- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.341
Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de daha iyiyim çok şükür, doktor progestanı ihmal etme ve bol bol yat dedi. Ben de yatıyorumGünaydın kızlar biraz daha iyiyim antibiyotik mecburen verdiler çok kötü durumdaydım siz nasılsınız napıyorsunuz
İyi yapmışsın Cnm bende progestan kullanıyorum dün gece tansiyonum düştü saatlerce gözümü açamadımÇok çok geçmiş olsun canım. Ben de daha iyiyim çok şükür, doktor progestanı ihmal etme ve bol bol yat dedi. Ben de yatıyorum
Catlamayan yumurta kist olur Cnm dönüşmez Rahat ol hakkında hayırlısı kuzumGünaydınn kızlar ben artık regl olmak için gün sayıyorum henüz olmadım. Pazara kadar olmazsam doktorumu ararım. Çatlamış yumurta kiste dönüşmez değilmi ?
İnsan kendi için değil de karnındakine bir şey olacak diye korkuyor... İnşallah toparlarsın yakın zamanda canım. Aman sen de çok dikkat et kendineİyi yapmışsın Cnm bende progestan kullanıyorum dün gece tansiyonum düştü saatlerce gözümü açamadımbol bol dinlen sakin ağır is yapma
Catlamayan yumurta kist olur Cnm dönüşmez Rahat ol hakkında hayırlısı kuzum
Aynen her ne kadar doktorum kullan desede bebeğe zararı varmi diye gecelerim bi kabusa döndüİnsan kendi için değil de karnındakine bir şey olacak diye korkuyor... İnşallah toparlarsın yakın zamanda canım. Aman sen de çok dikkat et kendine
Daha iyiyim çok şükür canım :)
Cnm Allah razı olsun insallah birşey olmaz insallah düzenli kullanıyorum ilaçlarımı :)İyi bari içim rahatladı :) canım benim ablamda çok hasta olmuştu hamileyken oda bir süre antibiyotik kullandı hiç bir sorunuda yok düzenli iç ilaçlarını
bende ne zamandır yapmak istiyordum ama yapamadım nasıl yapılıyor acabaYok kız negatif cıktı :)) regl gelene kadar yapim dedim özendimmm :)))
cookk cokkk gecmiş olsun canımCnm Allah razı olsun insallah birşey olmaz insallah düzenli kullanıyorum ilaçlarımı :)
Kişisel bilgileriniz kısmında _ hamilelik takvimi _ yazıyor. Oraya muhtemeln doğum tarihini yazıyoruz.bende ne zamandır yapmak istiyordum ama yapamadım nasıl yapılıyor acaba
Benim adete 5 gün kala öyle oluyor gün gün hemen çıkıyor sonuç ve rengi koyulaşıyor CnmKızlar size birşey sorucam. Bazı testlerde sonuç ilerleyen saatlerde değişebiliyormuş. Yani sabah yaptığınız test önce negatif sonrasında pozitif gösterebiliyormuş. Benim birkaç arkadaşımınında başına gelmiş ve hepsi hamile. Sizinde böyle bildiğiniz örnekler varmı? Yani çoğu testlerde yarım saat sonra dikkate almayın diyor ama bilemedim size danışmak istedim
Benim adete 5 gün kala öyle oluyor gün gün hemen çıkıyor sonuç ve rengi koyulaşıyor Cnm
Canım bende regl olmadım hala ya benim ama iğne vuruldum gün dahil 3 gün çok ağrım olmuştu o zamanlar değil sonra mı çatladı ne oldu anlamadım vallaYa canım ben bugün test yaptım arkadaşımın ısrarıyla. Sabah işe gelmeden önce yaptım sonra işdeyken bakim dedim böyle çıktı. Diceksinizki delimisin neden sürekli test yapıyorsunama kafam rahatladında reglim sökülsün diye yaptım. Acaba 2 gün daha bekleyip olmazsa kan testimi yaptırsam ?
kafam karıştı bu teste göre bence hamilesin ama kan da vermiştin kan testini tekrarla CnmYa canım ben bugün test yaptım arkadaşımın ısrarıyla. Sabah işe gelmeden önce yaptım sonra işdeyken bakim dedim böyle çıktı. Diceksinizki delimisin neden sürekli test yapıyorsunama kafam rahatladında reglim sökülsün diye yaptım. Acaba 2 gün daha bekleyip olmazsa kan testimi yaptırsam ?
Acaba geç döllenme mi oldu ki kanda çıkmamıştı kafam karıştı istersen kan tahlilini tekrarla CnmYa canım ben bugün test yaptım arkadaşımın ısrarıyla. Sabah işe gelmeden önce yaptım sonra işdeyken bakim dedim böyle çıktı. Diceksinizki delimisin neden sürekli test yapıyorsunama kafam rahatladında reglim sökülsün diye yaptım. Acaba 2 gün daha bekleyip olmazsa kan testimi yaptırsam ?