- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.401
İnşallah canım. 30 aydır istiyorum her ay aynı yıkım.Umudunu yitirme canımkerem34gul LezzetliCipetpet te belki kaç kez böyle hislere kapıldı ama bak şimdi Allahın izniyle anne olucaklar. İnşallah bizede nasip olucak
İnşallah canım. 30 aydır istiyorum her ay aynı yıkım.
Allah nasip etsin tez zamanda inşallah canım. Amin dua etmekten baska elimden birşey gelmiyor. Belki o da kabul olmuyyor yada hiç olmayacak ama malesef hep bi ümit işteRabbim bu mübarek gecede gonlundekini hayırlı olarak versin sana, isteyen herkese. Elhamdulillah bu duyguyu tattım. Bu yüzden burnumun direği sizlar hiç yasamayanlari düşününce. Bundan dolayı 2. Sini isterken daha sakin, daha duali en çok şükürlü olarak bekliyorum. Bakalım igneden sonra 10. Gün. Rabbim neylerse güzel eyler
Canım 1 sene önce ani kasık ağrısı yaşadım 4 gün sürdü sürekli yattım ama normal değildi hareket ettikçe oturup kalktıkça bişey batıyordu. Gariplik var diye kontrole gittim. Meğer kistim varmış bilmiyordum o patlamış. İçindeki sıvı rahme yayıldığı için ağrı yapıyormuş. Doktor antibiyotik vermişti geçmişti ağrılarım. Allahım bebeğini korusun inşallah önemli bir şeyin yoktur ama bence hemen doktora git hala gitmediysen. Bende ateş falan olmadı sadece ağrıyla gittimYa hiç bilmiyorum ki ne yapmalıyım... İnternette bulantı, sersemlik, baş dönmesi, halsizlik ve ağrı olur demiş. Doktorum da bunlara ek olarak ateşin çıkar patlarsa demişti.
Zaten bulantı kusma var hamilelikten. Sersemlik ve baş dönmesi de progestandan dolayı devamlı var. Eşimle ateşimi takip edelim diye konuştuk çünkü diğer belirtilerden anlamam mümkün değil. Gerekirse eşime haber verip hemen taksiyle hastaneye gideceğim.
Ya mail atacağım ya da arayacağım doktoru... Bakalım ne diyecek...
Canım çok sağol bilgilendirdiğin için. Bu sabah yine sancıyla uyandım. Doktoru aradık, hastası varmış müsait olunca dönecek inşallah... Korkuyor insan ya. Acilden gitsem acil doktoru anlar mı, kendi doktorum acile iner mi acaba... Belime de vuruyor sancısı hala...Canım 1 sene önce ani kasık ağrısı yaşadım 4 gün sürdü sürekli yattım ama normal değildi hareket ettikçe oturup kalktıkça bişey batıyordu. Gariplik var diye kontrole gittim. Meğer kistim varmış bilmiyordum o patlamış. İçindeki sıvı rahme yayıldığı için ağrı yapıyormuş. Doktor antibiyotik vermişti geçmişti ağrılarım. Allahım bebeğini korusun inşallah önemli bir şeyin yoktur ama bence hemen doktora git hala gitmediysen. Bende ateş falan olmadı sadece ağrıyla gittim
Canım naptınız? Doktorun geri döndü mü?Canım çok sağol bilgilendirdiğin için. Bu sabah yine sancıyla uyandım. Doktoru aradık, hastası varmış müsait olunca dönecek inşallah... Korkuyor insan ya. Acilden gitsem acil doktoru anlar mı, kendi doktorum acile iner mi acaba... Belime de vuruyor sancısı hala...
Doktor dönmedi biz de direkt gittik. Aradan aldı bizi sağolsun. Kist yer değişmiş, soldaki kist iyice sağa gitmiş. Gerildikçe ağrı yapıyormuş. Korkulacak bir şey yok dedi, parol verdi. Çektirecek sana sancılar dedi, ben de sağlıklı olsun kesede sorun olmasın da, ben çekerim dedim.Canım naptınız? Doktorun geri döndü mü?
Doktor dönmedi biz de direkt gittik. Aradan aldı bizi sağolsun. Kist yer değişmiş, soldaki kist iyice sağa gitmiş. Gerildikçe ağrı yapıyormuş. Korkulacak bir şey yok dedi, parol verdi. Çektirecek sana sancılar dedi, ben de sağlıklı olsun kesede sorun olmasın da, ben çekerim dedim.
Keseye baktı, büyümüş çok şükür 6+2 dedi. Haftaya hem kist takibi hem de kalp için çağırdı... Elhamdulillah...
