Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben regl oldum çok az ama oldum artık. Pes etmek yok ben inanıyorum hepimiz güzel haberler alıcaz. Önemli olan pozitif olmak,şükretmek ve allahtan bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesini dua etmek. Birbirimizi bırakmayalım ben burdan çok güzel güç alıyorum. Burdan takibe devam. Şu an var olan bebişlerimize ve isteyenlere bu mübarek gecededua edelim allah büyüktür

amin inşallah en azından dua ediyorum ki bende adet oldum zaman kaybı olmadan :)

En azından adet görüyosak hala ümit var demektir güzel düşünelim güzel olsun inşallaah

Ağlama canım . Ardır allahın bir bildiği . Olcak inşallah sen ağlayıp üzülürsen olmaz kafa rahatlaması lazım. Hayırlısıyla olur inş
Ah keşke. Artık hayal bile kuramıyorum. Çok uzak birşey gibi. Evet vardır bir vakti zamanı. Süreç yıpratıcı zor. Allah yardımcımız olsun. Kaç yıl oldu bazı seylerı zorlamamak lazım belki de...

Umudunu yitirme canım kerem34gul LezzetliCipetpet te belki kaç kez böyle hislere kapıldı ama bak şimdi Allahın izniyle anne olucaklar. İnşallah bizede nasip olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…