıyor ki, kalpleri de vesileleri de. Her şeyimiz ona emanet
Amin canım, hepimizden razı olsunRabbim çok büyükçok şükür Elhamdülillah canım ya hayırlısıyla filmi de kazasız belasız çekinirim hayirli sonuçlanır inşallah Allah razı olsun sizden