- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.321
Ayyy hadi inşallah Smile_s canım geliyor mu müjde?Canım sen hamile misin hamilelik takvimi oluşturmuş sun ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi inşallah Smile_s canım geliyor mu müjde?Canım sen hamile misin hamilelik takvimi oluşturmuş sun ki
Çok sağol sorduğun için. Daha iyiyim canım. Doktorla da görüştüm, tekrar sancın şiddetlenirse hemen gel dedi. Ateşimi de takipteyim. Bakalım inşallah gerek kalmaz canım.Canım nasıl oldun iyi misin ? LezzetliCipetpet
Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dikkat et çok kendineÇok sağol sorduğun için. Daha iyiyim canım. Doktorla da görüştüm, tekrar sancın şiddetlenirse hemen gel dedi. Ateşimi de takipteyim. Bakalım inşallah gerek kalmaz canım.
İnşallah canım dikkat et kendine.Çok sağol sorduğun için. Daha iyiyim canım. Doktorla da görüştüm, tekrar sancın şiddetlenirse hemen gel dedi. Ateşimi de takipteyim. Bakalım inşallah gerek kalmaz canım.
Yok canım pazartesi doktor randevum var Türkiye’deyim şuan kistimin falan durumuna baktırıcam döndükten sonrada tüp bebek düşünüyorum kısmet bu ay eşten uzağım:)Beklemece canım :) sen napıyorsun? Bu ay da devam mı klomen ve iğneye?
Canım antibiyotik senin için zararlı değil mi iyi araştırdın mı ilaçsız atlatmaya baksanBen hastayım ölüyorum kızlar Boğaz enfeksiyonu çok fazla penisilin vurdu antibiyotik tedavisi ile devam ediyor doktorum
Aynen canım çok zor unutmak akşam yatıyorum bu düşünceyle sabah kalkıyorum bu düşünceyle Beyin ve rahim ters orantılı çalışıyormuş biz isteyip düşündükçe olmuyor sanırımMalesef unutan bence yok ya. İnsan istediği şeyden vazgecemiyor ki. Bu hedef gibi birşey sanki. O olmuyor diye bi sonraki işine geçemiyorsun. Hep erteliyorsun. Dişçiye gitmem gerek bu ay tutarmı diye erteliyorum. Saç mı boyatsam diyorum acaba hamıle kalırmıyım neyse bı daha kı ay diyorum vs vs
Hangi uygulama vanımCanım telefonumdaki uygulamaya göre, yumurtlama 8 gün sonra yazıyor. Daha once doktora yaptırdıgım yumurta takibiyle telefon uygulamasını karşılaştırdığımda birebir uyuyordu. Bu ay da testle beraber bakarım telefon uygulamasına. Yanında 4 tane de gebelik testi veriyorlar
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin meleginide korusunÇok sağol sorduğun için. Daha iyiyim canım. Doktorla da görüştüm, tekrar sancın şiddetlenirse hemen gel dedi. Ateşimi de takipteyim. Bakalım inşallah gerek kalmaz canım.
Yok kız negatif cıktı :)) regl gelene kadar yapim dedim özendimmm :)))Canım sen hamile misin hamilelik takvimi oluşturmuş sun ki
Yok kuzum bugun negatif cıktı da. Regl gelene kadar yaptım :) özendim okumak istedimAyyy hadi inşallah Smile_s canım geliyor mu müjde?
Hayır canım ya negatif ya. Öylesine yaptım çekcem :) özendim regl gelene kadar ümit var diye yaptım işteSmile_s hamile misin canım
Ben de yapmıştım canım şans getirsin diye, 3 ay önce hadi inşallah sana da şand getirirYok kuzum bugun negatif cıktı da. Regl gelene kadar yaptım :) özendim okumak istedim
İnşallah canımBen de yapmıştım canım şans getirsin diye, 3 ay önce hadi inşallah sana da şand getirir
Daha iyiyim çok şükür canım :)İnşallah canım
Sen nasıl oldun iyimisin simdi canım ?