Ohh şükür. Bebeğin sana tutunacak ve hiç bir sıkıntı yok, sen içimi ferah tut. Kist konusunda da artık agrı kesiciler ve dinlemelerle gecireceksin umarım. Zaten gebelik ilerleyince kist hareket etmiyor ve küçülme de görülebiliyor diye biliyorum. İleriki zamanların daha kolay gececekDoktor dönmedi biz de direkt gittik. Aradan aldı bizi sağolsun. Kist yer değişmiş, soldaki kist iyice sağa gitmiş. Gerildikçe ağrı yapıyormuş. Korkulacak bir şey yok dedi, parol verdi. Çektirecek sana sancılar dedi, ben de sağlıklı olsun kesede sorun olmasın da, ben çekerim dedim.
Keseye baktı, büyümüş çok şükür 6+2 dedi. Haftaya hem kist takibi hem de kalp için çağırdı... Elhamdulillah...
Bilmiyorum canım doktor ne dicek rahim filmi çektirmek istiyorum ama doktor tekrar nasıl bi tedavi yapar haberleşrz salı günü. Bende salı günü gitcem işin kötüsü doktor salı ve Perşembe var adetim 5. Güne denk gelıo inşallah kaçırmam doktoruCanım sen tekrardan klomen kullanıcakmısın? Ben salı günü tekrardan doktoruma gidicem
Benim adetim söküldü bendende öyle bişey geldi anlam veremedim korktm hatta birazKızlar benim reglim bir türlü sökülmüyor sadece kahverengi akıntım var birde özür diliyerek söylicem büyük pıhtı geldi 1 kere . İğneden sonra normalmi?
Geçmiş olsun Cnm iyi olmana çok sevindim :)Doktor dönmedi biz de direkt gittik. Aradan aldı bizi sağolsun. Kist yer değişmiş, soldaki kist iyice sağa gitmiş. Gerildikçe ağrı yapıyormuş. Korkulacak bir şey yok dedi, parol verdi. Çektirecek sana sancılar dedi, ben de sağlıklı olsun kesede sorun olmasın da, ben çekerim dedim.
Acilden bakarlar ultrasonla diye tahmin ediyorum sonuöta hamilesin ve önemli bir durum. En olmadı doktorun kapısına gidip çok kötüyüm araya alıverin de bazı doktorlar hemen alıyor acil durumda. Belki tehlikesi yoktur ama sancın bukadar çoksa patlama ihtimali var benceCanım çok sağol bilgilendirdiğin için. Bu sabah yine sancıyla uyandım. Doktoru aradık, hastası varmış müsait olunca dönecek inşallah... Korkuyor insan ya. Acilden gitsem acil doktoru anlar mı, kendi doktorum acile iner mi acaba... Belime de vuruyor sancısı hala...
Hah şimdi gördüm mesajını canım iyi bari çok sevindim. Ama anormal durum olursa git hiç bekleme erken müdahale her şeyde önemliDoktor dönmedi biz de direkt gittik. Aradan aldı bizi sağolsun. Kist yer değişmiş, soldaki kist iyice sağa gitmiş. Gerildikçe ağrı yapıyormuş. Korkulacak bir şey yok dedi, parol verdi. Çektirecek sana sancılar dedi, ben de sağlıklı olsun kesede sorun olmasın da, ben çekerim dedim.
Doktor da aynısını söyledi canım. Hemen gel hiç bekleme diye. Çok sağol canım :)Hah şimdi gördüm mesajını canım iyi bari çok sevindim. Ama anormal durum olursa git hiç bekleme erken müdahale her şeyde önemli
Canım içtiğim progestan besliyormuş kisti. Onu bırakınca 14.haftada küçülmeye başlar dedi. İnşallah.Ohh şükür. Bebeğin sana tutunacak ve hiç bir sıkıntı yok, sen içimi ferah tut. Kist konusunda da artık agrı kesiciler ve dinlemelerle gecireceksin umarım. Zaten gebelik ilerleyince kist hareket etmiyor ve küçülme de görülebiliyor diye biliyorum. İleriki zamanların daha kolay gececek
Ne güzel bi umut vermiş doktorunuz inşallah güzel haber bekliyoruz canımKızlar bugün tekrardan çatlatma iğnemi oldum. Doktorum herşeyin Harika olduğunu bir aksilik olmazsa bu ay hamile kalmamam İçin tıbben bir engel olmadığını söyledi. Yeni ay yeni umutlar demiştim tekrardan başlıyorum saymaya
Ayrıca Bugün fırsat buldukça infertilite tedavisinde başarı hikayelerini okuyorum. İnsanlar ne kadar büyük sıkıntılara rağmen anne olmuşlar onlara bakınca burada anne olamayacak kimse yok. o yüzden kimse umudunu kaybetmesin Emin’im er ya da geç hepimiz tadacağız o duyguları,öpüyorum hepinizi