Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün tekrardan çatlatma iğnemi oldum. Doktorum herşeyin Harika olduğunu bir aksilik olmazsa bu ay hamile kalmamam İçin tıbben bir engel olmadığını söyledi. Yeni ay yeni umutlar demiştim tekrardan başlıyorum saymaya :halay:
Ayrıca Bugün fırsat buldukça infertilite tedavisinde başarı hikayelerini okuyorum. İnsanlar ne kadar büyük sıkıntılara rağmen anne olmuşlar onlara bakınca burada anne olamayacak kimse yok. o yüzden kimse umudunu kaybetmesin Emin’im er ya da geç hepimiz tadacağız o duyguları,öpüyorum hepinizi :KK36:
Ayyy inşallah canım ya, ne kadar güzel bir haber bu :KK73::KK73::KK73:
Nisan ayı bitmeden senden de güzel haberi alacağız inşallah :KK200:

Doktor dönmedi biz de direkt gittik. Aradan aldı bizi sağolsun. Kist yer değişmiş, soldaki kist iyice sağa gitmiş. Gerildikçe ağrı yapıyormuş. Korkulacak bir şey yok dedi, parol verdi. Çektirecek sana sancılar dedi, ben de sağlıklı olsun kesede sorun olmasın da, ben çekerim dedim.
Keseye baktı, büyümüş çok şükür 6+2 dedi. Haftaya hem kist takibi hem de kalp için çağırdı... Elhamdulillah...

Senin adına sevindim, maşallah ☺
Benim de iğne gününü saymazsak yarın 11. Gün. Hiç bir belirti yok. İğneden sonra ki 5 günde sol kasigimda hafif sızı batma şeklinde ağrılar oldu geçti. Şimdi de afedersiniz sarı akintim oluyor. Bir kaç gün geçsin test yapayım diyorum, bakalim

Senin adına sevindim, maşallah ☺
Benim de iğne gününü saymazsak yarın 11. Gün. Hiç bir belirti yok. İğneden sonra ki 5 günde sol kasigimda hafif sızı batma şeklinde ağrılar oldu geçti. Şimdi de afedersiniz sarı akintim oluyor. Bir kaç gün geçsin test yapayım diyorum, bakalim
Çok teşekkür ederim canım.. Darısı başına inşallah :)

Kızlar bugün tekrardan çatlatma iğnemi oldum. Doktorum herşeyin Harika olduğunu bir aksilik olmazsa bu ay hamile kalmamam İçin tıbben bir engel olmadığını söyledi. Yeni ay yeni umutlar demiştim tekrardan başlıyorum saymaya :halay:
Ayrıca Bugün fırsat buldukça infertilite tedavisinde başarı hikayelerini okuyorum. İnsanlar ne kadar büyük sıkıntılara rağmen anne olmuşlar onlara bakınca burada anne olamayacak kimse yok. o yüzden kimse umudunu kaybetmesin Emin’im er ya da geç hepimiz tadacağız o duyguları,öpüyorum hepinizi :KK36:
Ne guselll ins. Bu ay gonlunce olur hersey bi suru farkli sorunlari olan insanlar var rabbim hepsine sifasini versin tabiki onlara gore sansliyz bende bunu surekli hatrlatiyrm kendime pco var bende ama sukur hormon degerlerim vs.hepsi normal 2 aydir klomene ragmen tutmadi ilk ay igne olmustum ikinci ay igneyi beklemeden catlama gerceklesti sanirim ogunlerd bosa gitti bu ay sil bastan rabbim dualarimizi duysun bu 3. Ay ve bir daha klomen kullnmiycm 3 aydn sonra zararliymis olmazsa igneye asilamaya gecerim dedi doktor pek belli etmesemde buruk oldum ins. Kendiliginden olur hersey tabi rabbim hayrlisini versin degerlerimde bisi yok yumurtada olusuyr catliyr bi sorun yok sadece birz gec buyuyr olmasi gerekenden 2 gun kadar gec ama oluyr kismet ins. Nasibimizde vardirda bende yasarim o duygulari

Kızlar, aranızda polip aldıran oldu mu? :110:
Ben aldırdım Canım hafif bir anestezi veriyorlar uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor hiçbirşeyi hissetmiyorsun sonrasında da agrı olmuyor korkulacak birşey yok ama benimki tekrarladı geçen yıl Nisan ayında olmuştum bu yıl mart ayında tekrar çıktı

Ben aldırdım Canım hafif bir anestezi veriyorlar uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor hiçbirşeyi hissetmiyorsun sonrasında da agrı olmuyor korkulacak birşey yok ama benimki tekrarladı geçen yıl Nisan ayında olmuştum bu yıl mart ayında tekrar çıktı
Canım histereskopi denilen yontemle aldırdın dimi? İşlem günü hastanede kalmış mıydın?
Evet polip tekrarlıyormuş yüksek ihtimal :KK43: doktorun ne diyor, yeniden aldırmayı düşünüyor musun?

