Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba geç döllenme mi oldu ki kanda çıkmamıştı kafam karıştı istersen kan tahlilini tekrarla Cnm

Dime benimde kafam karıştı bnm yumurtam kesin 29.03 de çatladı bende anlamadım cnm. Nese olmadı bir kan testi yaptırım bu akşam eğer çok kafama takarsam. Kan testini adet tarihimden önce yaptırdım bir bakalım ne olacak hayırlısı

Kızlarçatlarma iğnesi olalı 15 gün oldu ben 13. Günde dayanamadım ve kan testi yaptım 10.43 çıktı hemşire gamile olduğumu söyledi ama benim içim rahat değil progeston da kullanıyorum bu ilaç sebebiyle ve iğneden dolayı değerim bu şekilde çık şu olabilir mi biraz önce tekrar kan verdim 3 saat sonra çıkacak bakalım umarım artmıştır değerim

Kızlar klomen kullandım 10 nisanda ovülasyon testi pozitifti kasık ağrılarım ve akıntım vardı. Dün hepsi kaybolmuştu. Bugün çok hafif hafif kasık ağrılarım var ve az önce tuvalete girdiğimde çamaşırımda küçük bi kan lekesi vardı. Klomenden ötürü olabilir mi çok korktum

İnşallah yükselmiştir değer canım belleyip görücez

Adete 11 gün kala yerleşme kamamadı olabilir mi yoksa klomenden ötürü hanımlar? Klomendne ötürü ara kanama yaşayan oldu mu

Sanmıyorum Cnm iğneden 13 gün sonrA imkanı Yok değerin 10 çıkmaz bence hamilesin hayırlı olsun

Adete 11 gün kala yerleşme kamamadı olabilir mi yoksa klomenden ötürü hanımlar? Klomendne ötürü ara kanama yaşayan oldu mu
Pko var mıydı canım sende? Yumurtlama döneminde, özellikle pkolularda çok görülen bir şey bu. Yerleşme kanaması bu kadar gün kala olacağını sanmıyorum. Daha yumurtlama yeni oluyordur yani 28günlük döngü desek.

Kızlar hayırlı kandiller bugün iğnemin 8. günü aşırı göğüs ağrım var ve beyaz krem gibi akıntım var.Benim gibi olan var mı aranızda

Hayır canım doktor pkodan hiç bahsetmedi ilk kez böyle bir şey yaşıyorum bi de hafif hafif zonklama seğirme gibi bir şey başladı kasıklarımda çok tuhaf

Hayırlı kandiller arkadaşlar
Rabbim hamile olanlara sağlıklı gebelik sonunda kucagına almayı , bekleyenlere tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin.
B brownis88 canım bildiğin çizgi var ama hadi inşallah umarım yanıltmaz.

Hayırlısı canım. Allaha sığındım bugün iğne gününü saymaDığımda 15. Günüm 17. Yide geçirim sonra tekrardan test yaparım. Kasıklarımda hafifi sızı var ama her an sökülebilir gibi.

Günaydın kızlar biraz daha iyiyim antibiyotik mecburen verdiler çok kötü durumdaydım siz nasılsınız napıyorsunuz

Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de daha iyiyim çok şükür, doktor progestanı ihmal etme ve bol bol yat dedi. Ben de yatıyorum

ikinizin de toparlamasına çok sevindim, artık bundan sonra güzel haberleri bekliyoruz. kalp atışı heyecanını özellikle

Hayırlısı canım inşallah. Elimizde değil malesef. Umarım süpriz olurda vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…