-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.361
Acaba geç döllenme mi oldu ki kanda çıkmamıştı kafam karıştı istersen kan tahlilini tekrarla Cnm
İnşallah yükselmiştir değer canım belleyip görücezKızlarçatlarma iğnesi olalı 15 gün oldu ben 13. Günde dayanamadım ve kan testi yaptım 10.43 çıktı hemşire gamile olduğumu söyledi ama benim içim rahat değil progeston da kullanıyorum bu ilaç sebebiyle ve iğneden dolayı değerim bu şekilde çık şu olabilir mi biraz önce tekrar kan verdim 3 saat sonra çıkacak bakalım umarım artmıştır değerim
Aynenİnşallah yükselmiştir değer canım belleyip görücez
Baska bisey kullaniyo musun canim sadece ovu testi mi ve ne zaman basliycaksin testeBenim de 3 4 mayıs gibi canım. Beraber takip edicez artık
Ben sabah adet olmuşum tam 14. Gün de oldum heralde salı günü gideceğim nasip olursa doktoraGünaydınn kızlar ben artık regl olmak için gün sayıyorum henüz olmadım. Pazara kadar olmazsam doktorumu ararım. Çatlamış yumurta kiste dönüşmez değilmi ?
Aminnn herkese hayırlı kandiller hayırlı cumalarKandiliniz mübarek olsun insallah bu mübarek günde ne dileğiniz varsa kabul eder rabbim
Sanmıyorum Cnm iğneden 13 gün sonrA imkanı Yok değerin 10 çıkmaz bence hamilesin hayırlı olsunKızlarçatlarma iğnesi olalı 15 gün oldu ben 13. Günde dayanamadım ve kan testi yaptım 10.43 çıktı hemşire gamile olduğumu söyledi ama benim içim rahat değil progeston da kullanıyorum bu ilaç sebebiyle ve iğneden dolayı değerim bu şekilde çık şu olabilir mi biraz önce tekrar kan verdim 3 saat sonra çıkacak bakalım umarım artmıştır değerim
Pko var mıydı canım sende? Yumurtlama döneminde, özellikle pkolularda çok görülen bir şey bu. Yerleşme kanaması bu kadar gün kala olacağını sanmıyorum. Daha yumurtlama yeni oluyordur yani 28günlük döngü desek.Adete 11 gün kala yerleşme kamamadı olabilir mi yoksa klomenden ötürü hanımlar? Klomendne ötürü ara kanama yaşayan oldu mu
Hayır canım doktor pkodan hiç bahsetmedi ilk kez böyle bir şey yaşıyorum bi de hafif hafif zonklama seğirme gibi bir şey başladı kasıklarımda çok tuhafPko var mıydı canım sende? Yumurtlama döneminde, özellikle pkolularda çok görülen bir şey bu. Yerleşme kanaması bu kadar gün kala olacağını sanmıyorum. Daha yumurtlama yeni oluyordur yani 28günlük döngü desek.
İnşaallah canım şuan saatleri bekliyorum inş değerim artmıştır burada paylaşacağım inşSanmıyorum Cnm iğneden 13 gün sonrA imkanı Yok değerin 10 çıkmaz bence hamilesin hayırlı olsun
Benim göğüs agrisi daha sonrA oldu ams akıntım öyle idi CnmKızlar hayırlı kandiller bugün iğnemin 8. günü aşırı göğüs ağrım var ve beyaz krem gibi akıntım var.Benim gibi olan var mı aranızda
Adete kaç gün vardı bende vardı bu belirtiler adete yakınHayır canım doktor pkodan hiç bahsetmedi ilk kez böyle bir şey yaşıyorum bi de hafif hafif zonklama seğirme gibi bir şey başladı kasıklarımda çok tuhaf
Günaydın kızlar biraz daha iyiyim antibiyotik mecburen verdiler çok kötü durumdaydım siz nasılsınız napıyorsunuz
Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de daha iyiyim çok şükür, doktor progestanı ihmal etme ve bol bol yat dedi. Ben de yatıyorum
Hayırlısı canım inşallah. Elimizde değil malesef. Umarım süpriz olurda vardır.Hayırlısı canım. Allaha sığındımbugün iğne gününü saymaDığımda 15. Günüm 17. Yide geçirim sonra tekrardan test yaparım. Kasıklarımda hafifi sızı var ama her an sökülebilir gibi.