Kızlar bugün iğne gününü saymazsak 18. Günüm Şuan regl oluyorum 14 gün öncesine gittiğimde ben o zaman iğneden tam 4 gün sonra mı çatladı yumurtam Biz iğneden sonraki üst üste 3 gün ilişki oldu sonra çok yorulduğumuz için 3 gün felan boş geçtik o araya mi denk geldi catladigi ben anlamadım bu işi ki o zamana catladiysa 21mm olan yumurtamı 30mm bulmuştur hiçbir şey anlamadım ben bu işten kafam karıştı:KK43:

Kızlar bugün iğne gününü saymazsak 18. Günüm Şuan regl oluyorum 14 gün öncesine gittiğimde ben o zaman iğneden tam 4 gün sonra mı çatladı yumurtam Biz iğneden sonraki üst üste 3 gün ilişki oldu sonra çok yorulduğumuz için 3 gün felan boş geçtik o araya mi denk geldi catladigi ben anlamadım bu işi ki o zamana catladiysa 21mm olan yumurtamı 30mm bulmuştur hiçbir şey anlamadım ben bu işten kafam karıştı:KK43:
Benımde bir ay iğneden sonra 17.gün de regl olmuştum. Çatlatma işi de şans sanırım. Ultrasonda takip etmek gerek galıba ama onda da sürekli hastaneye git gel

spermler Rahimde 3 gün canlı kalabiliyormus diye duymuştum. Iliski günü ile 6 gün oluyor o zaman. Daha sonrasına kalmayacagi için çatlama olayı yine bu 6 gün içinde olmuştur bence. Kısmet değildi demek ki. Ama bence bu kadar ugrastiktan sonra hiç ihtimale şans vermeyip catladigi günü öğrenmek için Dr a gidilmeli. O gün mutlaka değerlendirilmeli. Yoksa 1 aylık emek boşa gidiyor hem maddi hem manevi. Dr bana iğne günü ve sonraki gün için ilişki demişti. Ama sanırım benim yumurtam 3 gün sonra catladi. Çünkü kasigimda ağrı ve batma oldu o gün. Ben her ihtimale karşı o günü de değerlendirdim. Tabi kısmet ama garantiye almak lazım

Kızlar bahsetmiştim iğne yapıldığı günün akşamı ilişki oldu bidaha olmadı 5. Gün oldu sadece. Ama insan yinede bi umut belki denk gelmiştir diyor. Bugün 10. Gündeyim ve kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var sol tarafım batıyor. Galiba yine kist oluştu. Yalnız kafamı kurcalayan şey. Ben hiç enginar yemem pişerkenki kokusu midemi bulandırır evde bile duramam. Kayınvalidem eşim seviyor diye yapıp getirmişti. Dün akşam otururken canım enginar çekti ve 1 bütün enginarı yedim suyuna kadar. Sonra tabi ağzımdaki tat midemi bulandırdı yine ama kendime çok şaşırdım eşim de şaşırdı. Acaba diyorum bi umut tuttumu. Sonuçta 3 yumurtam vardı biri daha büyüktü. Burda okuyoruz iğnenin etkisi her zaman ynı olmuyor çatlamışmıdır erkenden ki

Kızlar iyi aklamlar benimde eeglim tamamen söküldü (bunada şükür) doktorumla görüştüm bu ayda klomen ve çatlatma ipnesi kullanıcam . Bir ay daha denicez hayırlısıyla bol bol dua edelim burdan güzel haber verelim birbirimize. :KK200: LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet kerem34gul kerem34gul kızlar siz nasılsınız nasıl gidiyor ?
Hadi hayırlısı canım, yeni döngün başlıyor. Umutları kaybetmeyelim :KK200:

Kızlar iyi aklamlar benimde eeglim tamamen söküldü (bunada şükür) doktorumla görüştüm bu ayda klomen ve çatlatma ipnesi kullanıcam . Bir ay daha denicez hayırlısıyla bol bol dua edelim burdan güzel haber verelim birbirimize. :KK200: LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet kerem34gul kerem34gul kızlar siz nasılsınız nasıl gidiyor ?
Hayırlısıyla inşallah her ay yeni umutlarla dolu canım :dua::KK200:
Biz de dün yolk kesesini görünce rahatladık. Elhamdulillah.. Hemen Çarşamba olsa da gitsek doktora diye gün sayıyorum :-)

Kızlar erkekler için doğal kür biliyormusunuz veya tavsiyeniz varmıdır? Keçiboynuzu duydum
Canım eşinde tam olarak ne vardı?

Benim eşim keçiboynuzu pekmezi yedi ama çok kısa sürede kilo aldırdı. Ben de internette yüksek kolesterole sebebiyet veriyor diye okumuştum, çok korktum, hemen kestik pekmezi. Zaten doktor vitamin takviyesi promotil vermişti, günde bir tane suya karıştırıp içiyordu c vitamini gibi, doktor ihtiyacı olan her şey o vitaminde var diyerek başka bir şey vermedi... Bizim morfoloji 0, ileri hareket de az idi. Bir de hamile kaldığım ay güvendiğimiz bir kuruyemişçiden aldığımız cevizli sucuk yedi, her akşam. O da pekmez ve ceviz sonuçta çok sağlıklı, çok faydalı :KK200:

Cnm çok sevindim senin adına yeniden böyle umutlu ol bebisin inss bu ay gelecek :) ne yapayım biraz zor geciyor kalp atışını duyayım da razıyım her rahatsızlığa :KK43:

X