Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn kızlar ben artık regl olmak için gün sayıyorum henüz olmadım. Pazara kadar olmazsam doktorumu ararım. Çatlamış yumurta kiste dönüşmez değilmi ?

İyi yapmışsın Cnm bende progestan kullanıyorum dün gece tansiyonum düştü saatlerce gözümü açamadım bol bol dinlen sakin ağır is yapma
İnsan kendi için değil de karnındakine bir şey olacak diye korkuyor... İnşallah toparlarsın yakın zamanda canım. Aman sen de çok dikkat et kendine

Kızlar size birşey sorucam. Bazı testlerde sonuç ilerleyen saatlerde değişebiliyormuş. Yani sabah yaptığınız test önce negatif sonrasında pozitif gösterebiliyormuş. Benim birkaç arkadaşımınında başına gelmiş ve hepsi hamile. Sizinde böyle bildiğiniz örnekler varmı? Yani çoğu testlerde yarım saat sonra dikkate almayın diyor ama bilemedim size danışmak istedim

Benim adete 5 gün kala öyle oluyor gün gün hemen çıkıyor sonuç ve rengi koyulaşıyor Cnm

Benim adete 5 gün kala öyle oluyor gün gün hemen çıkıyor sonuç ve rengi koyulaşıyor Cnm

Ya canım ben bugün test yaptım arkadaşımın ısrarıyla. Sabah işe gelmeden önce yaptım sonra işdeyken bakim dedim böyle çıktı. Diceksinizki delimisin neden sürekli test yapıyorsun ama kafam rahatladında reglim sökülsün diye yaptım. Acaba 2 gün daha bekleyip olmazsa kan testimi yaptırsam ?

Eklentiler

• E7F5FCB9-35A1-47F2-BE90-6290B79A8076.jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 37
  • B55F8D5F-5CBC-4D6A-9D04-92D19E875206.jpeg
    24,9 KB · Görüntüleme: 37
Canım bende regl olmadım hala ya benim ama iğne vuruldum gün dahil 3 gün çok ağrım olmuştu o zamanlar değil sonra mı çatladı ne oldu anlamadım valla bende senin gibi olmazsam ki belirtilerim var 3 gündür regl olacağım diye olmadım ama senin gibi sonucumda 0.1 altı hiç ümit lenecek gibi bile değil regl olsaydikda rahatlasaydik bi

Herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim bugün de hamile olanlara sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin Çocuk isteyenlere Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Tüm Hayırlı dua edenlerin duaları kabul olsun inşallah

kafam karıştı bu teste göre bence hamilesin ama kan da vermiştin kan testini tekrarla Cnm

Acaba geç döllenme mi oldu ki kanda çıkmamıştı kafam karıştı istersen kan tahlilini tekrarla Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…